Zdravím,
nemáte někdo nějakou zkušenost s aplikací pro iOS (ale ideálně i web rozhraní), která by byla vhodná pro obchodní zástupce?
Požadavky:
- evidence klientů (kontakt, adresa atd)
- plánování schůzek
- poznámky ke klientům, úkolům atd.
- seznam zboží (není nutné)
Našel jsem toho celkem dost, ale téměř nikdo nemá zkušební verzi a nasazení je složité. Také jsem nenašel téměř nic pro iOS. Při nejhorším stačí i web rozhraní (na iPadu by to snad šlo). Klidně i v angličtině.
Nepoužíváte někdo něco? Čím jednodušší, tím lepší.
Díky
H: App pro obchodní zástupce (evidence klientů, schůzek atd)
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Moderator fóra
H: App pro obchodní zástupce (evidence klientů, schůzek atd)

-
- iPhone expert
Re: H: App pro obchodní zástupce (evidence klientů, schůzek
mAgent.cz
sharkee
iPhone11Pro + iPAD2018/iPad mini2WiFi + MBP2018TB + MBA2014 + aTV4 + BeatsSOLO3WL + AirPods2019WC
iPhone11Pro + iPAD2018/iPad mini2WiFi + MBP2018TB + MBA2014 + aTV4 + BeatsSOLO3WL + AirPods2019WC
-
- iPhonefil
Pamatam, ze kedysi davnejsie nieco podobne hladal kotelnik. Skus sa opytat jeho.
iPhony, iPady, AirPods, AW SE 40/44, ATV 4K (1. gen), MacBook Air (M1, 2020), AirTag. SW väčšinou aktuálny.
-
- iPhone expert
zkus se podívat tady:
https://www.igeeksblog.com/best-iphone-crm-apps/
https://www.igeeksblog.com/best-iphone-crm-apps/
iPhone 8 * iPad 6 * Mac Mini * Apple TV * AirPods
- rony
- Klub čistého iOS
Nie je to trefne riesenie toho, co hladas, no pre inspiraciu
https://www.uservoice.com/
je to skor nastroj na feedback zamerany na prijem problemov/poziadaviek od klientov, ich spracuvanie. Popritom sa samozrejme buduje aj databaza kontaktov.
Vyhoda je v tom, ze klient moze komunikovat s tebou mailom a toto ti pekne paruje komunikaciu k problemu.
https://www.uservoice.com/
je to skor nastroj na feedback zamerany na prijem problemov/poziadaviek od klientov, ich spracuvanie. Popritom sa samozrejme buduje aj databaza kontaktov.
Vyhoda je v tom, ze klient moze komunikovat s tebou mailom a toto ti pekne paruje komunikaciu k problemu.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Moderator fóra
Díky,
narazil jsem na www.vyber-crm.cz, kde mi doporučili dvě firmy. Raynet a Anabix. Po vyzkoušení jsem se asi rozhodl pro CRM raynet, které vypadá jednoduše a navíc má vše co potřebuji (včetně zpracování e-mailů od zákazníků). Navíc je od české firmy a má aplikaci na iOS i web rozhraní.
Tak kdyby někdo hledal něco podobného, zkuste mrknout sem.
Ale díky za pomoc!
narazil jsem na www.vyber-crm.cz, kde mi doporučili dvě firmy. Raynet a Anabix. Po vyzkoušení jsem se asi rozhodl pro CRM raynet, které vypadá jednoduše a navíc má vše co potřebuji (včetně zpracování e-mailů od zákazníků). Navíc je od české firmy a má aplikaci na iOS i web rozhraní.
Tak kdyby někdo hledal něco podobného, zkuste mrknout sem.
Ale díky za pomoc!

-
- Host
Zdar, Raynet je na PC super, ma skvelou podporu, vedeni firmy komunikuje i s beznymi uzivateli, poradaji workshopy, ale verze pro telefon a tablet jsou docela osekane, tak abys nebyl zklamany.