Imo instant messenger
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Host
Imo instant messenger
Ahoj dneska jsem tak brouzdal na iTunes a objevil jsem aplikaci imo instant messenger, která dokáže nahradit aplikace jako Facebook nebo Skype, které my vlastníci starších iZařízení nerozjedeme. Škoda že u Facebooku je to jenom na chat a nemůžete si tam číst nové příspěvky. Ale na iPhone 3G jede vpohodě bez sekání takže můžu doporučit
https://itunes.apple.com/us/app/imo-instant-messenger/id336435697?mt=8

iPhone 3G
iPad mini Retina
iPod shuffle
iPhone 7
MacBook Pro 15” Retina
iPad mini Retina
iPod shuffle
iPhone 7
MacBook Pro 15” Retina
-
- Host
Re: Imo instant messenger
AHoj,
nevím zda to je i jinam, ale mám s Imo problém. Vše funguje, kromě Skypu. Ten mi hlásí že se odpojil a nejde se připojit - po aktualizaci na poslední verzi. Mám IP4S s 5.1.1. Má tu někdo stejný problém? Případně downgrade na nižší verzi. Je to super program.
nevím zda to je i jinam, ale mám s Imo problém. Vše funguje, kromě Skypu. Ten mi hlásí že se odpojil a nejde se připojit - po aktualizaci na poslední verzi. Mám IP4S s 5.1.1. Má tu někdo stejný problém? Případně downgrade na nižší verzi. Je to super program.
-
- iPhone expert
Re: Imo instant messenger
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4