Aplikace s hledanim slov v textu?
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- iPhone expert
Aplikace s hledanim slov v textu?
Ahoj lidi, existuje nejaka aplikace na zpusobu Notes kde by se dalo vyhledavat slovo? Nemyslim jako to funguje v OS 3.0 ze to slovo najde, nabidne mi to poznamku, kde se vyskytuje, ale uz mi ho v textu neoznaci. S OS3.0 nastava situace, kde si chci z netu zkopirovat vetsi objemy textu a vyhledavani zacina byt nutnosti.
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
-
- Mírně pokročilý
Re: Aplikace s hledanim slov v textu?
Pripojim se s pribuznym dotazem na ty, co jiz maji OS3: lze jiz vyhledavat slovo na strance v Safari?
-
- iPhone expert
No ja OS 3.0 mam a tuto funkci jsem zatim nenasel, ani se o ni nikde nemluvilo. Takze nejspis ne.
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
-
- Mírně pokročilý
Diky. Zkusim v aplikaci Files (5E), kde nejaka editace a prohlizeni textu je, jestli nema hledani, ted tam ale zadny text nemam. Pak by mohl nekdo poreferovat o QuickOffice, ale ten je asi za E20.
Hledani ve webove strance umi prohlizec iCabMobile (AppStore).
Hledani ve webove strance umi prohlizec iCabMobile (AppStore).
-
- iPhone expert
to cheer: V Cydii jdou stáhnout speciální bookmarky do safari a jeden z nich má právě funkci "Find in page", takže to by mohlo být pro tebe řešení
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015
Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
Macbook Pro 15" retina mid 2015
Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com