Aplikace na dluhy
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Host
Aplikace na dluhy
Nevíte někdo o nějaké app kam se dá psát kdo mi kolik dluží a případně kolik já dlužim komu?
-
- Klub čistého iOS
Re: Aplikace na dluhy
Poznamky ?
mal by si specifikovat, co ches po tej aps. Chces ratat uroky, pripominat splatnosti, robit pripadne zapocitavanie, etc...?
mal by si specifikovat, co ches po tej aps. Chces ratat uroky, pripominat splatnosti, robit pripadne zapocitavanie, etc...?
iPhone 11Pro Silver 64GB, Telekom SK, bez JB
WATCH 44mm oceľové, Series 4, GPS+LTE
iPad mini 5, 64GB, wifi, SG
MBPro 13" 2018, i5, 16GB, 1TB SSD, Space Grey
WATCH 44mm oceľové, Series 4, GPS+LTE
iPad mini 5, 64GB, wifi, SG
MBPro 13" 2018, i5, 16GB, 1TB SSD, Space Grey
-
- Host
Re: Aplikace na dluhy
jen si klepnu, že tenhle mi dluží litr a je to tam, poznamky jsou moc složitý, nerad na tom píšu
- rony
- Klub čistého iOS
Aplikace na dluhy
billminder by to zvladol, das si to ako naplanovany jednorazovy prijem, a v dany den ta to aj upozorni ze mas vymahat a jednoduchym odfajknutim zaznamenas ze to zaplatil
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods