Napadlo mě, že bych se s vámi podělil o obrázky mých čtyř obrazovek iPhonu. Uvidíte na nich nejen jak mám uspořádané aplikace, ale hlavně jaké aplikace používám. Možná mi doporučíte nějakou aplikaci, která se může hodit a která chybí, možná vás inspiruji a nějakou aplikaci si pořídíte.
Asi si každý obrázek zaslouží krátký komentář. Nebudu ale popisovat jednotlivé aplikace, o tom toto vlákno není.

Tohle je hlavní obrazovka, na které mám vše nejdůležitější co používám prakticky každý den. Najde se tady řada aplikací na produktivitu (viz další obrázek), komunikaci a organizaci.

Avizovaná produktivita. Líbí se mi iWork balíček od Applu, ale oceňuji i komplexnost DocsToGo, proto používám oboje. V žádném případě bych se ale neobešel bez Dropboxu. Myšlenkové mapy teprve objevuji.

Složka aplikací pro úpravu fotek a tvorbu koláží.

Složka nástroje obsahuje takový mišmaš aplikací, které používám nejčastěji a zaslouží si být na titulní straně.

Druhá strana je takovým pokračováním složky nástroje z předchozí strany... Tady mám aplikace, které používám velmi často a chci je mít blízko. Mají pro mě nejčastěji informativní charakter.

Do složky navigace jsem vložil všechny aplikace související s GPS a mapami.

Knižní oddělení. Tady je pro mě nejdůležitější aplikace Publero, kde mám stažené všechny časopisy SuperApple magazín.

Odpočinková a relaxační zóna. Trocha závodění, trocha akce i sportu, záchodových her, i něco pro nejmenší.

Sbírka "záchodových her", které ale poslouží hodně dobře i při dlouhých večerech.

Tahle složka je určena spíše těm dětem, ale s hrami si dobře pohraje i dospělý.

Čtvrtou, a poslední, obrazovkou mého telefonu je přehršel různých aplikací, které jsem se snažil roztřídit podle jejich charakteru a způsobu mého používání.

Aplikace pro cvičení, zdravou stravu a motivaci.

Aplikace z české produkce zejména pro použití na českém území.

Obě složky Apps nejsou nějak tříděny. Vyskytují se zde systémové aplikace nebo aplikace, které využívám pouze zřídka.

Zdroj televizního přenosu přes internet.

Úplně poslední obrázek obsahuje aplikace, které pro mě čas od času něco dělají.