Edit:Mne to zaplo normálne nie v safe mode. Ale je ešte možné stiahnúť ďalšie dve funkcie objavý sa ti to ako custom (silent a Push Mail) tiež zaujímavé funkcie.A čo sa týka trial máš to možno stiahnuté z iného repoz ako ja aspoň sa domnievam
aTimeTool
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
conectmetal
aTimeTool
Vážený pred nedávnom sa objavila na Cydii veľmi zaujímavá aplikácia obdoba iPhoneTool. Má osem funkcii. Môžete si naplánovať ktorý deň chcete vypnúť IP alebo zapnúť tak isto Airplane, Wi-Fi, Bluetooth, 3G, Edge, SSH, Location. má to ale jeden háčik aspoň u mňa aktivuje sa to respringom. Čo sa týka zapnutia IP som najprv neveril ale ozaj ho zaplo. A ešte jeden háčik 5,99-?. Ale podla mňa stojí to za tie ?. Je možné ju aj vyskúšať aj v trial verzii na 3 dni. Takže skúšajte či to stojí zato.
Edit:Mne to zaplo normálne nie v safe mode. Ale je ešte možné stiahnúť ďalšie dve funkcie objavý sa ti to ako custom (silent a Push Mail) tiež zaujímavé funkcie.A čo sa týka trial máš to možno stiahnuté z iného repoz ako ja aspoň sa domnievam
Naposledy upravil(a) conectmetal dne stř lis 18, 2009 10:36 pm, celkem upraveno 2 x.
-
milan2022
- Senior uživatel

Re: aTimeTool
Díky za tip idem to výskušať 
Edit:Takže akúrat to skúšam:Airplane mód zapnutie a vypnutie funguje OK.
Ale ked som dal iphone vypnuť a potom o 2 minútky zapnúť tak sa zapol v safe móde
Ináč cena je 5.99$ nie eura,aspoň mne to tak píše v cydii a ešte trial je 9 dní
Edit:Takže akúrat to skúšam:Airplane mód zapnutie a vypnutie funguje OK.
Ale ked som dal iphone vypnuť a potom o 2 minútky zapnúť tak sa zapol v safe móde
Ináč cena je 5.99$ nie eura,aspoň mne to tak píše v cydii a ešte trial je 9 dní
-
conectmetal
Re: aTimeTool
Ahojte kúpil som aTimeTool 1.7 . Z Pay Pal mi prišlo potvrdenie ale aktivačné číslo mi neprišlo. Neviete kde napísať aby mi ho poslali.
Ak má niekto skúsenosť poradte.
Dík
Ak má niekto skúsenosť poradte.
Dík