SMS Bomber
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Host
SMS Bomber
Zdravim Vas, chtel bych se Vas zeptat jestli nekdo neco nevi o aplikaci ktera odesila mnoho sms na jedno cislo, treba 100 sms potvrdit jednim stisknutim. Je jedno jestli by to slo pres net nebo pres tel. Dekuji
-
- Senior uživatel
Re: SMS Bomber
Môžeš mi povedať aspoň jedno využitie, ktoré je pre obe strany (odosielateľa aj príjmateľa) užitočné, alebo aspoň nie nežiadané?
[Návod] Ako zisťovať aktuálne info o JB
-MacBook Air 13" 2014 - OSX Mavericks
-MacBook Air 13" 2014 - OSX Mavericks
-
- Host
Az Ti bude kazdy vikend nekdo volat a budit holku z neznamich cisel, tak by ses mu chtel taky pomstit, ne???Nebo se pletu??? A rozumy typu "at si vypnu vyzvaneni" NEBERU !!!!
-
- Moderator fóra
Pokud ma iphone tak funkce Nerušit , kdo je v oblíbených se dovola, zbytek smůla 
Jinak taková app asi jedině v cydii.

Jinak taková app asi jedině v cydii.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky
"
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

Manual iPhone
-
- Mírně pokročilý
Ach jo, proč je tohle fórum samej Mirek Dušín?
Někdo hledá appku na sms bombing, tak jako první se zkontrolují jeho "nečisté" úmysly a jako druhý se mu nabídne možnost jak si zablokovat všechna neznámá čísla napořád (což je opravdu blbina Barberry.pha), když popřemýšlíš tak pochopíš proč.
Pokud to chce uživatel jako formu pomsty, že někdo prozvání jeho holku tak to dost chápu. Určitě to není nic příjemného a v noci to může dost vystrašit.
Ptak666: Tobě bych doporučil použít Google, před založením nového tématu (úplně zbytečně protože tady se pomsta, či odplata nenosí), odkazů jsem našel hned několik. Bohužel tyto a podobné stránky jsou zde také zakázané (což plně chápu a respektuji). Proto ti nezbyde nic jiného než obětovat těch deset sekund a napsat si do vyhledávače sms bombing iphone app.
Někdo hledá appku na sms bombing, tak jako první se zkontrolují jeho "nečisté" úmysly a jako druhý se mu nabídne možnost jak si zablokovat všechna neznámá čísla napořád (což je opravdu blbina Barberry.pha), když popřemýšlíš tak pochopíš proč.
Pokud to chce uživatel jako formu pomsty, že někdo prozvání jeho holku tak to dost chápu. Určitě to není nic příjemného a v noci to může dost vystrašit.
Ptak666: Tobě bych doporučil použít Google, před založením nového tématu (úplně zbytečně protože tady se pomsta, či odplata nenosí), odkazů jsem našel hned několik. Bohužel tyto a podobné stránky jsou zde také zakázané (což plně chápu a respektuji). Proto ti nezbyde nic jiného než obětovat těch deset sekund a napsat si do vyhledávače sms bombing iphone app.
iPhone 8Gb Listopad 07, iPhone 16Gb Květen 08, IPhone 3G 16Gb červen 10, iPhone 3Gs 16Gb červenec 10, iPhone 4 16Gb Prosinec 10, iPhone 5 Listopad 12, Macbook Pro 15'' 2.0 GHZ i7 16GB RAM 120GB SSD, Apple TV 2 Leden 12
-
- iPhonefil
ten dotaz, zda je to prinosne nebo uzitecne tak trochu i odpovida na celou otazku. Apple nic na spamovani do appstore nepusti, maximalne omylem a casem to stahne...
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB
iPhone 6S space gray, 64GB
- rony
- Klub čistého iOS
Cydia, smsend. Window, putty resp. Mac a Termina. A hlavne mierne pokrocily v schopnosti napisat si opakujuci cyklus (par riadkov) v skripte pod unixoidnym systemom. Dalsiu vyzivu pre dokoncenie poziadavky nechavam na dotazujuceho, viac nepomozem.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Moderator fóra
nh4k45i píše:Někdo hledá appku na sms bombing, tak jako první se zkontrolují jeho "nečisté" úmysly a jako druhý se mu nabídne možnost jak si zablokovat všechna neznámá čísla napořád (což je opravdu blbina Barberry.pha), když popřemýšlíš tak pochopíš proč.
Bral jsem to že v noci se děl daný problém, a proto nechápu proč by daná funkce neměla splnit účel, když k tomu byla zřízena.
Jestli je to problém celodenní tak potom toto řešení nebude ideální.
Takže jak jsem psal, Cydie a upřesnil to Rony
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky
"
Manual iPhone

Manual iPhone
-
- iPhone expert
poslat 20 sms na to číslo je už přes zákon - žádná app ti to nedovolí, ani v starém mobilu bez OS nemůžeš to stejné číslo vybrat 21x, leda tak v cydii
-
- Host
Dekuji panove za info. Omlouvam se, ze jsem Vas timto pohorsil. Nevedel jsem, ze je to az tak osemetne tema. Ale stejne diky !!!
Naposledy upravil(a) jackherrer dne úte kvě 28, 2013 1:21 pm, celkem upraveno 1 x.
Důvod: lock
Důvod: lock