Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Včera jsem objevil úžasný kalendář pro iPhone. Spolupracuje s vestavěným kalendářem a tudíž není problém se synchronizací např mobileme. Vkládání událostí a používání je specifické, ale hodně rychle se na něj dá zvyknout. Brzy by měl být i v češtině, ohledně toho již komunikuji s autory. Screenshoty, video na stránkách autora. Video asi řekne nejvíc. Existuje i lite verze.
Vyskusal som vela kalendarov na iPhone,ale tento ma oslovil najviac,hoci som specificka cielova skupina.Mne ide u kalendara hlavne o to,aby som najrychlejsie zadal udalost,pouzivam ho totiz aj namiesto ukolovnika.A v tomto je calvetica naozaj bezkonkurencna a stale sa zlepsuje!
Musis z iPhone (safari) vlezt na stranku: m.google.com/sync/ Tam ti to nejspis napise ze zarizeni neni podporovano, tak dej zmenit jazyk a vyber anglictinu.
Pak se prihlasis se svym google ID, a pak tam mas ktere iphony se s tim uctem kdy synchronizovaly, tak si vyberes a zaskrtnes ktere kalendare ti ma synchronizovat.
--- iPhone 7 iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil Macbook Pro 13" 2017 iMac 21.5" late 2012 Apple Watch 3 Sport 42mm
Vyšla Calvetica 4! UI komplet předělané, ale zadávání událostí je pořád takový fofr. Po akutalizaci jsem byl hodně překvapený a docela zklamaný, ale po tom, co jsem se app prohrabal, tak fakt dobrý.
iPhone -> iPhone 3G S -> iPhone 4 S -> iPhone 5 S -> iPhone 6 Plus + iPad 3 g + iMac
Calvetica je bezkonkurenční v rychlosti zadávání událostí je i přehlednější. Ale co se týče nastavení a podobných drobností, v tom je lepší Week Cal. Navíc používám synchronizaci s MobileMe a tam Calvetica 3.7 trochu zlobila. V telefonu mám obě, ale na první straně springboardu je Calvetica. A co jsem procházel Twitter, tak se u Calveticy můžeme na ledascos tešit. Takže která je lepší...to záleží, kdo co požaduje. Já z 90% používám Calveticu a ten zbytek je Week Cal.
iPhone -> iPhone 3G S -> iPhone 4 S -> iPhone 5 S -> iPhone 6 Plus + iPad 3 g + iMac