Hlasitost MiVtones
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Hlasitost MiVtones
MiVtones je sice skvělá věc, ale když si stlumim muziku v iPodu tak si s tim stlumí i hlasitost videovyzvánění (ikdyž je v nastavení hlasitost vyzvánění naplno)
Neněl by pro mě někdo nějakou radu nebo atlernativní řešení (FW 2.2) Děkuji
Neněl by pro mě někdo nějakou radu nebo atlernativní řešení (FW 2.2) Děkuji
Re: Hlasitost MiVtones
Ja mám obdobný problém. po inštal. po určitom čase keď mi niekdo zavolá tak sa hlasitosť automaticky stlmí na min. a nepočujem zvonenie. Znova som hlasitosť zosílil a keď mi zavolajú zase sa to stíši na min. Urobil som odinšt. vymazal zostakové súbory cez winscp a urobil istall a už všetko funguje ale po určitom čase zase to isté. Urobil som ten istý proces uvidím do kedy to vydrží. Neviete poradiť kde by môhol byť problém?
-
- Mírně pokročilý
Zkuste na Locknuté obrazovce 2x stisknout Home tlačítko a zobrazí se vám aktuální hlasitost Videa kterou můžete ovlivnit.
To už je dávno odskúšané to isté vznikne. Akonáhle mi niekdo zavolá okamžite to automaticky stíši na min.
A zase mám ten istý problém už ma to
neviem či je app na h.... alebo IP
App po naištalovaní šlape v pohode a po určitom čase 2 3 dni jednoducho prestane ísť zvuk aby som bol presný zníži sa hlasitosť na min.Robil som aj restore nič nepomoho. Nie je tu ozaj niekdo kdo má takýto problém.

App po naištalovaní šlape v pohode a po určitom čase 2 3 dni jednoducho prestane ísť zvuk aby som bol presný zníži sa hlasitosť na min.Robil som aj restore nič nepomoho. Nie je tu ozaj niekdo kdo má takýto problém.
-
- Mírně pokročilý
To je zvláštní,mne se to nikdy nestalo!
Nepoužíváte nějakou jinou aplikaci se kterou by se to hádalo? Nejste si vědomi od kdy přesně to nefunguje,třeba po nějaké instalaci něčeho?!
Nepoužíváte nějakou jinou aplikaci se kterou by se to hádalo? Nejste si vědomi od kdy přesně to nefunguje,třeba po nějaké instalaci něčeho?!
Nie nie práveže to je na tom divné. Žiadnu app som neinštaloval jednoducho po určitom čase to takto zblbne. Keď chcem aby to zase fungovalo musím app odinš. potom vo winSCP vymazať zostatky a nanovo nainšt. a potom to zase nejakú chvílu ide. Len už ma to nebavý stále dookola. Keby som si app nezaplatil tak sa nato kašlem. Neviem čo s tým. 

-
- Mírně pokročilý
nič podobné som nezaznamenal, nepomôžem ti