Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
já taky, žádnou přidanou hodnotu tam zatím nevidím a když mi přijde zpráva tak mě to ani neupozorní. Takže ikona navíc, kdyby to mělo chat kde bych si mohl vypínat skupiny, bylo by to fajn.
Ahojte, mam problem s notifikáciami s touto aplikáciou. Ked dostanem novu spravu, tak v notifikacnom centre sa mi normalne zobrazi nova notifikacia na tuto spravu, avsak ked na nu kliknem, sice sa mi otvori sprava korektne v aplikacii, avsak v notifikacnom centre tato sprava zostane stale ako neprecitana a takto sa mi tam nahromadi stale viec a viac sprav a musim ich rucne odstranovat. Nechapem preco to zrazu zacalo robit, nakolko pred tym s tymto nebol vobec problem. Ked som klikol na spravu v notifikacnom centre, otvorila sa mi aplikacia so spravou a notifikacia sa vymazala. Skusal som preinstalovat aplikaciu, resetnut iPhone, znovu nastavit notification center, vsetko neuspesne. Prosim o rady ako vyriesit tento problem. Dakujem
mě od včera, nebo možná od pozítíří, když mi přijde zpráva, tak se ozve zvuk, ale odznak na aplikaci se neukáže, ale třeba na notifikační liště to oznámeno je, nastaveno mám, že se má být zvuk a odznak, ale prostě odznaky to přestalo dělat? Je to jen u mě, nebo to nějak blbne teď na straně programu?
PS: hrál jsem si barvama odznaků den před tím, přes WB, ale všude odznaky fungují normálně a když to vypnu a nechám default, tak pořád jediná aplikace kde odznaky nejsou FBM..
Mne sa vsetko zobrazovalo aj zvuky isli ale po stiahnuty novsej verzie (appstore ponukol uptade) nejdu ani zvuky ani sa nezobrazi ikonka novej spravy... verzia 1.6
Funguje Vám korektne posledné cca. 2 týždne Facebook Messenger? Lebo mne nie. Z ničoho nič sa s ním niečo začalo diať (žiadne nastavenia som nemenil). Začalo to tým, že správy chodili, ale neukazovalo 1 pri aplikácii a aj po prečítaní sa nevymazala správa z centra hlásení, ako by to malo byť. Musel som to odtamaď mazať manuálne. Teraz už správy vôbec nechodia. Ako keby by mi ani žiadna správa nedošla (telefón necinkne, nič nezobrazí), ale ak otvorím Messenger, tak tam tá nová správa je a je pri nej aj tá modrá gulička. Nemenil som žiadne nastavenia, neaktualizoval FW, Push mám zapnuté, klasický Facebook funguje Ok. Neviete kde by mohol byť problém? Za rady vopred ďakujem.
Ahoj, chtěla bych poprosit o radu, jak v této aplikaci vymazat přátele, které jsem na facebooku odebrala, ale pořád se mi v této aplikaci ukazují ? Díky za radu
[mod=BEAVERS]Tohle byl doublepost, přestože jsem tvůj přihlouplý předchozí příspěvek, složený z citoslovce a smajlíku, smazal spolu s příspěvkem, který byl na tomto místě. A přestaň tady blbnout.[/mod]