aplikace - vyvolání oblíbených kontaktů
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Senior uživatel
aplikace - vyvolání oblíbených kontaktů
Ahoj, v os3 jsem byl zvyklej si rychle vyvolat kontakty doble HB... v iOS4 je pod touhle volbou ale MT. existuje nějaká app, kterou když "spustim" tak mě to přehodí do fav. kontaktů? Diky
iPhone 4S (32 GB) | iPad 2 (32 GB) | MacBook Pro mid 2012 (16 GB RAM, 480 GB SSD)
-
- iPhone guru
Re: aplikace - vyvolání oblíbených kontaktů
[itunes=294747169]Ja používam Face Dial Pro a som spokojný. Viem že to asi nie je to čo hladáš, ale je to fajn program[/itunes]
-
- Senior uživatel
děkuji za reakci, ale to nepotrebuji...
Napisu to tedy jinak... NA app store existuje spousta app, kterou když spustíte, tak vyvolá nastavený kontakt. Jsou v tom ale 2 problémy: je to hrozne pomalé, je jich nedostatečné množství... Me by se líbila aplikace, ktera by po spuštění vypadala takto:
NAZEV APP
JMENO KONTAKTU
TELEFONI ČÍSLO KONTAKTU

a to by na ploše vytvořilo iknu s danm názvem a pokud spustíte tak se začne volat číslo. Pkud by něco takového existovalo, tak prosím řekněte... Diky, STepik
Napisu to tedy jinak... NA app store existuje spousta app, kterou když spustíte, tak vyvolá nastavený kontakt. Jsou v tom ale 2 problémy: je to hrozne pomalé, je jich nedostatečné množství... Me by se líbila aplikace, ktera by po spuštění vypadala takto:
NAZEV APP
JMENO KONTAKTU

TELEFONI ČÍSLO KONTAKTU

a to by na ploše vytvořilo iknu s danm názvem a pokud spustíte tak se začne volat číslo. Pkud by něco takového existovalo, tak prosím řekněte... Diky, STepik
iPhone 4S (32 GB) | iPad 2 (32 GB) | MacBook Pro mid 2012 (16 GB RAM, 480 GB SSD)
-
- Mírně pokročilý
Jednoduche
... Otevri Safari a vloz url ve tvaru http://(the phone number).tel.QLNK.net a dej ulozit zalozku na Home
voala 

-
- Moderator fóra
makovice : dík
I will maintain an attitude of open-mindedness.
-
- Senior uživatel
makovice- diky za super navod, ale potřebuji to trošičku upřesnit
:
zadám tedy http://123456789.tel.QLNK.net ?
nebo jak prosim

zadám tedy http://123456789.tel.QLNK.net ?
nebo jak prosim
-
- Moderator fóra
-
- Klub čistého iOS
Neřekl by zde někdo, jak se tato možnost rychlé volby kontaktu jmenuje jako APP na CYDIA? Díky! P.
iPhone 5 (6.1.3) + New iPad (6.1.3)
- v minulosti: iPhone 4S + 4 + 3GS + 3G + 2G, iPad 3 + 2 + 1
Já používám Favorites a naprostá spokojenost.Na ploše ikona a tu když otevřeš,tak si tam nastrkáš nejvolanější kontakty a pokud máš u něj foto,tak tam budeš mít jen tu fotku.Jednou zmáčkneš - voláš,dvakrát - nabídne ti sms tomuto kontaktu. 

-
- Klub čistého iOS
HOBOJ:
Ani v AppStore ani v Cydia jsem nic takového nenašel, co by odpovídalo mému požadavku:(.
PEPOL:
Favourites neni řešení, pořád zde musíš zbytečně "klikat" pro otevření a volit ze seznamu.
Ani v AppStore ani v Cydia jsem nic takového nenašel, co by odpovídalo mému požadavku:(.
PEPOL:
Favourites neni řešení, pořád zde musíš zbytečně "klikat" pro otevření a volit ze seznamu.
iPhone 5 (6.1.3) + New iPad (6.1.3)
-
- Mírně pokročilý
[itunes=322453515]prubni tohle
http://itunes.apple.com/app/contact-spe ... 53515?mt=8
http://www.tapfactoryapps.com/Contact/[/itunes]

http://www.tapfactoryapps.com/Contact/[/itunes]
-
- iPhone expert
No ten Contact vypada fine nicmene mne troska znepokojuje toto:
Jestli to posila to info o tom kontaktu nekam k nim na server, tak si dokazou udelat slusnou DB telefonnich cisel a mailu
)).
Note: Internet (Edge, 3g, WiFi) connection required initially to create speed dial icon only
Jestli to posila to info o tom kontaktu nekam k nim na server, tak si dokazou udelat slusnou DB telefonnich cisel a mailu

