Kalendar - znak pro vyrizeno/nevyrizeno

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
xjessie007

Kalendar - znak pro vyrizeno/nevyrizeno

Příspěvek od xjessie007 »

Snazim se najit do iPhone kalendar, ve kterem by bylo mozne si u jednotlivych udalosti nastavovat status. Treba veci, ktere jsem jeste nevyridil, ze bych si nastavil, aby se v prehledu zobrazovaly cervene, vyrizene zelene, v procesu modre nebo tak neco. Nativni kalendar tuhle funkci asi nenabizi, nebo jsem ji nenasel. Nevite tedy nekdo do kalendarove aplikaci, ktera by toto nabizela?

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: Kalendar - znak pro vyrizeno/nevyrizeno

Příspěvek od rony »

to co chces su skor ulohy, to do, tasks. Kalendar su udalosti, tie plynu az uplynu :)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

xjessie007

Aha. Na to jsem uz zkousel "Do It (Tomorrow)", ale to se zase neda nahazet do kalendare. Koukam na "Tasks", ale to se taky neda s kalendarem propojit. Shanim neco, co funguje jako ukoly, ale zaroven je to propojeno s kalendarem.

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

Mas pomerne specializovanu vec.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

xjessie007

Taxem to asi nasel. Nevim, jak se to stalo, ale v iPhonu mam 2 kalendare. Jeden se jmenuje Calendar (to je asi iPhonovskej) a ten druhy se jmenuje Kalandář (bych řekl, že ten se mi tam asi dostal po synchronizaci z Windows a je to kalendář Outlooku).

Položky, ktery mam v iPhone kalendáři vyřízený, tak ty můžu přesunout do toho Outlook kalendáře. Tím je mám barevně jinak označený a když je nechci vidět, tak jenom vypnu ten Outlook kalendář. Synchronizaci s Outlookem mám nyní vypnutou a pokud už ji nikdy nezapnu, tak bych snad asi měl být ok.

Dotaz - kdybych teď zapnul synchronizaci s Outlookem, tak mi to ty záznamy v iPhone vymaže (protože v PC nic neni) nebo to naopak do PC nahraje to, co je v Outlook kalendáři v iPhone. Nevíte někdo? (radši to nechci jen tak zkoušet, abych o záznamy nepřišel)

Máte někdo s takovýmto způsobem řízení událostí v kalendáři zkušenost?

Odpovědět