jednoduché zapnutí datového připojení
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Host
jednoduché zapnutí datového připojení
Nevíte někdo o aplikaci, která zjednoduší zapínání/vypínání datového/wifi připojení u iPhonu? Stačilo by i tlačítko na "ploše". Nutnost prolejzání Nastavení o votravná! Perfektně se to dělá s SBSettings, ale to je třeba mít JB.
-
- Starý pes fóra :)
Re: jednoduché zapnutí datového připojení
Bez JB nelze.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Host
holt si tedy (kvůli téhle jediné fičurce) pořídím k nové pětce jb.
-
SBSettings kvůli této app mám JB. Ty bohužel máš iOS 6.1.3 tak tam zatím JB nedostaneš.
AppleTV 2nd geniOS 5.0.1AppleTV4tvOS 10.2.2
iPhone 11 Pro black 64GBiOS 13.1.3
iPad AIR 2 64GB Wi-Fi+4GiPadOS 13.1.3
Je Vaše zařízení jailbreaknutelné?
Co to s námi vlastně hraje Apple za hry?

iPhone 11 Pro black 64GBiOS 13.1.3
iPad AIR 2 64GB Wi-Fi+4GiPadOS 13.1.3
Je Vaše zařízení jailbreaknutelné?
Co to s námi vlastně hraje Apple za hry?

-
- Host
musím ale říct, že nevěřím tomu, že bychom byly jediný 2, kterým funkcionalita SBSetting v iPhone chybí. Apple nereaguje.
- rony
- Klub čistého iOS
Poviem ti to takto: datove pripojenie nevypinam. Mal som dlhe roky 100 megabajtovy pausal na data, vacsinou mi stacil aj ked som data nevypinal. Teraz mam 1 gigabajtovy. Neriesim. Najma v casoch, ked na datach je zavisly push, ktory naozaj CHCEM, aby fungoval.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- iPhonefil
Pred tým som dáta na noc vypínal. Prestalo ma to baviť. Nastavil som DND a neriešim. Na baterke to nijako extra nevidno, od vtedy sa o to nezaujímam.
Aký máš vlastne dôvod, že to chceš vypínať?
Aký máš vlastne dôvod, že to chceš vypínať?
iPhony, iPady, AirPods, AW SE 40/44, ATV 4K (1. gen), MacBook Air (M1, 2020), AirTag. SW väčšinou aktuálny.
-
- Host
Že zaplý modem nemá vliv na baterku. iPhone 4 jsem browsením přes modem (nikoliv wifi) vymlátil baterku za 2 hodiny?!
Navíc mam měsíční tarif 300 MB a fakt nejsem důvěřivec, co věří, že se nemůže nějaká aplikace "zbláznit" vyčerpat mi ho.
Navíc mam měsíční tarif 300 MB a fakt nejsem důvěřivec, co věří, že se nemůže nějaká aplikace "zbláznit" vyčerpat mi ho.
-
Mám 150MB na měsíc a obvykle se vejdu. Doma i v práci mám samozřejmě WiFi. Na nějaké vypínání dat, WiFi nebo BT kvůli baterce se můžu víš co. Telefon ty funkce má proto, abych je používal, ne proto, abych je vypínal.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- iPhonefil
To je ako možné? Veď keď je ako modem, tak je predsa pripojený káblom a tým sa nabíja, nie? Mne sa to ešte nestalo. Naopak, vždy sa mi mobil ako modem dobil na 100%. Teda, ak som ťa správne pochopil.blaymoyz píše:Že zaplý modem nemá vliv na baterku. iPhone 4 jsem browsením přes modem (nikoliv wifi) vymlátil baterku za 2 hodiny?!
Stať sa môže čokoľvek, to máš pravdu. Mne sa na iP zatiaľ nestalo.blaymoyz píše:Navíc mam měsíční tarif 300 MB a fakt nejsem důvěřivec, co věří, že se nemůže nějaká aplikace "zbláznit" vyčerpat mi ho.
iPhony, iPady, AirPods, AW SE 40/44, ATV 4K (1. gen), MacBook Air (M1, 2020), AirTag. SW väčšinou aktuálny.
- rony
- Klub čistého iOS
pozri:
1. baterku ti vymlati aj appka, ktora neustale sleduje polohu - za 4 roky som taku nasiel jednu jedinu - JOJ Pocasie, za 40 minut bol telefon mrtvy a zeravy ako peklo. Taketo appky sa ale prejavia hned. Takze tvoje riesenie? Nepouzivat halabala akukolvek appku aku najdes a chapat, ktore veci v nej mozu vytazovat data alebo ine sluzby.
