Hledam apku seznam hovoru
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Host
Hledam apku seznam hovoru
Ahoj hledam app seznam hovoru.Originál má pro mě malou kapacitu a chtel bych aby se mi ukládaly seznam hovoru o hodně delší dobu než je to teď.Budu vděčný za pomoc. Na androidu jsem třeba používal rocked dial a bylo to skvělé a barevně odladěné
-
- Pokročilý uživatel
Re: Hledam apku seznam hovoru
Pokud vím, tak v klasickém app storu nic takového nenajdeš. Apple nedovolí přístup k záznamu hovorů. Možná něco je v Cydii, ale jinak pochybuji.
-
- Host
-
- Suspect
Re: Hledam apku seznam hovoru
Vsak ano, v appstore nic neni... Mozňost je, ze si tu databazi (mysql lite format) budes stahovat do pc a mergovat. Pripadne jail break...