AirVideo - live streamovanie z PC do iPhone [AppStore]
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Mírně pokročilý
Re: AirVideo - live streamovanie z PC do iPhone [AppStore]
Jasne, že mám Air video kúpené. No urobil som restore, air video chvíľu išlo, ale ako náhle som natiahol My3G zas robí to isté 

-
- Mírně pokročilý
Takže som prišiel na koreň veci. Bije sa to s My3G. Po vypnutí cez SBsetting air video funguje
-
- Mírně pokročilý
2 cernakus: tak nevim co TOBE nejde, me funguje vsechno ok. Problem bude jako v 90% pripadu mezi zidlej a klavesnicej.
-
- Mírně pokročilý
r.a.c.e.k.
OT:
Stabilita serverové (windows) aplikace, rychlost live konverze (respektive její neefektivita ve srovnání s Airvideo), neschopnost zvládnout obsáhlé adresáře (fotky), nějak jsem nenašel možnost dát konvertovat do apple kompat. formátu na pozadí, což je funkce, kterou u Airvideo používám možná více než live conversion.
Mimo jiné i interface je takový ... nedodělaný. Samozřejmě jsem si vědom, že s tím teprve začali, a že to nemůže být promáklé jako AirVideo. Ovšem to by jsi si měl uvědomit také a než doporučíš takovou aplikací tím, že setřeš jejího staršího (A zatím funkčnějšího) bratříčka, kriticky to zhodnotit a případně i napsat. Uvedeš lidi v omyl a argument že to bude časem lepší nebereu, protože už zítra to autor může zatípnout a aplikace zůstane nedodělaná jak je.
Beru v potaz, že aplikace zvládá streamovat hudbu a obrázky, ale zatím je funkčnost žalostná. Než to vylepší, může být už tato funkce implementována do Airvidea (dělají na tom). Prostě za 2 libry je to drahý.
OT:
Stabilita serverové (windows) aplikace, rychlost live konverze (respektive její neefektivita ve srovnání s Airvideo), neschopnost zvládnout obsáhlé adresáře (fotky), nějak jsem nenašel možnost dát konvertovat do apple kompat. formátu na pozadí, což je funkce, kterou u Airvideo používám možná více než live conversion.
Mimo jiné i interface je takový ... nedodělaný. Samozřejmě jsem si vědom, že s tím teprve začali, a že to nemůže být promáklé jako AirVideo. Ovšem to by jsi si měl uvědomit také a než doporučíš takovou aplikací tím, že setřeš jejího staršího (A zatím funkčnějšího) bratříčka, kriticky to zhodnotit a případně i napsat. Uvedeš lidi v omyl a argument že to bude časem lepší nebereu, protože už zítra to autor může zatípnout a aplikace zůstane nedodělaná jak je.
Beru v potaz, že aplikace zvládá streamovat hudbu a obrázky, ale zatím je funkčnost žalostná. Než to vylepší, může být už tato funkce implementována do Airvidea (dělají na tom). Prostě za 2 libry je to drahý.
-
- Mírně pokročilý
Asi mas dost casu delat si benchmarky a podobny blbinky, jestli se film konvertuje tri minuty nebo tri minuty a 5 vterin. Ja nikomu nerikam kup si tohle, kup si tamto. Me nic nepada, nic se neseka.
Ze ty neco pouzivas casteji neznamena, ze to tak chce kazdej pouzivat. Snad sem chodi i uzivatele starsi deseti let a umeji si vygooglovat a najti informace na netu. Cim dal vic mam pocit, ze ajfon si vazne kupujou polovicni inteligenti a jak jim neco nejde, tak prileti s krikem nebo placem sem na forum.
Ale dam na tvoje doporuceni, sem uz nenapisu ani tecku, tahle je posledni.
Ze ty neco pouzivas casteji neznamena, ze to tak chce kazdej pouzivat. Snad sem chodi i uzivatele starsi deseti let a umeji si vygooglovat a najti informace na netu. Cim dal vic mam pocit, ze ajfon si vazne kupujou polovicni inteligenti a jak jim neco nejde, tak prileti s krikem nebo placem sem na forum.
Ale dam na tvoje doporuceni, sem uz nenapisu ani tecku, tahle je posledni.
-
- Sons of Jailbreak
sice mi to trvalo než jsem přišel jak se to ovládá
nebo spíš jak se to synchronizuje ...
ale když jsem na to přišel nevěřil jsem vlastním očím ... v iP4 už mám málo místa ... a takhle vlastně nezaberu "skoro" nic ... akorát sem nepochopil jak to našlo můj PC ... :-Ooo a budu moc sledovat filmy které mám v pc kdekoliv kde mám připojení k wifi ? (vlastně to budu muset mít stejně zapnutej pc)