2. za x rokov, co mam neustale zapnute data sa mi nestalo, ze by nekontrolovane zral data. Jediny raz co som presvihol pausal bolo to, ze som v roamingu odoslal mail s fotkou v prilohe a ten sa neodoslal na prvy raz.
Prepinanie sluzieb ma preslo okamzite ako som zistil, ze to nema prakticky vplyv - tj. bezny rezim prace bez "pojasenych" appiek to nijako neovplyvni - takze mam zapnute data, wifi, bluetooth. Tym padom pada pre mna vyznam SBsettings. Aj tak nevedel po zapnuti Bluetooth zobrazit sparovane zariadenia a AJ TAK som musel liezt do Settings. Takze ak by som aj Bluetooth zapinal a vypinal, tak by som najprv liezol do SBsettings, potom do Settings. Takze teraz mi staci vliezt do Settings. No a WiFi mam aj v Settings medzi prvymi.
Aktualne najviac pomaha DND a ked uz, tak jednym hmatom v settings zapnem Airplane a som v klude celu noc :)
SBsetting je fakt dobry koncept, no nakoniec mi vyslo, ze malo co z neho skutocne vyuzivam.
1. baterku ti vymlati aj appka, ktora neustale sleduje polohu - za 4 roky som taku nasiel jednu jedinu - JOJ Pocasie, za 40 minut bol telefon mrtvy a zeravy ako peklo. Taketo appky sa ale prejavia hned. Takze tvoje riesenie? Nepouzivat halabala akukolvek appku aku najdes a chapat, ktore veci v nej mozu vytazovat data alebo ine sluzby.
2. za x rokov, co mam neustale zapnute data sa mi nestalo, ze by nekontrolovane zral data. Jediny raz co som presvihol pausal bolo to, ze som v roamingu odoslal mail s fotkou v prilohe a ten sa neodoslal na prvy raz.
Prepinanie sluzieb ma preslo okamzite ako som zistil, ze to nema prakticky vplyv - tj. bezny rezim prace bez "pojasenych" appiek to nijako neovplyvni - takze mam zapnute data, wifi, bluetooth. Tym padom pada pre mna vyznam SBsettings. Aj tak nevedel po zapnuti Bluetooth zobrazit sparovane zariadenia a AJ TAK som musel liezt do Settings. Takze ak by som aj Bluetooth zapinal a vypinal, tak by som najprv liezol do SBsettings, potom do Settings. Takze teraz mi staci vliezt do Settings. No a WiFi mam aj v Settings medzi prvymi.
Aktualne najviac pomaha DND a ked uz, tak jednym hmatom v settings zapnem Airplane a som v klude celu noc :)
SBsetting je fakt dobry koncept, no nakoniec mi vyslo, ze malo co z neho skutocne vyuzivam.
-
- patron iPhone.cz
Rony: spíš airplane ne?:-)
Naposledy upravil(a) rony dne pát dub 26, 2013 2:15 pm, celkem upraveno 1 x.
Důvod: jojo
Důvod: jojo
Historie: iP2G, iP3G, iP3GS, iP4, iP5, iP7.....
-
- Host
mirmo80: a čim myslíš, že máš telefon připojený k internetu (vyjma wifi)? MODEMEM!.)
-
- iPhonefil
Počkaj, bavíme sa o tom, že máš iP pripojený k ntb káblom a používaš ho ako modem?
Pokiaľ áno, tak tvrdím, že mne sa takto baterku vybiť ešte nikdy nepodarilo, ale naopak. Vždy sa mi pri takomto pripojení/používaní mobil skôr na plno nabil.
Myslíš to nejako inak?
Pokiaľ áno, tak tvrdím, že mne sa takto baterku vybiť ešte nikdy nepodarilo, ale naopak. Vždy sa mi pri takomto pripojení/používaní mobil skôr na plno nabil.
Myslíš to nejako inak?
-
- iPhoneHolik
Rekl bych, ze to mysli tak, ze modem je primo v telefonu a pomoci nej sosa tel data... A ze ten zere baterku. Je treba znat pokud jedes pres 3G, nebo Edge. 3G zere vic (asi proto, ze ma horsi pokryti)
-
- Host
Větší náročnost 3G modemu na baterii nemá nic společného s pokrytím. Bude ti více vybíjet baterku i v místě s kvalitním signálem. Jednoduše si pro rychlejší data a kvalitnější hlas bere více.
- rony
- Klub čistého iOS
No ale plati aj to, ze ak si v mieste, kde je ledva signal 3G, tak sa to neustale prepina a snazi o spojenie - aspon mne sa vtedy paradoxne vsetko spomali a ked prepnem na EDGE je prijem rychlejsi (nemusi tolko opakovat).
-
- Host
To ano, ale to je obecný problém, který jsem např. zažívali, i když zaváděli EDGE a někde byl signál s EDGE slabší než s GPRS.)