App na zablokování přepínače hlasitosti
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Host
App na zablokování přepínače hlasitosti
Caute hledam aplikaci na zablokování tlačítka na levé straně iphone(je to ten ktery prepina z hlasiteho na vibrace)moc bych to potreboval protoze se mi v kapse neustale prepina a ja potrebuji telefon slyset diky:D...tusim ze jsem tu uz o necem takovem cetl ale nemohu se k tomu dohrabat....Diky moc..
-
- Moderator fóra
Re: App na zablokování přepínače hlasitosti
Jak se ti může sám v kapse přepínat? Že ty hraješ kapesní billiard? 

-
- Host

ne nehraju:) ale opravdu prepina a opravdu to moc potrebuji tak prosim pomoc:-)
-
- Starý pes fóra :)
Mě to taky štve, často když dávám telefon do kapsy tak se to přepne a pak neslyším, když mi někdo volá.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Moderator fóra
vas problem castecne resi Ringer Toggle for SBSettings z cydie..
date si silent a v SBS zase zvuk spustite a i na silent vam bude ringer zvonit.. i kdyby se ted v kapse prepinac sam prepl tak na ringer takze jak rikam castecny reseni a jen pro nekoho nevyuzitelny(noJB)..
date si silent a v SBS zase zvuk spustite a i na silent vam bude ringer zvonit.. i kdyby se ted v kapse prepinac sam prepl tak na ringer takze jak rikam castecny reseni a jen pro nekoho nevyuzitelny(noJB)..
I will maintain an attitude of open-mindedness.
-
- Moderator fóra
Tak u 2G něco takového nehrozí, přepínač je dostatečně tuhý a lze ho přepnout jen při použití většího tlaku prstem nebo nehtem.
-
- Moderator fóra
jj u 3g a 3gs staci fakt malo a prepne se to..
-
- Moderator fóra
OT: Tak koukám, že Apple pořád něco "vylepšuje" ku spokojenosti svých zákazníků. Tyto přepínače zpočátku u 3G odpadávaly (odtrhly se), pak to snad v dalších sériích opravili. A jiné věci.
-
- Host
Zkusim to ale preci jenom bych byl radsi kdyby to byla nejaka samostna utilitka:-)...jeste se zeptam bude mi to fungovat na iphone 3g iOS4 16GB??
-
- Moderator fóra