cydia nevezme URL
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
cydia nevezme URL
zdravim mam prolbem zadam do cydie URL adresu napiše to sources error ale stahovat mužu ale jen od těch co tam už byly prosim když tak napišete sem svoji URL nějakou kterou použivate jestly to třeba neni v tom jestly tam davam blbe URL nebo je to cydiji 

-
- patron iPhone.cz
Re: cydia nevezme URL
Jestli to nejsou náhodou odkazy určené pro Instaler, a ne pro Cydii
Promiň, ale to "jestly" mě dostává...

Promiň, ale to "jestly" mě dostává...

no to ne na nebo někde v tom URL je cydia takže to ne a je to ty odazi na tomtu foru tak skus my tady dat URL ja ho vyskoušim jestly de nebo ne
-
- patron iPhone.cz
Tak to se omlouvám, ale používám pouze ty ze sekce "Repositories". A mám nejasné tušení, že žádné jiné asi nepůjdou a budou je přidávat při aktualizaci. Ale tím si nejsem jist