Nákup přes PayPal na americké Apple ID

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
elka
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Nákup přes PayPal na americké Apple ID

Příspěvek od elka »

Je nějakým způsobem možné zakoupit aplikaci na americké Apple ID přes Paypal? Při pokusu spojit účet s PayPal účtem mi to hlásí "This recipient requires that you have a valid funding source from United States in order to complete this transaction."

PeterKiss

Re: Nákup přes PayPal na americké Apple ID

Příspěvek od PeterKiss »

to som sa pokusal aj ja ale jedine co ma napadlo bolo v nastaveniach paypal zmenit zem na usa ale nemal som adresu ktoru by som tam dal.

mrzic
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od mrzic »

Mám dojem, že nákup v US AppStore jde pouze přes US kartu, naší platební kartu to nebere. Co zkusit koupit přes paypal gift card a nabít si US účet?
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Barberry.pha »

Vždycky bude problém ta CZ platební karta.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

cuting
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od cuting »

Přesně tak. PayPal účet na nákupy v US appstore musí být svázaný s americkou kreditkou a ta musí být svázaná s americkou platnou adresou. Jediný způsob je koupit gift cody jinde, než na US appstore ,kde tak striktní pravidla nejsou, ale takové gifty jsou pak samozřejmě o něco dražší. Já sobně je nakupuji s PayPal účtem , na kterém mám českou kreditku , delší dobu bez problémů zde :
http://www.jerrycards.com
 Apple hračky 

Smrdaky
Suspect
Suspect

Příspěvek od Smrdaky »

Neni nis snazsiho jak si koupit gift cards pro US Appstore (protoze jen pro tohle jich je vsudeplno, pro jine stores jsem nevidel) a aplatit Paypalem. Podobnych giftcards rsp. Kodu z nich mam plny suflik. Rikate ze jsou drazsi nez normalne? Dobre ze to vim, hodim je na Aukro a jeste vydelam :-)

Odpovědět