Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Včera jsem to nainstalovala a musím říct, že moc zpráv tam není. A navíc, když už to mají být regionální zprávy, brané z Deníku, tak jsem tam nenašla možnost si vyhledat zprávy pouze pro Ostravu jenom. Jelikož zbytek republiky mě nezajímá.
Tak počet zpráv je podle mě dostačující (je to nová app, to se časem spraví), ale máš pravdu ta nemožnost vyhledávání kraje (u mě Olomocký) mě taky štve, snad to do budoucna pořeší v update.
- iPhone 11 Pro Max - Apple Watch Series 4 - MacBook Pro 15" i7 2017 Touch Bar - iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
To taky doufám, protože když už to mají být regionky, tak aspoň takové, ať si člověk zvolí ty, kde bydlí. Přitom na webových stránkách Deníku je to rozdělené. Tam se dá vyhledat zprávy jen pro určitou oblast. A ta app bere zprávy právě z jejich webu.