Narozeniny
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Narozeniny
Zdar všem,
prosím víte někdo o aplikaci, která by nejenom shromažďovala z kontaktů informace o narozeninách, ale hlavně aktivně připomínala.
Díky
prosím víte někdo o aplikaci, která by nejenom shromažďovala z kontaktů informace o narozeninách, ale hlavně aktivně připomínala.
Díky
Re: Narozeniny
Přidávám se k prosbě. Mam visty a ty chytre veci co dela Mac mi to neudela.. a je zbytecne ukladat si narozeniny ke kontaktu kdyz me nato pak nikdo neupozorni 

Stahnete si iHappyDays, graficky je to hezky udelany, nacte si to narozeniny napsane u kontaktu a ukazuje to, kolik dni do narozenin zbyva... jednoduche a prehledne... 

jj neco takoveho taky mam.. koneckoncu ve FastContacts to jde co se tyce Events myslim taky..ale problem je s tim ze to ten den rano nebo trebas o pulnoci to je fuk nehodi alarm nebo pop-up okenko aby bylo jasne ze ty narozky jsou..preci jen nechci obden kontrolovat nejakou aplikaci zda nahodou nekdo nema narozeniny
)

-
- Senior uživatel
Tohle žádná app z AppStore nikdy umět nebude, bylo by to v rozporu s pravidly Apple, možná něco je, nebo se objeví v Cydii 

A nieco pre notifier widget, aby sa to ukazovalo na lockscreene, by sa nenaslo? 

Tak jsem zkoušel iHappyDays a vypadá to fakd docela dobře a je to na AppStore 

to: Alex-alex
klidne na Cydii
nelpim na Apple storu
)
btw. co umi to iHappyBirthday? myslim umi to neco z toho o cem je tato diskuze??
klidne na Cydii

btw. co umi to iHappyBirthday? myslim umi to neco z toho o cem je tato diskuze??
-
- Starý pes fóra :)
@ahinsy: vytahne si data narozeni od kontaktu a pak k tomu ukazuje za jak dlouho maji narozeniny a kolik jim bude ale neupozornuje, tudiz ji musis pravidelne zapinat a koukat se
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
Tyhle vsechny jsem zkousel a je prave ten "problem" ze nic z toho rano neupozorni. Drive na 1.4.fw byla aplikace ktera "hlasila",ale uz nevim jak se presne jmenovala. A ta mi chybi 

to juramac:
no tak Tobe to možná zabere par minut, pokud nemas zadne kamarady, ja mam v seznamu 350 lidi a tak u 2/3 z nich mam narozeniny a prestoze preji jen treba 10-20% z nich, tak bych uvítal být v obraze i u tech ostatnich, protože tim mnohdy clovek predejde faux paux.
a resim to tu tady protoze predpokladam ze toto forum tu presne k tomu je, az bude potrebovat poradit v tom co nepotrebuju tak se na Tebe urcite obratim, ale zatim bych uvital kdyby sis tyhle chytre myslenky nechal pro sebe
no tak Tobe to možná zabere par minut, pokud nemas zadne kamarady, ja mam v seznamu 350 lidi a tak u 2/3 z nich mam narozeniny a prestoze preji jen treba 10-20% z nich, tak bych uvítal být v obraze i u tech ostatnich, protože tim mnohdy clovek predejde faux paux.
a resim to tu tady protoze predpokladam ze toto forum tu presne k tomu je, az bude potrebovat poradit v tom co nepotrebuju tak se na Tebe urcite obratim, ale zatim bych uvital kdyby sis tyhle chytre myslenky nechal pro sebe

-
- Moderator fóra

na appstore je aplikacia birthday... mam ju voverzii lite... nacita si narodeniny z kontaktov a taktiez aj z tvojej facebook sttranky a potom vypisuje zakolko ma kdo kolko rokov..... vo full verzii posiela aj pripomienku majlom 

skús iBirthdays - Cydia ( BigBoss repo )...neviem síce, či ťa to upozorní pretože mám iba TRIAL verziu, ale možno keď kúpiš, pomôže 

Z Cydie si stiahni BirthdayPush (z tel. zoznamu to posle narodeniny do kalendaru) a Lock Calendar (kalendar na lockscreene). Pre istotu si radsej pred pouzitim BDayPush zalohuj kalendar.
-
- Moderator fóra
Mám také iHappyDays2, ale na nastavené narozeniny mě to neupozorní. Dal jsem si včera zkusmo do jednoho kontaktu včerejší datum den a nastavil čas upozornění tak, aby se za 10 minut spustil alarm. Nic se nestalo. Nastavil jsem tedy včera u toho kontaktu datum narození jako by měl být dnes, ale ráno v určený čas zase nic. Tak nevím, jak to vlastně funguje, když tento test nepřinesl žádný výsledek. Dělal jsem tuto zkoušku proto, abych měl jistotu, že to funguje a jakým způsobem. Kdo s tou aplikací má zkušenosti? Díky za rady.
Můžu taky doporučit aplikaci Occassions, stojí dolar. Viz http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=69&t=28561
-
- Host
iSvatek,iSviatok pocesky aj slovensky ale nemam odskusane cena 2,99$ na appstore
-
- Klub čistého iOS
Jj.tiez som ju hladal,ale isviatok zmazali
-
- Mírně pokročilý
Zkus hledat svátek.
Iphone 16G 1.1.4, po delší době 3.2.3 a šilhám po Iphone 4' , iPad 2 stále IPhone 1 a 4S, New iPhone 5S,
-
- Klub čistého iOS
jj svatek naslo,ale kedze Cz ma ine mena,tak je na Sk nepouzitelny
-
- Klub čistého iOS
Na tie narodky pouzivam Birthdays Pro Lite - vie si nacitat narodky z Contacts aj z FB stranky, vie aj upozornovat, aj zobrazit cislo v ikonke, ze kolko ludi ma v dany den narodky...Urcite stoji za vyskusanie - Lite verzia oproti Pro nema ziadne limity, len pri spusteni vyhodi okno, ze sa ma spravit upgrade ma Pro...
- iPhone X 256GB, iOS 11.1.2
- iPhone 6S 64GB iOS 11.1.2(dev)
- iPhone 5 32GB, iOS 10.3.3(dev)
- MacBook Pro 13,3", late 2011, macOS Sierra 10.12.6
- iPhone 6S 64GB iOS 11.1.2(dev)
- iPhone 5 32GB, iOS 10.3.3(dev)
- MacBook Pro 13,3", late 2011, macOS Sierra 10.12.6
-
- Klub čistého iOS
Dakujem,vyskusam