ale když jsem na to přišel nevěřil jsem vlastním očím ... v iP4 už mám málo místa ... a takhle vlastně nezaberu "skoro" nic ... akorát sem nepochopil jak to našlo můj PC ... :-Ooo a budu moc sledovat filmy které mám v pc kdekoliv kde mám připojení k wifi ? (vlastně to budu muset mít stejně zapnutej pc)
Omlouvám se,za trapné dotazy nebo příspěvky,prosím
, mějte se mnou strpení !?
Co vím, napovím.
Co nevím, vymyslím !
[iPhone 4 black 16GB, iOS 5.0.1 JB]
[iPhone 5 black 16GB|iOS 8.1|JB|02|Monster beats tours]
Citizen Eco-Drive Skyhawk Flight Chrono JY0000-53E
ASUS G55V|WIN7

Co vím, napovím.
Co nevím, vymyslím !
ASUS G55V|WIN7
-
- Mírně pokročilý
Stíha to aj cez 3G, len musíš mať zapnuté PC 

-
- Sons of Jailbreak
mě to 3G nestíhá
píše mi to error ...

Co vím, napovím.
Co nevím, vymyslím !
ASUS G55V|WIN7

Co vím, napovím.
Co nevím, vymyslím !
ASUS G55V|WIN7
-
- Mírně pokročilý
Divné, mne to ide v poho.
-
- Moderator fóra
Petr1 píše:mě to 3G nestíhápíše mi to error ...
sorry za mozna stupidni dotaz: ale nemyslis 3G jako pripojeni? na mym starym 3Gcku co sem dal brachovi to funguje bezproblemu.. sice muze zapomenout na nejaky rychly krokovani ve filmu, ale na sledovani to staci a bohate.
I will maintain an attitude of open-mindedness.
-
- Sons of Jailbreak
teď nechápu
... mám iPhone 4 ... a operátor je O2 ... 3G síť chytám
v pohodě ale film sledovat nemůžu ...

Co vím, napovím.
Co nevím, vymyslím !
ASUS G55V|WIN7

Co vím, napovím.
Co nevím, vymyslím !
ASUS G55V|WIN7
-
- Moderator fóra
ok, myslel sem si to.. komunikace mezi pocitacem a iphonem pres program airvideo probiha pres wifi.. program ailrive bude fungovat tak jak ma pouze za predpokladu, ze je iphone i pocitac na stejne wifi siti.
edit: proto ti to na 3G nejde a ani nepujde.
edit: proto ti to na 3G nejde a ani nepujde.
I will maintain an attitude of open-mindedness.
-
- Mírně pokročilý
Stíha to aj cez 3G sieť. Musíte zadať vlastnú ip alebo DNS server
-
- Sons of Jailbreak
a to se nastavuje kde, jak ? :-Oooo
Co vím, napovím.
Co nevím, vymyslím !
ASUS G55V|WIN7

Co vím, napovím.
Co nevím, vymyslím !
ASUS G55V|WIN7
-
- Mírně pokročilý
Nastavuje sa to v aplikácii hneď
na začiatku, location server. Mne sa mení u operátora internetu IP, ale mám zaregistrovanú stálu DNS adresu, tak Ipečka ma nnezaujíma
na začiatku, location server. Mne sa mení u operátora internetu IP, ale mám zaregistrovanú stálu DNS adresu, tak Ipečka ma nnezaujíma
-
- Mírně pokročilý
Tato aplikace nemá chybu, ale znaky s v titulkách s diakritikou mi to nezobrazuje správně. Nevíte co s tím? Dík
Practice makes perfect
Twitter @Gabrieluss
Twitter @Gabrieluss
Výborná aplikace. Odzkoušeno zatím jen s .avi a s .mkv. I HD videa to přelouská vcelku svižně a v pěkné výsledné kvalitě. Titulky po přehození kódování bez problémů...
-
- Mírně pokročilý
Kde jsi přehodil kodování?
Practice makes perfect
Twitter @Gabrieluss
Twitter @Gabrieluss
V záložce Subtitles na serveru na PC. Dej tam Central European (Windows Latin 2). BTW, řeší se to v příspěvcích výše.
Mám jen free verzi, ale štve mě, že se video musí nějdřív zkonvetrovat, navíc to asi nepůjde po lokální síti, ale app šla hned pryč, protože v free verzi nemůžu skoro nic.
-
- Mírně pokročilý
Ve free mě jen štvalo generování souborů, které mi to zobrazí asi pouze pět, ale vyřeší to mí vše rozdělené nějak šikovně po složkách a nemít víc souborů v jedné. Jinak soft dobrej.
Practice makes perfect
Twitter @Gabrieluss
Twitter @Gabrieluss
Bohužél, je jich jen pár zobrazených, a jde to po lokální síti?
- rony
- Klub čistého iOS
AirVideo je slovensky produkt, len teraz som sa to dozvedel. Kludne ma zabite, ze tak neskoro 

