istorage
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Starý pes fóra :)
Re: istorage
Bohuzel na AppStore je tato aplikace hodnocena velmi spatne, ma jen 2.5 hvezdicky z peti moznych. Aplikaci tohoto typu je v AppStore uz mozna vic jak deset.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
Zdravicko... prosimvas.. mohl by mi nejaky uzivatel Istorage napsat navod "pro blbce" jak stahovat soubory z netu ??? urcite se musi neco nastavit v setting..
Stranku istorage jsem navstivil, ale nebyl jsem z toho moc chytrej
popr. nejaky navrch na lepsi programek z appstore, take za ucelem stahovat poklidne soubory z netu z naseho iphona
EDIT: a kdyz je soubor na url, ktera se otevre jako nove okno ?? ten prohlizec v istorage nema moznost otevrit vic oken.. takze jedine asi najit url v safari a prekopirovat finalni url do toho webovyho v istorage, ze ? mimochodem jak se kopiruje adresa?? protoze bookmark v istorage neni stejny jako v safari..
Stranku istorage jsem navstivil, ale nebyl jsem z toho moc chytrej

popr. nejaky navrch na lepsi programek z appstore, take za ucelem stahovat poklidne soubory z netu z naseho iphona
EDIT: a kdyz je soubor na url, ktera se otevre jako nove okno ?? ten prohlizec v istorage nema moznost otevrit vic oken.. takze jedine asi najit url v safari a prekopirovat finalni url do toho webovyho v istorage, ze ? mimochodem jak se kopiruje adresa?? protoze bookmark v istorage neni stejny jako v safari..
Naposledy upravil(a) Mysak dne sob pro 27, 2008 1:49 pm, celkem upraveno 2 x.
iStorage ma svuj web prohlizec. Otevri iStorage a web prohlizec, najed na url ze ktereho chces stahovat a pak klikni na download a uz stahujes. Vse se ti uklada do iStorage.
ls8 píše:Bohuzel na AppStore je tato aplikace hodnocena velmi spatne, ma jen 2.5 hvezdicky z peti moznych. Aplikaci tohoto typu je v AppStore uz mozna vic jak deset.
Náhodou je to dost užitečná aplikace.
Přes integrovaný web prohlížeč (který by ještě potřeboval trochu vylepšit) je možné ztáhnout soubory z internetu (až 4 paralelně) a ty pak uložit do vámi vytvořené adresářové struktury.
Soubory je možně kopírovat, mazat, prohlížet, ale třeba i poslat na síťový disk (mobile me) nebo do mejlu (asi pouze po jednom souboru).
Autorovi přeju mnoho zájemců, aby měl motivaci ten prográmek dále vylepšovat.
Nebo by se mohl spojit a Apple dev. týmem a aplikaci integrovat do OS, aby povýšil iPhone z hračky na něco rozumnějšího.

