Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Pro ty, co by nahodou nevedeli... DreamCom stoji za aplikaci Kubik SMS pro PC, kde muzete zdarma posilat sve sms na ceske mobilni operatory. Vse funguje skvele, bezvadne, rychle. Nebojim se rict, ze Kubik SMS je nejlepsi app v ceskych luzich a hajich
Autor teto aplikace si zacal pohravat s myslenkou prevedeni aplikace pro nejakou mobilni platformu. Je tam i iPhone, tak vsichni, co by chteli Kubika na iPhone, sup hlasovat
tak sem taky pihodil hlas...ono by bylo hlavne supr ze by ta app bylo rovnou v iphone, tudiz by se platilo pouze za odeslani zpravy coz je tak 1 kb? tzn 0,07kč? kdyžto když posilám u antabeluse tak stoji i to ze se mi musi stranka nacist btw. neslo by treba preportovat biteSMS?:-D
iPhone 2G 8GB iPhone 7 128GB Jet Black iPad Mini with Retina 32GB Silver Macbook Pro 13" mid-2009
Ak kliknem na hore uvedeny odkaz, NOD mi hlasi Trojana. EDIT: Po kliknuti na ten odkaz mi prestal fungovat nod, nejake svijnstvo sa mi predsa dostalo do pc. ,,Chyba pri komunikácii so službou NOD 32 Kernel ''
Naposledy upravil(a) shimie dne sob dub 04, 2009 9:50 am, celkem upraveno 1 x.
iPhone X black - 64GB iPhone 6 - 64GB iPad Air - 16GB iMac 27" 3.2GHz