Remote-dotaz na WiFi pripojenie

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
Crossbiker

Remote-dotaz na WiFi pripojenie

Příspěvek od Crossbiker »

Mám v dosahu neblokovanú voľnú WiFi sieť je možné spárovať iPhon s PC cez ňu alebo to ide iba cez vlastnú sieť s routrom? Dík

Dwarf

Re: Remote-dotaz na WiFi pripojenie

Příspěvek od Dwarf »

a aky je v tom rozdiel ? Prosim :roll:

Crossbiker

no to nie je moja sieť a nejak mi to nechce komunikovať cez ňu. ten čiselný kod to zobralo aj to ukatalo tu ikonu Remote v iTunes ale ďalej to nejde a nejaký podrobný návod v sk/cz som na to nenašiel

MiTo
Host
Host

Příspěvek od MiTo »

To se ani nedivím. Zapřemýšlej !!!! Kdyby měli / z volné Wifi sítě/přístup do tvého PC - asi bys nebyl moc rád že jo? Stejně to platí i naopak. Ty se na nezabezpečenou sít dostaneš ale co dál. Má připojení do internetu? Pokud má bude ti na IP fungovat internet. Pokud nemá je ti to k ničemu. Pokud nemáš vlasní router s Wifi je to o ničem. Tvůj WIfi router by ti totiž propojil WAN na LAN a fungovalo by ti i remote. Mě to funguje a je to supr. mít ovladač k PC v kapse. :lol:
iPhone 3G 8GB black - T-mobile - - Fw 3.0
Spousta lidí zná cenu věcí - ale nezná jejich hodnotu O.W

Crossbiker

Som si myslel ze to bude tak nejak. No koli Remote si nebudem zavadzat net ked je free na WiFi. No neva dik.

Lukhin

Příspěvek od Lukhin »

To jsi napichle j na sousedy? :))

Crossbiker

ne to mame taku stedru obec :shock:

MiTo
Host
Host

Příspěvek od MiTo »

No počkej a PC není v té síti? Když ji máte zadarmo? Dokup kartu a je to v poho.
Psal jsi ještě, že remote na PC vidíš. Musíš samozřejmě nastavit IP adresu pro připojení iPhone. IP iphone zjistíš free aplikací Ping lite. Není mi zcela jasné jak máš napojené PC do internetu. Pak jen nasdílíš složku např. Music a už to maká.
Ja tam mám cca 9200 songů a všechny vidím v Iphonu. Remote funguje jen na iTunes.

Survival

Příspěvek od Survival »

Proč mi tu sakra pořád někdo maže příspěvky?!?

Pretoze ich radis do zlej sekcie fora a do uplne zleho topiku! Najdi si prislusnu sekciu a prislusny topik ak tu taky este nie je zaloz si novy! Predtym vsak pouzi funkciu fora Hladat a pohladaj si ci sa tu nieco podobne neriesilo + si precitaj pravidla fora (FAQ) ako sa na fore spravat. dodo

Lukhin

Příspěvek od Lukhin »

OT: Nejspis jsou OT, nesmyslne, nebo vulgarni.. Mrkni na pravidla :P :D

Survival

Příspěvek od Survival »

Tak mě snad aspoň můžete dát nějak vědět že jste to smazaly vy, moderátoři. Jak vůl to budu po třetí přepisovat. Fakt díík.

dodo_mt
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od dodo_mt »

1. Nemusime ti dat vediet ze sme ti nieco zmazali
2. Keby si si precital poriadne pravidla tak vies ako postovat
3. je sice pekne ze neches zakladat novu temu ale potom sa to tu vsetko miesa a v jednej teme sa riesi 10 veci.
4. a posledna vec tvoj problem sa riesil uz velakrat na fore kukni sa do sekcie Novacikov.

dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

Crossbiker

MiTo ja mam aj PC v tej sieti pripojene cez usb wifi ale ten som nenastavoval v internet.pripojeniach len som ho tam pripojil a nainstaloval si ovladace z cd tak tam zrejme bude treba nieco vyplnit v nasraveniach ale neviem kde asi sa na to vykaslem :x

MiTo
Host
Host

Příspěvek od MiTo »

Pokud máš PC na stejné eifi síti musí to fungovat. Nemusíš mít ani připojení na internet. Pokud už jsi zadával kod di iTunes musí to šlapat. Koukni na foto

Alo
Host
Host

Příspěvek od Alo »

čau, mám docela stejnej problém a nevyčetl jsem řešení:)
remote mi najde moji knihovnu v itunes, v itunes napíšu kód, ale iphone se potom k itunes nemůže připojit.
remote už jsem používal a šel mi, dělal jsem restore a po nějaké době opět nahrál remote, ale mám ten problém, který jsem popsal:(

EDIT: po restartu pc, iphone a 2 dalších 2 restartech už mi to jede. Nechápu proč, ale jede:)
iPhone 3G 8GB FW 3.0

hachetoeur
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od hachetoeur »

Mam takovy maly problem, Remote jsem pouzival driv a fungovalo bez problemu, dnes jsem chtel aplikaci po dlouhe dobe zase vyuzivat, ale nechce fungovat, uz jsem i smazal vsechny me predesle pridane knihovny, ale zarizeni se vubec nechce ukazat v Itunes, takze to nemuzu ani sparovat. Neporadil by nekdo, jak tohle vyresit? Ip a notebook na stejne wi-fi....
Diky moc

Odpovědět