mojeMHD NEBO alternativa na iOS 3.1.3 ??

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
capalm
Host
Host

mojeMHD NEBO alternativa na iOS 3.1.3 ??

Příspěvek od capalm »

Ahoj, mám problém, nevím co to mám za účet na iTunes ale jsem z toho docela vyveden z míry.

Snažím se doklikat k aplikaci mojeMHD, je to snad české ne? Můj účet je jako region Czech Republic, tak proč mi to nenachází v iTunes žádné výsledky a když to najdu na webu a přesměruje mě to do programu, tak to anpíše, že to zrovna není v CZ obchodě dostupném anebo v US obchodě dostupném.

Vzhledem k tomu, že to je free aplikace, byla by nějaká hodná duše ochotná mi to někam hodit? Dropbox, uloz.to atd.. Kuju převelice.

EDIT. Tak mam pocit, ze jiz neni v appstoru. Ale funguje jiste. I ta vyuzivala data z idosu. Ja bzch to potreboval, protoze mam 3.1.3 system.
Naposledy upravil(a) capalm dne stř dub 03, 2013 6:21 pm, celkem upraveno 2 x.

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: mojeMHD

Příspěvek od rony »

nebude ti nanic ak ju stiahli z obehu?

skus
https://itunes.apple.com/us/app/mhdapp- ... 23940?mt=8
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

capalm
Host
Host

Příspěvek od capalm »

Dekuju za reakci. Prave jsem dodal. Ze na appstoeu je nejspis vsecko jen 4.3.x. Ja tezko sezenu neco nizsiho :-/

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

ja mam rovnako stary iPhone s 3.1.3 ale uz som vzdal taketo riesenia pre aplikacie.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

capalm
Host
Host

Příspěvek od capalm »

Já jsem ho dostal k používání za to, že jsem celý víkend sestře dával do kupy její oficiálním firmwarem podělané 3GS :) Na 2G je Whited00r 6 s Archetype a jsem velmi spokojen. Jen s tou podporou to není moc dobré, ale přes google jde na site:itunes... vyfiltrovat všecko, co je ještě zadarmo a ještě pro iOS 3.

Tak přece to někdo využíváte ne ? :) Ona právě jde i na 3.x.x zařízení, jinak musím používat idos přes Operu. Prosím pěkně, upněte mi někdo mojeMHD :-)

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Nebude ti fungovat, aplikace obsahují ochranu a jsou vázané na Apple ID, takže ty bys to stejně nenainstaloval.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

capalm
Host
Host

Re: mojeMHD NEBO alternativa na iOS 3.1.3 ??

Příspěvek od capalm »

Takže žádná alternativa na program mhd v čr není?

Odpovědět