Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Nová aplikace pro Českou poštu Link pro stažení Zajimavá aplikace. Akorát mi nenajde mou poštu nejbližší 23 km, přímo u nas je pošta ze ktere se odvaži do mensich pošt. Nenajde to ani dle lokace, ani jmena ani PSČ. Snad to najde aspon ty balíky.
Tea Racer píše:Nová aplikace pro Českou poštu Link pro stažení Zajimavá aplikace. Akorát mi nenajde mou poštu nejbližší 23 km, přímo u nas je pošta ze ktere se odvaži do mensich pošt. Nenajde to ani dle lokace, ani jmena ani PSČ. Snad to najde aspon ty balíky.
Nenajde ti to protože v nastavení máš nejbližší otevřenou. Když zrušíš zatržítko tak ti jí najde. Také jsem nad tím laboroval.
Iphone 16G 1.1.4, po delší době 3.2.3 a šilhám po Iphone 4' , iPad 2 stále IPhone 1 a 4S, New iPhone 5S,
Tony1 píše:Tak můj výsledek je absolutní nefunkčnost aplikace. No zkusím přeinstal. - tak přeinstal ani vypnutí a zapnutí iPhone nepomohlo.
Zkus po sptusteni vydrzet. Prvni spusteni mi taky dele trvalo, mozna stahuje nejaka data. Projevovalo se to tak, ze pod obrazky nebyly napisy. Stejné to je, pokud app vypnu z MT, spusteni trva tak pul minuty.
MBPR 16" iPhone 11 Pro iPad Pro 11" iPad Mini 2 4G ATV 4K Withings SmarScan
ava píše:Nenajde ti to protože v nastavení máš nejbližší otevřenou. Když zrušíš zatržítko tak ti jí najde. Také jsem nad tím laboroval.
Paráda, už to funguje, ale že by to bylo nekde popsané to ne. Mnohdy je u aplikaci nutno mit neco zatrhle a nejde tam nemit nic. Tak díky už to funguje.
iTukan píše:Zkus po sptusteni vydrzet. Prvni spusteni mi taky dele trvalo, mozna stahuje nejaka data. Projevovalo se to tak, ze pod obrazky nebyly napisy. Stejné to je, pokud app vypnu z MT, spusteni trva tak pul minuty.
Tak stále nic i přes čekání 10-20 sekund, pak aplikace spadne. Wifi zapnuta polohové služby též. Zkusím nainstalovat přes iTunes.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
Po posledním updatu se chová aplikace velmi podivně. Pokud do 5s ihned najedu na balík a stihnu se podivat kde je, vše ok. Jinak to pak zcela zamrzne na 30s až nekonečno. A vypnout to jde až home butonem. Předtím to nedělalo.
Osobně používám aplikaci české pošty v závislosti se zákaznickou kartou ČP a nemám žádné výhrady. Nemusím vyplňovat žádné podací lístky a oznámení o doručení mi přijde automaticky na telefon i na mail. Takže z mé strany zatím spokojenost