---
iPhone 7
iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil
Macbook Pro 13" 2017
iMac 21.5" late 2012
Apple Watch 3 Sport 42mm
iPhone 7
iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil
Macbook Pro 13" 2017
iMac 21.5" late 2012
Apple Watch 3 Sport 42mm
-
- Sons of Jailbreak
ehm chtěl bych se zeptat ... nejde nějak nastavit aby se mi místo jmen u kontaktů favorite objevovaly fotky ?
dřív jsem měl aplikaci "favorite" rozkliknu a ukazujou se mi fotky oblíbených kontaktů ... ale já bych tohle chtěl nějak imporotovat do telefonu (do té zelené ikonky se sluchátkem)
dřív jsem měl aplikaci "favorite" rozkliknu a ukazujou se mi fotky oblíbených kontaktů ... ale já bych tohle chtěl nějak imporotovat do telefonu (do té zelené ikonky se sluchátkem)
Omlouvám se,za trapné dotazy nebo příspěvky,prosím
, mějte se mnou strpení !?
Co vím, napovím.
Co nevím, vymyslím !
[iPhone 4 black 16GB, iOS 5.0.1 JB]
[iPhone 5 black 16GB|iOS 8.1|JB|02|Monster beats tours]
Citizen Eco-Drive Skyhawk Flight Chrono JY0000-53E
ASUS G55V|WIN7

Co vím, napovím.
Co nevím, vymyslím !
[iPhone 5 black 16GB|iOS 8.1|JB|02|Monster beats tours]
Citizen Eco-Drive Skyhawk Flight Chrono JY0000-53E
ASUS G55V|WIN7
-
- Host
Ahoj, chtěl bych se zeptat zda je na Cydii nejaká aplikace abych měl oblíbené kontakty v horní liště jak jsou oznámení. Než jsem si aktualizoval system tak sem to tam měl ale už si nepamatuju jak se to jmenovalo. Díky za radu
))
Favorites kontakt mě ňák nefunguje nebo ho neumím nastavit protože se mi tam nic neoběví

Favorites kontakt mě ňák nefunguje nebo ho neumím nastavit protože se mi tam nic neoběví

Naposledy upravil(a) rony dne pon bře 18, 2013 6:46 pm, celkem upraveno 1 x.
Důvod: test
Důvod: test
- rony
- Klub čistého iOS
a ikonka na Springboarde ako oblubeny kontakt by nevyhovovala?
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Host
To asi jo, ale je to spíš taková kosmetická záležitost líbí se mi to v té liště pro upozornění. Už jsem to tam měl ale nemůžu si vzpomenout jak se to jmenovalo 

-
- Moderator fóra
Favorite Contacts for Notification Center (Cydia, 1,49$)
(nutny jailbreak)
viz. http://jaxov.com/2011/11/top-10-ios-5-n ... pod-touch/
(nutny jailbreak)
viz. http://jaxov.com/2011/11/top-10-ios-5-n ... pod-touch/
-
- iPhone expert
sima:
Speed U. ?? Bez JB, Appstore Přestal jsem to používat A PAK myslím byl update co zakazoval něco dávat do tej lišty.. Každopádně to umí kontakty, baterku (led), aplikace (někdy se nezobrazí všechny, musíš mět štěstí abys našel tu co chceš
)
Speed U. ?? Bez JB, Appstore Přestal jsem to používat A PAK myslím byl update co zakazoval něco dávat do tej lišty.. Každopádně to umí kontakty, baterku (led), aplikace (někdy se nezobrazí všechny, musíš mět štěstí abys našel tu co chceš