Aplikace pro uzamknuti obrazovky
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Snazim se uz druhy den najit nejakou aplikaci, ktera by nahradila vypinaci tlacitko (jestli je to mozne), ale nedari se mi (asi to neni mozne?). Kdyz vypinam telefon, tak musim zmacknout on/off tlacitko. Rad bych mel na plose ikonku, ktera udela to same, klik na ikonku, ze by zamknul obrazovku. Nevite nekdo, jestli je to mozne?
- rony
- Klub čistého iOS
Re: Aplikace pro uzamknuti obrazovky
bez jb to nejde. v kazdom pripade mi pride off tlacitko ergonomickejsie a hmat na zamknutie je lahsi bez pozerania :) pre jb je riesenie v Settings a menu Activatora - tam si nastavis lock obrazovky napr. na potrasenie :)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- patron iPhone.cz
S JB jsem to mel taky resene pres aplikaci...mel jsem ji v docku uplne napravo..nazev si nepamatuju, ale muzu to zjistit 

Historie: iP2G, iP3G, iP3GS, iP4, iP5, iP7.....
-
- Starý pes fóra :)
QuickLock z Cydie, ale nevim, jestli je kompatibilni s iOS4
Life sucks. And then you die.
-
- Sons of Jailbreak
Nie je.. ale skusil som QuickLock2 z ModMyi a ten ide na 4.2.1 v pohode..
iPhone 6 plus, 16 GB, grey
iPad 4, 64GB, Black
Macbook Pro 13 Late 2013, OSX Mavericks 10.9.5
Apple TV 3
iPad 4, 64GB, Black
Macbook Pro 13 Late 2013, OSX Mavericks 10.9.5
Apple TV 3
Diky za rady. Celkem me prekvapuje, ze neco takoveho nema iPhone uz v zakladni instalaci. 

-
- Mírně pokročilý
K čemu asi, když má zamykací tlačítko?! 

iPhone 5 8.1.3 nonJB + iPad 3 8.2 nonJB
slonik píše:K čemu asi, když má zamykací tlačítko?!
Ve Windows je taky na krabici tlacitko a presto se daj vypnout kliknutim na menu nebo na ikonu!
Nepoznám mobil ktorý má v základe aj hw Shoot down aj vo fw to je mobil a je to zbytočne aj keď som si teraz nainstalil ten SBSettings a je to fajn ale plznit si stvorecku JB nechcem.
Snoopy píše:Nepoznám mobil ktorý má v základe aj hw Shoot down aj vo fw to je mobil a je to zbytočne aj keď som si teraz nainstalil ten SBSettings a je to fajn ale plznit si stvorecku JB nechcem.
Omlouvam se, ale nerozumim obsahu tve odpovedi. Muzes vysvetlit? Ja se v tomto vlaknu ptam na to, jestli nekdo nezna nejakou aplikaci, ktera ma shodnou funkci jako tlacitko, aplikaci na zamykani obrazovky.
(myslenka: kdyz prstem smejdim po obrazovce, tak zamknout iphoni obrazovku by bylo mnohem snadnejsi kliknutim na ikonku na plose nez kdyz musim zmenit koncentraci, zapojit na ruce jine svalove partie, prehmatnout a smatrat po tlacitku)
pozor aby ti ruka neodpadla z toľkeho hľadania on/off tlačítka
-
- iPhone expert
No co,to tlačítko se ani neopotrebovava,proto na ipadu používám gesta aby mi hned neodesel home
iPhone SE 64GB Space Gray
MacBook Pro 13" Retina late 2013 i5 256GB SSD 8GB RAM 10.10.2
Moto 360
Xiaomi Mi Band
iPhone 5C 32GB Blue
iPhone 4S 8.1.3
Moto 360
Xiaomi Mi Band
"proto na ipadu používám gesta"
Tady tusim nejaky dobry napad
, co, prosim te, znamena "pouzivam gesta" a da se to pouzit i na iphone?
Tady tusim nejaky dobry napad

-
- Mírně pokročilý
Todle forum uz me vazne zacina srat... Nekdo se tu na neco zepta navic logicky a misto aby dostal rozumnou odpoved, tak tu je deset odpovedi co mu rikaji ze bud to co chce je blbost nebo se divi proc by to mel chtit....
Sam sem takto (dotekem) vypinal vsechna sva zarizeni s WM i androidem.
Zde to jde pouze po JB a asi je nejlepsi vyuzivat aplikaci activator, kde se daji nastavit gesta na display a treba take zatreseni a pod.. Da se tam na gesto nastavit treba home tlacitko prepinani aplikaci apod... Takze home button vyuzivam naprosto minimalne..
Ty viceprsta gesta z ipadu bych asi na iphone nevyuzil.. Zde (activator) se daji delat gesta v jedne ruce jednim prstem..
Sam sem takto (dotekem) vypinal vsechna sva zarizeni s WM i androidem.
Zde to jde pouze po JB a asi je nejlepsi vyuzivat aplikaci activator, kde se daji nastavit gesta na display a treba take zatreseni a pod.. Da se tam na gesto nastavit treba home tlacitko prepinani aplikaci apod... Takze home button vyuzivam naprosto minimalne..
Ty viceprsta gesta z ipadu bych asi na iphone nevyuzil.. Zde (activator) se daji delat gesta v jedne ruce jednim prstem..
Diky za super odpoved tobe i tem, co odpovedeli prinosne vyse! Presne tohle jsem potreboval vedet. Myslim, ze neuskodi shrnout pro ty, co take tuto funkci hledaji. Jeste jsem to nezkousel, ale uz mam zavery nasledujici:
(Celkem me prekvapuje, ze moje cesta hledani dotykove nahrady za on/off tlacitko a za home button je tak slozita. Odpoved jsem hledal i jinde, napriklad v iPhone store v Revolucni jsem se ptal a dokonce jsem se ptal i technika v O2, vsichni na me koukali, jak kdybych priletel z jine planety, co, ze to pry chci, proc mi nestaci ty tlacitka.
) )
- - iphone musi byt JB (bez toho to nejde)
- - jedna moznost je QuickLock2 (primo ikonka na zamykani obrazovky)
- - druha moznost je Activator (lock obrazovky se priradi nejakemu gestu)
- (druha moznost se da navic vyuzit i pro home button)
(Celkem me prekvapuje, ze moje cesta hledani dotykove nahrady za on/off tlacitko a za home button je tak slozita. Odpoved jsem hledal i jinde, napriklad v iPhone store v Revolucni jsem se ptal a dokonce jsem se ptal i technika v O2, vsichni na me koukali, jak kdybych priletel z jine planety, co, ze to pry chci, proc mi nestaci ty tlacitka.

