Ahoj myslel jsem si že iPhone je výkone zařízení ale opak je pravdou! Jak jinak si vysvětlit to že doteď neexistuje oficiální program který by umožnil otevřít vetší pdf soubory? A to že s otevíráním větších pdf souboru nemá problém konkurenční HTC s polovičním výkonem procesoru a s poloviční velikosti paměti (HTC S710 Vox)?

Steve Jobs vybavil iPhone procesorem o možném taktu až 600 MHz (ve skutečnosti 400 MHz) a pamětí o velikosti 128 MB z toho 11 MB jen pro grafickou kartu. A jediné odvětví kde můžete tento potenciál opravdu využít jsou hry. A tak máme telefon který na jedné straně umožňuje spustit 3D akční hry ale nedokáže si poradit s náročnějším a rozsáhlejším dokumentem.

Je možnost ještě počkat na vydáni programu Document to Go od DataViz ale tam zřejmě došlo k nějakému problému když tak dlouho nevychází. Navíc cena bude taky nemalá (od 30 do 80 dolarů) ale to bych překousl kdyby to fungovalo jak má.
A tak zbývá poslední možnost neoficiální programy. Tím ale padá další důvod proč jsem si iPhone kupoval. A to abych měl jednoduchý telefon. Teď budu muset vysedávat u počítače abych proniknul do jailbreku, SSH atd. Věřím že to fanoušky iPhonu baví ale mě tedy ne!
Jediný program který jsem na internetu našel byl PDFviewer. Používa te ho někdo? Je opravdu stabilní i u větších pdfek? Má stránkovaní nebo lištu pro rychlý posun v dokumentu?
Napadá vás jiné řešení? Sem s ním

. Napište jakoukoli reakci. iPhone je dobrej telefon nerad bych ho měnil
Nepoužívej červené odstíny písma, jsou určeny pro poznámky moderátorů. Pokud možno se vyhýbej i ostatním barvám a používej defaultní font. Snaž se, prosím, dodržovat všechny zásady fóra. Beavers.