Water Board

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
split
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Water Board

Příspěvek od split »

Ked som zacinal s iphonom, jeden vecer som sa nudil, tak som urobil tuto malu aplikaciu, ktorou je mozne nachytat ludi, ktory schmatnu len tak vas iphone.

Staci si dat na pozadie screenshot vasho springboardu.

tu je kratke video:
http://www.youtube.com/watch?v=SPbYYi_qClc

a tu okaz na itunes:
http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=307009413&mt=8

dodo_mt
Starý pes fóra :)

Re: Water Board

Příspěvek od dodo_mt »

Vyzera to super. Dufam ze sa pokusis aj o nejaku "vacsiu" app :) Drzim place

dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

Pekne, gratulujem :) Ja si tam dam obrazok nejakej slecny :) bude sa mi vlnit na obrazovke :)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

lumini

Příspěvek od lumini »

Nevím co dělám špatně ale po zapnutí aplikace mi najede hlavní stránka a dostanu se přejetím po sipkach pouze do obrazku. Díky za radu jak na to

edit//Uz vím vyberu si obrázek.

dodo_mt

Příspěvek od dodo_mt »

Po prejdeni prstu po sipkach sa dostanes do Fotiek kde si nejaku vyberies a potom sa ti na ploche zobrazi tvoja vybrana tapeta a uz sa s nou mozes hrat.

Ak chces zmenit tapetu tak klikni prejdi zase dole prstom po obrazku ak chces app ukoncit tak prejdi prstom po vrch obrazku.

dodo
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Magic Mouse

split
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od split »

To ze sa to vypne po prejdeni cez vrch je bug :( som tam mal povodne nejake nastavenia a zabudol som to vyhodit, tak sa to cele zruti. Ale som rad ze si si to vysvetlil ako vypinanie aplikacie :)

dodo_mt

Příspěvek od dodo_mt »

nie nie bral som to ako bug ale potom mi to prislo ako sikovne vypinanie app :D

dodo
Apple Magic Mouse

Cyclope
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cyclope »

Teď jsem na to koukal na iTunes a jen mě napadlo.. to se podle těch screenshotů blbě posuzuje, co ta app dělá, což? :lol: (to nemyslím nijak zle, jen mne to napadlo). Jináč blbina pěkná, jsi šikula :wink:

split
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od split »

No ono som to povodne (tak pred 5 mesiacmi) posielal do app storu s tym ze tam boli screenshoty springboardu a cely navod ako urobit screenshot a nahodit ho tam. Bohuzial to apple zamietli s tym ze "may lead to user confusion" a jednoducho ze aplikacia nesmie zobrazovat prvky operacneho systemu (springboard) inym ako standardnym sposobom. Tak som to tam nahodil takto relativne nafigu, ale aspon to tam je :) Kazdopadne teraz tie screenshoty mozem menit bez toho aby to niekto schvaloval, len dufam ze to potom pripadne nestiahnu prec.

Odpovědět