-
- iPhone expert
xjessie007 píše:"proto na ipadu používám gesta"
Tady tusim nejaky dobry napad, co, prosim te, znamena "pouzivam gesta" a da se to pouzit i na iphone?
ano,jmenuje se to multitasking gestures,jde to zapnout pri jailbreaku ale je to od 4.3
iPhone SE 64GB Space Gray
Moto 360
Xiaomi Mi Band
iPhone 5C 32GB Blue
iPhone 4S 8.1.3
Moto 360
Xiaomi Mi Band
-
- Host
A je ještě nějaká podobná aplikace ( klidně i z Cydie) jako QUICKLOCK ??
Tato aplikce mi velmi vyhovovala. Ale bohužel jsem přešel na verzi s 3G 3.1.3 a tam mi už tato aplikace po instalaci zasekne celé zařízení. Už se to řešilo v jiné diskuzi.
A aplikce QUICKLOCK 2 zas funguje jen na systému 4 a vyšším. Na který nechci zatím přecházet.
Děkuji.
EDIT : vyřešeno přechodem na verzi 4 .2.1 a použití apliace QUICKLOCK 2.
Tato aplikce mi velmi vyhovovala. Ale bohužel jsem přešel na verzi s 3G 3.1.3 a tam mi už tato aplikace po instalaci zasekne celé zařízení. Už se to řešilo v jiné diskuzi.
A aplikce QUICKLOCK 2 zas funguje jen na systému 4 a vyšším. Na který nechci zatím přecházet.
Děkuji.
EDIT : vyřešeno přechodem na verzi 4 .2.1 a použití apliace QUICKLOCK 2.
Tak jsem to vyresil. Nahradit Home tlacitko a On/Off tlacitko zrejme bez JB nejde. QuickLock 2 je presne to, co jsem hledal. Snad neco takoveho jednou bude i oficialne v AppStore. Dekuji vsem za prispevky.
-
- Mírně pokročilý
ja miluji quickdo, je to takova lista dole na obrazovce, je pouzitelna v kazde aplikaci a da se na ni nastavit neuveritelny pocet kombinaci. Pouzivam ji jako home, kill aplikace, spravce pustenych aplikaci (quickdo ma vlastni), power nabidku, vyvolani sbsetting, gestures prehozeni aplikaci a samozrejme lock. Ten mam navic jeste na zatreseni. Aplikace neni levna, ale bez ni bych iphone uz nedokazal pouzivat, jak si vezmu do ruky jiny, furt tam jezdim palcem a nic se nedeje 

-
- Senior uživatel
Ve 3. Developer verzi iOS5 to tak je.
Klikneš na kolečko a tam se ti ukáže : Home button, powerbutton, mute/volume , atd.
s iOS5 na iPadu už pomalu nepotřebuješ tlačítka.
To jen takový OT...
http://www.[BULVAR: odkazujte na jiné zdroje]/2011/07 ... a-ipadu-2/
Zobrazit video na http://youtu.be/ddUC1zfxFVQ
Kód do fóra: [youtube]ddUC1zfxFVQ[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... dUC1zfxFVQ
Klikneš na kolečko a tam se ti ukáže : Home button, powerbutton, mute/volume , atd.
s iOS5 na iPadu už pomalu nepotřebuješ tlačítka.
To jen takový OT...
http://www.[BULVAR: odkazujte na jiné zdroje]/2011/07 ... a-ipadu-2/
Zobrazit video na http://youtu.be/ddUC1zfxFVQ
Kód do fóra: [youtube]ddUC1zfxFVQ[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... dUC1zfxFVQ
Follow me on instagram - Skoty (PS: mám na profilovce fotku pepsi)
iPhone 2G Totality Expert
iPhone 2G Totality Expert
-
- Host
Chtěl bych se zeptat zda se za tu dobu něco změnilo a existuje nějaká app bez jb.Odešlo mi tlačítko na on/off tak mi zajímá zda se dá nějak nahradit.dík
-
- iPhone expert
Ano, možnost tu je - v nastavení je funkce assistive touch.
Nastavení → obecné → zpřístupnění → AssistiveTouch
Nastavení → obecné → zpřístupnění → AssistiveTouch
-
- Host