Nejde mi stahovat na iP přes Safari

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Zamčeno
and.Adam
Host
Host

Nejde mi stahovat na iP přes Safari

Příspěvek od and.Adam »

Jak už sem napsal v hlavičce, vůbec mi nejde stahovat přes Safari ikdyž mám nainstalovaný z Cydie Safari Download Plug-In... vždycky se objeví jestli to chci stáhnout .. dám download a pak mi to vyhodí červeně hlášku Stahování selhalo. Stahování nemohlo začít. Prosím poraďte kde by mohl být problém :( Wi-Fi či EDGE mám zapnuto :) tj samozřejmostí :)

díky za rady :)
first iDevice: iPhone 4S 16GB 5.1.1 CZ
second iDevice: iPod Shuffle 3. gen Silver 4GB
PC: nBook Lenovo IdeaPad Z570 (i5 2,5Ghz -> 3,1Ghz, 8GB DDR3, 750GB HDD, Win7 Home Premium 64bit)

terry
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Re: Nejde mi stahovat na iP přes Safari

Příspěvek od terry »

A co chceš prosím tě stahovat?
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD

and.Adam
Host
Host

Re: Nejde mi stahovat na iP přes Safari

Příspěvek od and.Adam »

Mno jelikož třeba nemám u sebe notebook i více dní... tak bych si třeba přes [zakázáno] chtěl stáhnout nějakou tu aplikaci... a když mi to pokaždý vyflusne že to nejde.. tak mě to dcl štve už... to samý dělá Safari...

warez se zde neřeší. viz pravidla fóra !!! toncek
first iDevice: iPhone 4S 16GB 5.1.1 CZ
second iDevice: iPod Shuffle 3. gen Silver 4GB
PC: nBook Lenovo IdeaPad Z570 (i5 2,5Ghz -> 3,1Ghz, 8GB DDR3, 750GB HDD, Win7 Home Premium 64bit)

Zamčeno