Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
No to to trvalo... Myslim, ze by to meli spustit "potichu", aby se verejne nezostudili, ze nejvetsi banka v CR jeste nema iPhone aplikaci, zatimco mini konkurencni banky uz ji davno maji.
Tak appka je sice venku,ale me proste nejde.Na Seris24 jsem se registroval,ale pri spusteni appky a zadani hesla mi to stale pise chybu a ze se mam registrovat na strance Servis24.Ma nekdo stejny problem?A umel by poradit?
jedním slovem perfekt. Nejvíc mě baví to, že při přihlašování stačí zadat heslo a né vždy klientské číslo nebo jak se to jmenuje... jsem spokojen a čekám něco podobného od Reiffeisen bank. Jestli neudělají, vrátím se zpět k čs poplatky nepoplatky...
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM iPhone 6S space gray, 64GB
Co je také bezva, je možné najet v historii pohybů na účtu až 13 měsíců zpátky, na stránkách servis24.cz to šlo pouze 3 měsíce zpět... A teď koukám, že i na webovkách lze zajet hlouběji do historie
Tedy až na tu možnost ofocení složenek (ještě jsem nezkoušela) v tom nevidím žádný zázrak, hlavně, kde jsou safra mobilní platby? To člověk nemůže ani fakturu za paušál jednoduše zaplatit nebo dobít kredit. Tak to mě celkem dost zklamalo.
Kredit nebudu soudit, nikdy jsem nepoužil, ale věřím, že hodně lidí by tuto službu využilo a mohli by to tam dodělat. Co je myšleno "mobilní platby"? Příkaz k úhradě normálně zadat jde, buď si vyberu příjemce v seznamu příjemců, nebo si ho zadám ručně. Aplikaci chápu jako bonus k službě Servis24, ale ne jako náhradu. Zatím je krátká doba na hodnocení, ale zatím jsem s aplikací neměl problém, krom identifikace pobočky na mapě, kde pobočka i bankomat jsou na stejné adrese (i v aplikaci), bankomat se zobrazí správně a pobočka o několik ulic dál.
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
Já využívám dost často mobilní platby, inkasem automaticky takové věci neřeším, nevěřím společnostem v tom, co si stáhnou, takže platbu provádím ručně. Kdoto využívá v servisu24, tak ví, o čem mluvím. Nebudu přece v aplikaci složitě zadávat číslo účtu, variabilní a konstatní symbol, když stačí zadat pouze číslo faktury a mobilní číslo a platba se provede (nastavit v seznamu příjemců to nemám, číslo faktury je pro každý měsíc jiné a je zároveň variabilním symbolem) a toto tam právě chybí, mohli to klidně do té aplikace přidat, vůbec by to nebylo na škodu, naopak, bylo by to hodně užitečné. Dobíjení kreditu také používám, ne pro sebe, ale pro prarodiče, kteří prostě paušál něchtějí. Když už tam je možnost normálních plateb, tak tam mohly klidně i být platby mobilní. Nechápu, proč je tam nepřidali.
OT: MG: díky za vysvětlení, třeba se bude v budoucnu hodit. Já to nikdy nepotřeboval, já měl vždycky služební mobil (od roku 1997), tak jsem ani nevěděl, že něco takového existuje.
Však samozřejmě, jak nemáš potřebu to používat, nemůžeš o tom vědět. MG
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
Apple TV4
Platba faktury jde jednoduse resit tou sablonou. Meni se ti jen cislo faktury, tj. variabilni symbol, a castka. Jinak nemusis zadavat ani to telefonni cislo, vsechno potrebne uz mas v te sablone. Co se tyce kreditu, s tim zkusenost nemam, nakupuju ho vyhradne z bodu v Bonus programu.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...
Ale mě nezajímá, že to jde tak či onak, či makově, či růžově či složitě vybírat šablonu a zadávat do toho VS a částku, je to stále xxx kroků navíc a to já nechci. Já to platím prostě přes mobilní platby, které jsou pohodlnější a ty mi v té aplikaci prostě chybí, zbytečně je tam nedali. Víc to už nemíním řešit. Doufám, že autoři na tom zapracují a v dalším updatu se třeba ta možnost objeví.
nevíte čím to může být že mi z ničehonic přestal fungovat servis 24?po zadání hesla mi napíše že namám oprávnění přistoupit k službě servis 24,přitom tak před 3 dny to jelo
EDIT:vyřešeno nesmí se po aktivaci aplikace servis24 už změnit název přístroje jinak se musí reaktivovat.
Zdravím...koupil jsem si novej iPhone a nejde mi aktivovat apliakce Servis24. Na webu mi to už neukazuje ten jednorázový kód. Jak jsem pochopil, tak to snese asi aktivaci jen na jedno zařízení. Mám to aktivováno na starém 3GS. Nevíte někdo jak to deaktivovat a aktivovat na novém iP4?
Díky
EDIT: Už to mám...stačilo dát blokaci a nastavit vše odznovu...
Ono na jednu stranu je pěkné to mít na iPadu, ale zase na druhou stranu je lepší to mít vždy s sebou po ruce, tedy v iPhonu a možnost platit i v terénu.
Myslím si to samé, co MG. Telefon mám vždy při sobě, tablet ne. Navíc má myslím aplikace omezení na jeden účet/jedno zařízení. Na iPadu můžeš použít normální web prohlížeč.
Odesláno z iPadu přes Tapatalk HD
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
Apple TV4