Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Jak už sem napsal v hlavičce, vůbec mi nejde stahovat přes Safari ikdyž mám nainstalovaný z Cydie Safari Download Plug-In... vždycky se objeví jestli to chci stáhnout .. dám download a pak mi to vyhodí červeně hlášku Stahování selhalo. Stahování nemohlo začít. Prosím poraďte kde by mohl být problém Wi-Fi či EDGE mám zapnuto tj samozřejmostí
díky za rady
first iDevice: iPhone 4S 16GB 5.1.1 CZ second iDevice: iPod Shuffle 3. gen Silver 4GB PC: nBook Lenovo IdeaPad Z570 (i5 2,5Ghz -> 3,1Ghz, 8GB DDR3, 750GB HDD, Win7 Home Premium 64bit)
Mno jelikož třeba nemám u sebe notebook i více dní... tak bych si třeba přes [zakázáno] chtěl stáhnout nějakou tu aplikaci... a když mi to pokaždý vyflusne že to nejde.. tak mě to dcl štve už... to samý dělá Safari...
warez se zde neřeší. viz pravidla fóra !!! toncek
first iDevice: iPhone 4S 16GB 5.1.1 CZ second iDevice: iPod Shuffle 3. gen Silver 4GB PC: nBook Lenovo IdeaPad Z570 (i5 2,5Ghz -> 3,1Ghz, 8GB DDR3, 750GB HDD, Win7 Home Premium 64bit)