iPhone SMS - Vyberte si nové funkce
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- iPhone guru
iPhone SMS - Vyberte si nové funkce
Webová aplikace iPhone SMS se konečně dočkala finální verze třetí řady, takže bych byl rád, kdyby jste hlasovali, na které funkce čtvrté řady se těšíte nejvíc, nebo které preferujete. Dle výsledků budu nová rozšíření postupně vyvíjet.
Můžete také přidat svůj vlastní nápad, který dle uvážení do aplikace zakomponuji.
Jelikož je toto sekce novinek a všeobecné diskuze ohledně iPhonu, tak jsem toto vlákno umístil sem.
Můžete také přidat svůj vlastní nápad, který dle uvážení do aplikace zakomponuji.
Jelikož je toto sekce novinek a všeobecné diskuze ohledně iPhonu, tak jsem toto vlákno umístil sem.
Naposledy upravil(a) Antabelus dne úte dub 28, 2009 5:30 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Moderator fóra
Re: iPhone SMS - Vyberte si nové funkce
Přidej podporu t-zones přihlášení a posílání přes vlastní číslo a bude to super.

-
- Sons of Jailbreak
Osobne bych nejvice uvital moznost vyuziti vestaveneho contactlistu v telefonu......(..ano, vim ze je to web aplikace
)

-
- Moderator fóra
Na PC používám program EurotelSMS a ten má super funkci komprimovat sms,Takže se smrsknou slova a misto mezer jsou velká písmenka a za mezery se ušetří počet znaků. To by se mi hodilo 
Tuhle funkci neplánuješ?

Tuhle funkci neplánuješ?
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
-
- iPhone guru
Budu nad tim premyslet 

-
- Host
Ať to dopadne jakkoliv,nejhorší na tom je ,že to je čím dál tím lepčíííí)))))Díky
-
- iPhone guru
Přidej podporu t-zones přihlášení a posílání přes vlastní číslo
Pokud vše vyjde tak jak si to představuji, tak se toho dočkáš v právě vyvíjené řadě.
Osobne bych nejvice uvital moznost vyuziti vestaveneho contactlistu v telefonu
Bohužel to není realizovatelné a dobře to víš. Snad bude možnost spravovat adresář přes prohlížeč v PC či MACu tento nedostatek alespoň z části suplovat.
Na PC používám program EurotelSMS a ten má super funkci komprimovat sms
Jak už jsem psal, přemýšlel jsem - a líbí se mi to, takže v právě vyvíjené řadě komprimování textu čekej.
Databáze odeslaných sms, to vidím jako největší vylepšení, myslím že by to uvítal každý:) A třeba takové doručenky? Asi nerealizovatelné že? 

-
- iPhone guru
Doručenky určitě nerealizovatelné, nicméně hlášení o úspěšnosti odeslaní SMS bude (pokud vše půjde jak má) naprosto spolehlivé.
-
- Moderator fóra
Antabelus píše:Na PC používám program EurotelSMS a ten má super funkci komprimovat sms
Jak už jsem psal, přemýšlel jsem - a líbí se mi to, takže v právě vyvíjené řadě komprimování textu čekej.
Díky moc, opravdu se to hodí. A teda tahle možnost nebude v hlasování, rovnou ji tam dás?

...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- iPhone guru
Do hlasování jí bohužel zařadit nemohu, protože by se momentální hlasy zrušili a hlasovalo by se odzačátku. Nicméně, bude to nejspíš jedno z těch prvních rozšíření, které budu vyvíjet.
Jinak pro objasnění - všechny funkce které jsou v hlasování v aplikaci budou, jen jde o pořadí jejich vývoje, a podle uvážení se budu řídit hlasováním
Jinak pro objasnění - všechny funkce které jsou v hlasování v aplikaci budou, jen jde o pořadí jejich vývoje, a podle uvážení se budu řídit hlasováním