Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Koupil jsem si tuto aplikaci a pri vytvareni noveho acc mi vyskocilo to ikonyko Creating New Account a ani po 20 minutách to nezměnilo. tak sem dal home button, spustil to znova a kdyz dam new reminder nebo jak se to jmenuje, zadam vsechny kolonky, tak me to nepusti dal, viz. screen. Nevim co s tim. Jo a taky mi to pise, ze Push to posilat nebude kvuli tem duvodum. Ale hlavne ze sem se na to ptal v jiny sekci a tam mi odpovedeli, ze push no problem. Tak nevim.
Za všechny rady vám Děkuju.
Naposledy upravil(a) mrtvocich dne stř říj 28, 2009 2:16 pm, celkem upraveno 2 x.
Ani s Wi-Fi to nejde. Zkousel jsem i Free verzi a ani to nešlo. Zkusil sem se s ni registrovat na novej ucet a ani to nepomohlo. Nemáte někdo kontakt na autora? App mám oficiálně koupenou z Appstoru a mrzí mi, že to nejde Ani přes web tam nejde přistoupit.
Tak stiahol som si free NotifyMe (aby som si najprv vyskusal), vytvoril account, skusil hodit pripomienku, no ziadna push notifikacia neprisla ...na inych aplikaciach mi push funguje ...nejake rady?
Skus toto: Please enable Airplane mode in your iPhone settings and disable it again to refresh your network and prevent problems with Push after updating to NotifyMe Free 1.4.2!
Tak si to nejdřív přečtěte. Tam píšou, že Apple push servery nefungují kvůli tomu, že je iP neoficiálně upraven nebo jailbreakován. Takže zkus něco ze Cydie.
PushFix v1. To jest ten kterej stahujete uz nefunguje.Muzete hledat jak chcete ale zdarma jej nesezenete. Navic PF v2 se vaze na IMEI takze vam nepomuze ani warez. Good luck
To, že mi tiež po JB nejdú PUSH správy z aplikácii, to teraz nechcem riešiť. Čo sa chcem ale spýtať, prečo mi idú PUSH zprávy z aplikácie Facebook ??? Z iných mi nejdú vôbec !
Já opravdu nevím, zkus zahraniční fora. Tohle je tak relativní. Co víš... FB je zdarma, snaží se získat co nejvíc uživatelů aby měli co nejvyší výnos z reklamy tak si klidně ty servery otevřou pro veřejnost a je jim jedno JB...