Readability nebo instapaper
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Mírně pokročilý
Readability nebo instapaper
Ahoj mám takové dilema zda používat Readability nebo Instapaper.Instapaper používám delší dobu a v zásadě mi vyhovuje,ovšem Readability mi přijdou takový minimalistický prostě hezčí,ale jde samo také o funkce a podobně proto se obracím na Vás,kteří používají více nežli já a mohou tedy srovnat a mě toto dilema vyřešit.Díky za každou odpověd 

MiniBook Lenovo 1.60 GHz Windows 7
Ipad 16 GB WiFi
Macbook Air
Game center:simir77
Twitter: Simir7777
Ipad 16 GB WiFi
Macbook Air
Game center:simir77
Twitter: Simir7777
Re: Readability nebo instapaper
Já ti asi nepomůžu, používám Read It Later
Ale problém Readability ještě chvíli bude podpora aplikací třetích stran.

-
- Klub čistého iOS
Já jsem začal používat Readability a spokojenost ale jak píše chris.dale než bude větší podpora pro Readability tak to ještě chvilku potrvá.

-
- Moderator fóra
Já si článek buďto ohvězdičkuju v Reederu nebo odešlu do Readability. Poslední dobou používám spíš tu druhou možnost.
- iPhone 6s
- Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
- AirPort Extreme 5th gen
-
- Host
Já používám kombinaci Reeder + Instapaper a naprostá spokojenost. Readability zatím nemůžu přijít na chuť.
iPhone -> iPhone 3G S -> iPhone 4 S -> iPhone 5 S -> iPhone 6 Plus + iPad 3 g + iMac