Ahoj dnes som si nainstaloval tuto aplikaciu a potreboval by som poradit ...
Ma s nou niekto skusenost ??? dakujem.
Im+ for skype
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Mírně pokročilý
Im+ for skype
apple Iphone 5 , 32gb 7.1.2
apple ipad air 16gb 4g 7.1.2
-
- Moderator fóra
Re: Im+ for skype
Co potřebuješ?
Z nadpisu lze pouze odhadnout, že by tě zajímala podpora Skype v tomto programu?
Pokud chceš aplikaci pro skype - nainstaluj si fring.
Z nadpisu lze pouze odhadnout, že by tě zajímala podpora Skype v tomto programu?
Pokud chceš aplikaci pro skype - nainstaluj si fring.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
Myslim, ze jsi ho spatne pochopil. Neptal se na Skype v IM+, ale na aplikaci "IM+ for Skype". Ja osobne jsem to zkusil, ale pokud nemas kolem sebe dobrou podporu wifi, tak Ti to nedoporucuji. Vzhledem k tomu, ze je to postavene pro wifi, tak pres edge a gprs to jde hodne pomalu. Ja chapu, ze telefonni hovor pres edge a gprs by byl asi nemozny, ale presto by jsem rad na Skype alespon chatoval bez wifiny. Bohuzel tento program je pres edge nepouzitelny. Dve minuty nabiha a prihlasuje a dalsi dve minuty nacita kontakty. Hruza. Na skype doporucuji Fring nebo Nimbuzz, i kdyz i ty mi na fw 2.2 funguji jak se jim zrovna chce. Verim, ze nejaky opravdu dobry klient teprve prijde 

-
- Mírně pokročilý
no fringpouzivam uz nejaku tu doma .... ale na tomto im+ skype ma ucarovala vzhlad a hlavne moznost posielania sms zo skype uctu ktory teda fring nema
co je teda pre mna velmi podstatne !!!
odpoved na tvoj dotas ze telefonovanie cez edge alebo 3g nieje pouzitelne ??? tak zopar nudzovich telefonatov som uz spravil a urcite sa nemozem stazovat oneskorenie je asi 1 sekundu ale kvalita je pomerne slusna !!
no a moj prolem spociva v tom ze mi nejde vykonat ziaden hovor ani cez wifi ani 3g popr edge
ale asi este nieje tento program v tako stadiu. asi ostanem pri fringu pokial nevida aj skype podobne ako icq soju vlastnu aplikaciu
tak myslim ze by mohol ADMIN TENTO TOPIC ZAMKNUT problem je myslim vyrieseny
Zamykám. Beavers.

odpoved na tvoj dotas ze telefonovanie cez edge alebo 3g nieje pouzitelne ??? tak zopar nudzovich telefonatov som uz spravil a urcite sa nemozem stazovat oneskorenie je asi 1 sekundu ale kvalita je pomerne slusna !!
no a moj prolem spociva v tom ze mi nejde vykonat ziaden hovor ani cez wifi ani 3g popr edge

ale asi este nieje tento program v tako stadiu. asi ostanem pri fringu pokial nevida aj skype podobne ako icq soju vlastnu aplikaciu

tak myslim ze by mohol ADMIN TENTO TOPIC ZAMKNUT problem je myslim vyrieseny
Zamykám. Beavers.
apple Iphone 5 , 32gb 7.1.2