Ahoj,
učím se teď na státnice a rád bych si nechal v autě číst zpracované otázky. Zkoušel jsem ibooks plus voice over. Pokud mám zapnuto voice over, tak jakýkoliv pohyb v menu je utrpením, někdy i jenom přejít na další stránku.
hledám tedy app, kam bych nahrál soubor a ona by ho celý přečetla bez nutnosti mojí interakce.
Díky
H- aplikace na čtení formátovaného textu
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Mírně pokročilý
-
- Senior uživatel
H- aplikace na čtení formátovaného textu
Mám dobrou zkušenost s německou aplikací Voice Reader s dokoupenými "off line" hlasy.
-
- Suspect
Re: H- aplikace na čtení formátovaného textu
Pouzivate nejakou aplikaci na cteni knih pdf?
Vestaveny voice reader (iOS6.1) mi dela psi kusy - napriklad ceska pdfka (a i nektere ebooky) cte bez diakritiky
Usekava nektere mekcenne koncovky apod. Anebo s tim VoiceOver mate nekdo hlubsi zkusenosti?
Vestaveny voice reader (iOS6.1) mi dela psi kusy - napriklad ceska pdfka (a i nektere ebooky) cte bez diakritiky

Usekava nektere mekcenne koncovky apod. Anebo s tim VoiceOver mate nekdo hlubsi zkusenosti?