Otiskůvzdorný displej 3GS vs. 3G?
Otiskůvzdorný displej 3GS vs. 3G?
Prosim stastne majitele iphonu 3GS, aby zde napsali sve zkusenosti s protiuchmatavaci upravou displeje, je to velky rozdil od displeje 3G? Diky.
Re: displej 3G vs. 3GS ?
Vzhledem k tomu, že jsem na dvou předchozích modelech zvládnul udělat šlic přes display, nalepil jsem hned folii.
Nicméně jsem to aspoň vyzkoušel a chová se to podobně jako když na displej dýchneš. Stejně jako voda se i ta mastnota tak nějak odpaří a zbytek se snadno otře.
Jediný co mám pocit, že za přímého slunečního světla je pod folií displej tak jakoby zamlžený/matný.
Nicméně jsem to aspoň vyzkoušel a chová se to podobně jako když na displej dýchneš. Stejně jako voda se i ta mastnota tak nějak odpaří a zbytek se snadno otře.
Jediný co mám pocit, že za přímého slunečního světla je pod folií displej tak jakoby zamlžený/matný.
-
- iPhone expert
Mě by spíš zajímalo, jestli má 3GS taky tak nažloutlý displej jako 3G
Jedno 3Gčko jsem měl doma, a ten rozdíl mezi ním a mým iPhonem 2G byl docela markantní 

iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015
Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
crafted by Glimsoft.com
ako off topic... v nazve je displej 3G vs 3GS a napisal normalnu otazku prečo off topic
-
- iPhone expert
rancoen píše:!_UK@$ jsi dost off the topic
Rozhodně mnohem míň offtopic než ty s tvým nic-neříkajícím spamujícím příspěvkem

iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
crafted by Glimsoft.com
crafted by Glimsoft.com
-
- Moderator fóra
andrejkovo píše:ako off topic... v nazve je displej 3G vs 3GS a napisal normalnu otazku prečo off topic
Tak si přečti, čeho se týká příspěvek, kterým téma založil. Otázka je jasná: zkušenosti s otiskůvzdornou vrstvou na skle iPhone. A zanechte laskavě těch hádek a spamování.
Název tématu jsem opravil, aby vám to bylo jasné.