ahoj, hladal som to tu ale nenasiel som nic, bol mi skoro odcudzeny iphone, existuje niejaka aplikacia ktora po vymene sim karty dokaze poslat Sms alebo nieco podobne na inu sim kartu o vlozenej sim karte alebo polohe iphonu ?
diky
Aplikacia po kradezi
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Senior uživatel
Re: Aplikacia po kradezi
samotny Apple nabizi neco podobneho v ramci placene sluzby me.com Za nejakych $100 rocne totiz nejen muzete synchronizovat kalendar/fotky atd, ale v pripade ztraty/kradeze mobilu nabizi:
a) zobrazit pribliznou polohu iPhone na mape (podle BTS)
b) vystavit na displeyi zpravu
c) zablokovat na dalku telefon heslem
d) vymazat vsechny data na dalku
http://www.apple.com/mobileme/whats-new/
Vzhledem k tomu, ze Apple zakazuje v licenci applikacim duplikovat uz vestavenou funcionalitu, nehledal bych mezi oficialnimi appkami v app storu.
a) zobrazit pribliznou polohu iPhone na mape (podle BTS)
b) vystavit na displeyi zpravu
c) zablokovat na dalku telefon heslem
d) vymazat vsechny data na dalku
http://www.apple.com/mobileme/whats-new/
Vzhledem k tomu, ze Apple zakazuje v licenci applikacim duplikovat uz vestavenou funcionalitu, nehledal bych mezi oficialnimi appkami v app storu.
no, bud jak tady "kolega" psal a nebo jestli mas JB tak jedine pomoci nejake aplikace, v appstoru totiz tezko nejaka bude, ikdyz nevim jestli neco takoveho vubec je v cydii
-
- Mírně pokročilý
app z cydie Cylay:) je to cca na 2 tejdny free a pak za 19.99$ ročně:) http://www.cylay.com
-
- Senior uživatel
hmm niejaka aplikacia ktora nevyzaduje registracie a podobne somarinky ? popripade na jednorazovy poplatok, mal som davno nokiu, tam bola aplikacia ktora poslala na zvolene cislo SMS s informaciami o vlozenej sim karte alebo nieco podobne, taketo nieco by mi stacilo, aj ked to na iphone asi nebude
-
- Mírně pokročilý
ta cylay je asi jediná a nejlepší... dokáže ti určit polohu iphone... na dálku ho zamknout, poslat na něj sms... když někdo vymění sim tak ti na tvoje zadaný číslo přijde sms že byla vyměněna sim... můžeš na něm spustit alarm kterej nejde vypnout i když je telefon vyplej tak hraje... můžes smazat všechny data na dálku!! a ještě víc! jenom za ty 400 stovky na rok no:)
-
- Host
V Cydii sa nachádza aj aplikácia iLokalis aj to je niečo podobne ako Cylay