dálkové ovládání fotoaparátu

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
doctorf
Host
Host

dálkové ovládání fotoaparátu

Příspěvek od doctorf »

Zdravím,

našel jsem aplikaci 'Camera plus' pro dálkové ovládání fotoaparátu pomocí dvou iZařízení. Dříve než ji koupím, tak se chci zeptat: Máte s tím někdo zkušenost? Nebo používáte něco jiného?

Děkuji.

scorpi
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Re: dálkové ovládání fotoaparátu

Příspěvek od scorpi »

To je aplikace, která umožní ovládat přes WiFi nebo BT fotoaparát jednoho iZařízení z druhého, nikoli jakéhokoliv foťáku. Chápeš to tak doufám stejně? :-)

BTW já přes WiFi ovládám z iPadu mini nebo z iPhone svoje OMD E-M1, ale na to je potřeba spešl appku od Olympusu, připojit iZařízení s OMD přes nabídnutý profil, který vytvoří special SSID a potom funguje displej iPhonu nebo iPadu jako živý náhled, dálková bezdrátová spoušť apod. Dokonce mohu přes displej iZařízení ostřit :-)

Podobně to bude fungovat i v téhle aplikaci mezi iDevices

doctorf
Host
Host

Příspěvek od doctorf »

Jj chápu, že je to jenom mezi iZařízeními. Jenom jsem chtěl znát názor někoho kdo tu appku (nebo nějakou jinou) používá, než ji koupím.
Děkuji.

Clon
iPhonefil
iPhonefil

Příspěvek od Clon »

Doctore, můžeš dát odkaz na tu app? Našel jsem Camera Plus: Capture..........., a pak třeba Camera+. Tak nevím, kterou myslíš a angličtinou zrovna moc nevládnu.
iPhone X iOS 13.3, iPad Pro 11" iOS 13.3, ATV 4
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)

doctorf
Host
Host

Příspěvek od doctorf »

Clon
iPhonefil
iPhonefil

Příspěvek od Clon »

Díky!
iPhone X iOS 13.3, iPad Pro 11" iOS 13.3, ATV 4
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)

Odpovědět