Mam IP3G FW2.2 TMobileCZ JB a zaplacenou app irealSMS, kdyz vlozim sent notification code (*stav#) nebo (*stav#_) a apk restartnu IP3G tak mi dojde dorucenka jen pri 1. sms pak uz nic. Prece nebudu restartovat IP3G pro kazdou SMS?
jestli nekdo mate nakej napad jak na to tak predem dekuji za odpoved.
Jo pouzivam k tomu i iNTELLI\SCREEN taky zaplacena licence.
Nefunguji mi dorucenky v iRealSMS
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Starý pes fóra :)
Re: Nefunguji mi dorucenky v iRealSMS
tie dorucenky nefuguju ani mne
T-mobile SK

iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
-
- Starý pes fóra :)
Re: Nefunguji mi dorucenky v iRealSMS
Zamykam pani pokracujte v teme urcenej na to! Pred ty nez zalozis novu temu pohladaj na fore ci tema na fore nie je.
viewtopic.php?f=69&t=8443
dodo
viewtopic.php?f=69&t=8443
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead