Hlasitost MiVtones

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
Chloubik

Hlasitost MiVtones

Příspěvek od Chloubik »

MiVtones je sice skvělá věc, ale když si stlumim muziku v iPodu tak si s tim stlumí i hlasitost videovyzvánění (ikdyž je v nastavení hlasitost vyzvánění naplno)
Neněl by pro mě někdo nějakou radu nebo atlernativní řešení (FW 2.2) Děkuji

conectmetal

Re: Hlasitost MiVtones

Příspěvek od conectmetal »

Ja mám obdobný problém. po inštal. po určitom čase keď mi niekdo zavolá tak sa hlasitosť automaticky stlmí na min. a nepočujem zvonenie. Znova som hlasitosť zosílil a keď mi zavolajú zase sa to stíši na min. Urobil som odinšt. vymazal zostakové súbory cez winscp a urobil istall a už všetko funguje ale po určitom čase zase to isté. Urobil som ten istý proces uvidím do kedy to vydrží. Neviete poradiť kde by môhol byť problém?

benedy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od benedy »

Zkuste na Locknuté obrazovce 2x stisknout Home tlačítko a zobrazí se vám aktuální hlasitost Videa kterou můžete ovlivnit.

conectmetal

To už je dávno odskúšané to isté vznikne. Akonáhle mi niekdo zavolá okamžite to automaticky stíši na min.

conectmetal

A zase mám ten istý problém už ma to :evil: neviem či je app na h.... alebo IP
App po naištalovaní šlape v pohode a po určitom čase 2 3 dni jednoducho prestane ísť zvuk aby som bol presný zníži sa hlasitosť na min.Robil som aj restore nič nepomoho. Nie je tu ozaj niekdo kdo má takýto problém.

benedy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od benedy »

To je zvláštní,mne se to nikdy nestalo!
Nepoužíváte nějakou jinou aplikaci se kterou by se to hádalo? Nejste si vědomi od kdy přesně to nefunguje,třeba po nějaké instalaci něčeho?!

conectmetal

Nie nie práveže to je na tom divné. Žiadnu app som neinštaloval jednoducho po určitom čase to takto zblbne. Keď chcem aby to zase fungovalo musím app odinš. potom vo winSCP vymazať zostatky a nanovo nainšt. a potom to zase nejakú chvílu ide. Len už ma to nebavý stále dookola. Keby som si app nezaplatil tak sa nato kašlem. Neviem čo s tým. :(

666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od 666 »

nič podobné som nezaznamenal, nepomôžem ti

conectmetal

:D Tak vážený a milí ples. a hnilý :) Mám vyriešený problém s hlasitosťou. Viz. vyššie uvedený problém. Píšem to preto lebo možno niekdo bude mať tiež taký problém. Zavolal som z iného tel. na môj IP. Priebežne ako sa číslo vytáčalo na druhom mob., na mojom IP som sústavne stláčal zvíšenie hlasitosti(tlačítko na boku IP) Po tomto pokuse s mob. s ktorého som volal mi ohlásilo problém že nieje možné dovolať sa na môj IP. Tento pokus som zopakoval ešte raz. Znova nastala tá istá situácia. No a potom čuduj sa svete :roll: zrazu to začalo fungovať :lol: Neviem ako je to možné ale pri tomto zúfalom pokuse pri pozeraní telky to jednoducho vyšlo. Po tejto skúsenosti som zistil že niekedy treba vyskúšať aj nelogické postupy ktoré môžu byť nakonec aj logické :wink: Takže som velmi rád že už môžem konečne vychutnať túto app. :lol:

Odpovědět