HiddenApps
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- iPhone expert
HiddenApps
Zajímavá aplikace která umožňuje skrýt iAds a Základní aplikace od applu. Také je možné provéest iOD diagnostiku a pár dalších věcí.
Tady je článek o ní -> http://www.idownloadblog.com/2013/03/11/hiddenapps/
Ještě jsem to nezkoušel otestovat, až testnu, napíšu jak jsem dopadl.
Je dost možné, že nebude na appstore dlouho.
https://itunes.apple.com/de/app/hiddena ... 24045?mt=8
Tady je článek o ní -> http://www.idownloadblog.com/2013/03/11/hiddenapps/
Ještě jsem to nezkoušel otestovat, až testnu, napíšu jak jsem dopadl.
Je dost možné, že nebude na appstore dlouho.
https://itunes.apple.com/de/app/hiddena ... 24045?mt=8
-
- Starý pes fóra :)
Re: HiddenApps
Hmmm, zajimava aplikace. Skryvani ikon jako Passbook nebo Stocks funguje, ale zrejme jen do prvniho rebootu. To odstraneni iAds se mi nepotvrdilo a zobrazuje se to dal.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...
-
- iPhone expert
Máš pravdu, po rebootu či respringu to znova naskočí. Je dost možné, že po této akci se ten proces spustí znovu, takže udělat nejakou kličku mezi tim by to chtělo.
Zkusím mu napsat, je to 15ti letej Němec, tak si mylsím, že by mohl mít čas si s tím pohrát. Mě iAds block funguje, například ve hře kde se sestřelujou ty plechovky.
Zkusím mu napsat, je to 15ti letej Němec, tak si mylsím, že by mohl mít čas si s tím pohrát. Mě iAds block funguje, například ve hře kde se sestřelujou ty plechovky.
-
Ja jsem to zkousel jen na DSL.cz a tam sli reklamy porad. Ovsem tam to mozna bude udelane jinak a klasicke iAds to treba fakt v pohode blokuje. Jeste to otestuju, mozna se to bude hodit. V kazdem pripade fajn pocin, na to ze to jede bez JB.
-
- Sons of Jailbreak
-
Jo, dalo se to cekat. 
Co jsem to tak zkousel, tak vsechny otravne reklamy, ktere mi vyskakuji v casteji pouzivanych aplikacich, se objevuji i nadale. A zrovna jsou to takove, kterych se clovek nezbavi nejakym poplatkem. Sam se divim, ze Apple nektere z nich toleruje.

Co jsem to tak zkousel, tak vsechny otravne reklamy, ktere mi vyskakuji v casteji pouzivanych aplikacich, se objevuji i nadale. A zrovna jsou to takove, kterych se clovek nezbavi nejakym poplatkem. Sam se divim, ze Apple nektere z nich toleruje.
-
- iPhone expert
Moc appek s reklamama nemam, rekni prosim nejkou, ozkousim jestli me to tam pujde nebo ne. V TuneIn radio a V tech plechovkach me to funguje.
-
Jak uz jsem psal - treba DSL.cz (takhle se opravdu ta appka jmenuje). Pak vsechny hry od Storm8, tam je to vylozene otrocina. Ale spis si myslim, ze tyhle reklamy nejsou vylozene standardni iAds format, proto to na ne nefunguje.
-
- Host
Mě se nedaří to ani rozběhnout. Hacking iAds objeví se ikonka ale hned to spadne s tím že nelze stáhnout.
iPhone 6s+ iPad mini 2
-
To je v poradku, tak to ma byt. Zustane ti ikonka s nestazenou aplikaci, kterou muzes klidne smazat, cely proces je tim hotovy a mel by fungovat. Podobne to funguje i s tim skryvanim ikon systemovych aplikaci, ktere nejde smazat. Nejdou pak ani vyhledat pomoci Spotlight.
-
- iPhone expert
Je dost mozne jak si napsal, ze se nejedna o iAds. Zkus aplikaci s tema plechovkama nejaky knockdown can nebo tak nejak. Nahore se me vzdy ukazovala a ted uz ne. Jinak pochybuji ze se tou app bude jeste nejak zabejvat, jelikoz ji apple stahnul, na mail zatim neodpovedel, treba trci nekde ve vezeni pirat jeden:D
-
Ja ty reklamy resit nebudu, proste to zapnu a bud tam budou nebo ne. Tam kde me stvou nejvic, to nefunguje. A jinde mam vetsinou priplaceno za plnou verzi nebo in-app, takze tam me reklamy netrapi.
Edit:
Tak mam za sebou prvni restart a docela jsem se divil, co mi udelaly ty znovu objevene aplikace.
No a samotna aplikace HiddenApps uz mi nenabizi ty ficurky co predtim, chova se tak nejak slusne Applovsky.
Edit:
Tak mam za sebou prvni restart a docela jsem se divil, co mi udelaly ty znovu objevene aplikace.

No a samotna aplikace HiddenApps uz mi nenabizi ty ficurky co predtim, chova se tak nejak slusne Applovsky.