S integrovanym prohlizecem nevim, ale poked chces stahovat tak by jsi musel provest nejprve JB a pak... jiz popsano na foru.
Možná se mýlím, ale neznám nic podobného.
Tenhle prográmek je bomba v tom, že v sobě spojuje 2 - 3 funkce, na které bys potřeboval samostatné aplikace.
iStorage jsem si koupil včera a neměl jsem moc času na zkoumání, ale třeba dnes jsem procházel jeho setup a zjistil jsem, že je možné většinu funkcí nastavit.
Program má spoustu nedostatků (které lze určitě vylepšit), např. integrovaný web prohlížeč nesahá appláckému Safari ani na kotníky, ale přál bych vám zažít ten pocit, když třeba v Makru odpovídáte šéfovi na mejl a do přílohy můžete z disku iPhona přiložit požadovaný dokument. Zkrátka jako byste pracovali s nějakým mikro notebookem.
Za těch 4,99? ten prográmek rozhodně stojí a moc bych si přál, aby ho autor (mimochodem Čech) dál zdokonaloval.
Tenhle prográmek je bomba v tom, že v sobě spojuje 2 - 3 funkce, na které bys potřeboval samostatné aplikace.
iStorage jsem si koupil včera a neměl jsem moc času na zkoumání, ale třeba dnes jsem procházel jeho setup a zjistil jsem, že je možné většinu funkcí nastavit.
Program má spoustu nedostatků (které lze určitě vylepšit), např. integrovaný web prohlížeč nesahá appláckému Safari ani na kotníky, ale přál bych vám zažít ten pocit, když třeba v Makru odpovídáte šéfovi na mejl a do přílohy můžete z disku iPhona přiložit požadovaný dokument. Zkrátka jako byste pracovali s nějakým mikro notebookem.
Za těch 4,99? ten prográmek rozhodně stojí a moc bych si přál, aby ho autor (mimochodem Čech) dál zdokonaloval.
Pokial mas jailbreak mozes posielat prilohy napr.cez Finder a je free...
Také mohu nic jiného než doporučit! Hledal jsem něco podobného hodně dlouho. Ovšem při použití několik nedostatků!
1.) zatím nevyřešeno propojení přes wifi do iStorage, vyskočí mi přihlašovací okno, ale potom error. Firewall vyplí, vše vyzkoušeno, už nevím.
2.) webový prohlížeč je opravdu hodně špatný. Pořád mi hlásí chyby spojení.
3.) hledal jsem něco, kam bych mohl ukládat svoje soubory ze safari s pluginem download. Musím vždycky spustit aplikaci, která mi zobrazuje všechny soubory v iphonu, najít si složku safari downloads, odamtud přesunout soubor do složky iStorage. Je to zdlouhavé, ale na jiné řešení jsem zatím nepřišel. Zatím mi tato aplikace vyhovuje, ale má toho zatím co zlepšovat.
4.) uvítal bych ochranu složek heslama
Čekám nějaké tipy k této aplikaci
1.) zatím nevyřešeno propojení přes wifi do iStorage, vyskočí mi přihlašovací okno, ale potom error. Firewall vyplí, vše vyzkoušeno, už nevím.
2.) webový prohlížeč je opravdu hodně špatný. Pořád mi hlásí chyby spojení.
3.) hledal jsem něco, kam bych mohl ukládat svoje soubory ze safari s pluginem download. Musím vždycky spustit aplikaci, která mi zobrazuje všechny soubory v iphonu, najít si složku safari downloads, odamtud přesunout soubor do složky iStorage. Je to zdlouhavé, ale na jiné řešení jsem zatím nepřišel. Zatím mi tato aplikace vyhovuje, ale má toho zatím co zlepšovat.
4.) uvítal bych ochranu složek heslama
Čekám nějaké tipy k této aplikaci
Tygriku mam stejny problem stim pripojenim pres Wifi, delal jsem to presne podle autorova navodu, ale po zadani prihlasovaciho jmena a hesla na me vyskoci hlaska "zadana slozka je pravdepodobne neplatna......"
pres klasicky internetovy prohlizec se do adresare da dostat, ale neprisel jsem na to jak pridavat soubory..
jinak opravdu paradni programek, autorovi preju aby nezanevrel a zkusil vylepsit prohlizec

jinak opravdu paradni programek, autorovi preju aby nezanevrel a zkusil vylepsit prohlizec

Chtel jsem se jen zeptat. jestli nekomu funguje vkladani souboru do tohohle programku pres Webovy prohlizec..
necitujeme posty hned nad svojimi ak si cital pravidla tak vies ze to je proti pravidlam! nabuduce to zmazem. dodo
No to je problém! Mně to tedy nejde a vkládám přes pc, bohužel
No to je problém! Mně to tedy nejde a vkládám přes pc, bohužel
Problem vyresen.. stahl jsem si istorage asi predtim, nez vydali update.. a po stahnuti mi slo vse jak ma.. 

-
- iPhone expert
kam ze to uklada tie downloady?
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB
iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB
MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2
MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2
GameCenter - BlazingUFO
iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB