koupil jsem si na iphone tuto aplikaci a nasledne stahl z cloudu i na ipad. Problem je, ze vubec nevim jak s ni pracovat. Aplikaci mam jen na ipadu a iphonu, doufam, ze nepotrebuji i stolni verzi. Mac nemam a pres pc na net nechodim. Resim to, protoze aplikace nei nejlevnejsi.
1. Jaka je vyhoda teto aplikace, kdyz si hesla ukladam do safari a muzu si je kdykoliv nechat zobrazit? Jedinou vyhodu vidim v synchronizaci mezi zarizenimi.
2. Chapu to tak, ze hesla a udaje musim nahazet do aplikace rucne. Nikde jsem nenasel moznost automatickeho vytahnuti ze safari.
3. Jak se dostanu k temto ikonkam napriklad:

Zahledl jsem ikonky na nejznamejsi sluzby, amazon, apple id, ebay, twitter atd..
Jedna se o ikonky z mac verze a ipad si je nataha do ipadu?
4. Posledni problem je docela zasadni, aplikace ma fungovat tak, ze si v safari kliknu do prihlasovaciho pole a me vyjede okenko, kde vyberu ucet s kterym se prihlasim. Je to tak? Timhle zpusobem funguje ten jejich prohlizec, ale ten ja pouzivat nechci a navic vsude pisou, ze aplikace spolupracuje se safari. Ale jak? Nejake udaje jsem si tam rucne poslal, ale po nacteni stranky nikde nevidim moznost vyberu.
https://itunes.apple.com/us/app/1passwo ... 03335?mt=8