Im+ for skype

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Zamčeno
insoul
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Im+ for skype

Příspěvek od insoul »

Ahoj dnes som si nainstaloval tuto aplikaciu a potreboval by som poradit ...

Ma s nou niekto skusenost ??? dakujem.
apple Iphone 5 , 32gb 7.1.2
apple ipad air 16gb 4g 7.1.2

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: Im+ for skype

Příspěvek od toncek »

Co potřebuješ?

Z nadpisu lze pouze odhadnout, že by tě zajímala podpora Skype v tomto programu?

Pokud chceš aplikaci pro skype - nainstaluj si fring.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)

mara1981

Příspěvek od mara1981 »

Myslim, ze jsi ho spatne pochopil. Neptal se na Skype v IM+, ale na aplikaci "IM+ for Skype". Ja osobne jsem to zkusil, ale pokud nemas kolem sebe dobrou podporu wifi, tak Ti to nedoporucuji. Vzhledem k tomu, ze je to postavene pro wifi, tak pres edge a gprs to jde hodne pomalu. Ja chapu, ze telefonni hovor pres edge a gprs by byl asi nemozny, ale presto by jsem rad na Skype alespon chatoval bez wifiny. Bohuzel tento program je pres edge nepouzitelny. Dve minuty nabiha a prihlasuje a dalsi dve minuty nacita kontakty. Hruza. Na skype doporucuji Fring nebo Nimbuzz, i kdyz i ty mi na fw 2.2 funguji jak se jim zrovna chce. Verim, ze nejaky opravdu dobry klient teprve prijde ;-)

insoul
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od insoul »

no fringpouzivam uz nejaku tu doma .... ale na tomto im+ skype ma ucarovala vzhlad a hlavne moznost posielania sms zo skype uctu ktory teda fring nema :( co je teda pre mna velmi podstatne !!!

odpoved na tvoj dotas ze telefonovanie cez edge alebo 3g nieje pouzitelne ??? tak zopar nudzovich telefonatov som uz spravil a urcite sa nemozem stazovat oneskorenie je asi 1 sekundu ale kvalita je pomerne slusna !!

no a moj prolem spociva v tom ze mi nejde vykonat ziaden hovor ani cez wifi ani 3g popr edge :(

ale asi este nieje tento program v tako stadiu. asi ostanem pri fringu pokial nevida aj skype podobne ako icq soju vlastnu aplikaciu :)

tak myslim ze by mohol ADMIN TENTO TOPIC ZAMKNUT problem je myslim vyrieseny

Zamykám. Beavers.
apple Iphone 5 , 32gb 7.1.2
apple ipad air 16gb 4g 7.1.2

Zamčeno