iphone hackuju Taliani, Rumuni, Vietnamci... dev-team su americania?
co sa tyka fotiek - mozno je jednoduchsie odoslat fotku napr. do Picasa, co z iphonu ide velmi komfortne, alebo do Flickr (osobne vyuzivam) ci najnovsie facebooku a nechat tych mojich znamych, nech si ich pozeraju cez tieto sluzby.
mame moznost mat komfortneho facebook/picasa/flickr klienta v iphone a nevidim dovod aby ho nemohli mat aj ostatni. Ze to ich telefony nevedia? Co mam ja s tym?

ad posielanie cisiel medzi kolegami: no... my mame centralny adresar ludi, takze si ich cisla nasosam z kontaktov outlooku.
uz si nepamatam kedy naposledy som vobec musel plnit kontakty v mobile "rucne" - VZDY mam original kontaktov v PC.
aby nastala situacia, ze kolega mi chce dat na seba cislo a treba pri tom sachovat s mobilmi? to je z akej doby?

najvyssi cas mat firemny adresar

nie?
ak ide o mimopracovne kontakty, tak naozaj je najpohodlnejsie proste sa prezvonit
spocitaj si to: vacsina telefonov ma poslanie vizitky pomerne (na moj vkus) komplikovane:
1. zapnut BT nie je obvykle jednokrokova operacia (castejsie sa musis dotukat v menu), pockat kym je aktivne
2. potom samotne sparovanie telefonov - ak sa paruju prvykrat, tak vytukat pin - ...
3. v tomto bode ti dojde, ze to mi uz ten clovek moze rovno to cislo diktovat, lebo som natukal po mobile tolkokrat, ze samotne telefonne cislo je kratsie