Sidecar Printer - iOS zařízení jako tiskárna

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
SteveJSF
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Sidecar Printer - iOS zařízení jako tiskárna

Příspěvek od SteveJSF »

V App Store mě zaujala aplikace Sidecar Printer, která je zrovna v akci zdarma. Jedná se o univerzální aplikaci, která udělá z vašeho iOS zařízení virtuální tiskárnu. Dosud jsem na svém iPadu ani iPhonu nikdy žádnou tiskárnu nedetekoval, takže s touto appkou to bylo poprvé. Zatím jsem to moc netestoval, takže jen v krátkosti:

https://itunes.apple.com/us/app/sidecar ... 50918?mt=8

Tisknout lze z počítače nebo iOS zařízení do takového iOS zařízení na wifi síti (možná i přes BT), v němž je spuštěná tato aplikace - je totiž viditelné jako tiskárna. Výtisk se tam objeví jako PDF dokument. Je to rychlé a snadné - v mžiku a snadno vytisknete například stránku v Safari na iPadu do PDF na iPhonu (nebo naopak). A v jakékoliv aplikaci zvolíte Tisknout, objeví se tam právě tato virtuální tiskárna.

Občas se naskytnou situace, kdy se vám v prohlížeči otevře okno s možností vytištění nějaké objednávky, ale nemáte po ruce žádnou bezdrátovou tiskárnu - tak tohle je řešení.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...

Smrdaky
Suspect
Suspect

Re: Sidecar Printer - iOS zařízení jako tiskárna

Příspěvek od Smrdaky »

Funguje vam to? Kdyz na ios6spustim (na 5 nebeha), tak ze zarizeni ios5 vubec zadnou tiskarnu nedetekuji :-((

Samozrejme zapnuto a v popredi a ve stejne siti.

Odpovědět