The Eggs - NESTAHOVAT!
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
The Eggs - NESTAHOVAT!
Tak jsem si zakoupil The Eggs - nostalgickou blbinku. Neni to vsak hra, ale jen zpusob, jak prispet autorum par centiky. Hra pada hned pri startu, vec na woknech naprosto bezna, u jabka me to prekvapilo. Pokud tedy nechcete prispivat na charitu, nestahujte. Jo, abych nekomu usetril pismenka - 2.2.1 ktere hra vyzaduje samozrejmne mam.
-
- Mírně pokročilý
Re: The Eggs - NESTAHOVAT!
Tak ja si to schvalne stahl, nostalgie na Nu pagodi, a svete div se, jede hned na poprve a bez problemu. Ani nepada 

iPhone 4S 16GB fw 6.1.3, O2 tarif Bronz + neomezeny data za 150,-
http://ocarina.smule.com/my/ocarina/user/semtex/
http://ocarina.smule.com/my/ocarina/user/semtex/
Tak to mam asi zacarovaneho ifouna. A podle pismenek na ITunesu nejsem sam, komu to funguje jen jako tapeta se samocinnym vypinanim. Budeme tedy hledat nekolik rozdilu - ja mam 3G, 8GB, 2.2.1 od tecka. Ty koukam to same, jen od kysliku, v tom pes asi zakopan nebude. Napada nekoho neco? 
EDIT:
Uz jsem mozna neco nasel, co je jinak - oproti screanu na Tunesech tam nemam vubec napisy -pause, sound, game I, game II, stats, jen "icko", sipky, zvonecek a "budika". Tak jsem to smaznul a sosnul znova a vysledek - oj, stejny, zase jen vypinava tapeta.
edituj si svoje posty lebo ti ich budeme mazat! ak nevies preco tak si precitaj pravidla! dodo

EDIT:
Uz jsem mozna neco nasel, co je jinak - oproti screanu na Tunesech tam nemam vubec napisy -pause, sound, game I, game II, stats, jen "icko", sipky, zvonecek a "budika". Tak jsem to smaznul a sosnul znova a vysledek - oj, stejny, zase jen vypinava tapeta.

edituj si svoje posty lebo ti ich budeme mazat! ak nevies preco tak si precitaj pravidla! dodo
-
- Host
ja mam FW2.1 a aplikace maka bezva, je to celkem pekne ovladatelny a zabavny
Apple TV 2
iPad 2 32GB
IPhone 5 32GB
iPhone 4 16GB
iPhone 2G 16GB, firmware 3.1.2
iGPS360
iPad 2 32GB
IPhone 5 32GB
iPhone 4 16GB
iPhone 2G 16GB, firmware 3.1.2
iGPS360
Udelal jsem i restore ...... A nic. Zabavny na tom je to, ze za necelych osumdesat centiku mam misto hry na par sekund nepohyblivy obrazek a v mailu, ve folderu "odeslane" tri maily pro vyrobce bez odpovedi... Cerma magie je humus.
-
- Starý pes fóra :)
A co takhle si to stahnout z Installeru zadarmo a funkcni?????????????????????? 

FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
-
- Mírně pokročilý
Z instaleru jsem to stáhnul,sice zadara,ale iphone se mi při tom tak seknul že jsem ho musel restartovat a při restartu naskočilo už jenom jabko,takže restore.Nevim,třeba to bylo jenom nějakej specifickej sek.Tak to zkuste někdo stáhnout a napište jestli vám to udělá totéž
mě teda při tom stahování byl hodně podezřelej ten ruskej popisek

mě teda při tom stahování byl hodně podezřelej ten ruskej popisek

iPod Touch 5G blue
iPad Mini
iPhone 1st. generace...fw 3.1.2 (bohužel už jenom ve vytrínce)
Literatura: Jak myslí Steve Jobs
facebook
iPad Mini
iPhone 1st. generace...fw 3.1.2 (bohužel už jenom ve vytrínce)
Literatura: Jak myslí Steve Jobs
-
- Pokročilý uživatel
-
- Starý pes fóra :)
Vzdyt to rikam 

FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0