/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
No, už podle výrobce, se to dalo poznat. Byl totiž s.r.o. 

-
- Host
Jablečná ovce píše:Bohužél, je jich jen pár zobrazených, a jde to po lokální síti?
Po lokale to vali dobre. Video se nemusi nejdriv prevadet, stremuje to "online". Pro mne suprovej soft kterej vyuzivam casto pred spanim

OpenFeint, Plus, GameCenter ID: CooLajz
Aha, no, mně to po lokálu chtělo taky převádět.
-
- Mírně pokročilý
Ale streamuje to v reálném čase jen pro potřeby přehrání, takže je to skoro jedno si myslím.
Practice makes perfect
Twitter @Gabrieluss
Twitter @Gabrieluss
-
- Pokročilý uživatel
co k tomu potřebuju.....musim mit wifi router? abych byl s iP na svy wifině nebo připojení od operatora?
-
- Mírně pokročilý
musíš být na wifi.. streamovat přes internet umí například ZumoCast. Jestli AirVideo nevím.
Practice makes perfect
Twitter @Gabrieluss
Twitter @Gabrieluss
AirVideo umí jen přes wi-fi, jinak, já si před spaním taky pouštím videa, sale pro mě je jednodušší si to přímo dát do iPhonu, a PC použiji jen k dostáni videa do iPhonu.
Stremovani pres internet je momentalne v bete. Tedy alespon v nastaveni serveru (na Mac-u) tato moznost je (remote). Osobne jsem jeste nezkousel. Cekam na novy router, protoze predpokladam, ze to obnasi nejake nastavovani (pravdepodobne jenom neco s portama).
-
- Starý pes fóra :)
Ve free verzi nefunguje realtime konverze? Co si pamatuju kdyz jsem zkousel free verzi tak jedine omezeni byl pocet souboru na adresar. Okamzite jsem zakoupil plnou verzi a dodnes je to jedna z mych nejcasteji pouzivanych aplikaci.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Mírně pokročilý
Určitě funguje.
Practice makes perfect
Twitter @Gabrieluss
Twitter @Gabrieluss
-
- Mírně pokročilý
Mylite sa. Air video dokaze uz pekne dlho streamovanie videa aj cez internet, pouivam to dlho. Cez 3G to ide bez seknutia
-
- Klub čistého iOS
Popis prosim ta presny navod,ako to rozbehat.Velmi by sa mi to zislo.Vdaka!
iPhone 4S 16 GB
iPad 2 16GB WiFi
iPad 2 16GB WiFi
-
- Mírně pokročilý
Ok, za chvilu budem pri PC a skusim urobit rozumny navod 

-
- Mírně pokročilý
Takže v Air video si po prvom pustení, resp aj potom nastavuješ server na ktorý sa má pripájať. Keď ho chceš využívať aj na diaľku (cez net) dáš si nastavenie serveru manuálne:
Takže Specify Adress Manually. Tam sú potom dve položky. Location a Port. Do Location sa zadá tvoja IP adresa, ktorú má pridelenú PC od tvojho internetového poskytovateľa. Neviem čo máš za poskytovateľa, či máš statickú, alebo dynamickú IP adresu. Statická je stála, dynamická je taká, že ju poskytovateľ internetu obmieňa.
No a to číslo portu je 45631, ale to tuším núka air Video automaticky.
To by malo byť všetko k sprevádzkovaniu na diaľku.
Čo sa týka tých IP adries, ja mám dynamickú adresu, to znamená, že sa mení, ale dá sa obabrať aj to, cez DNS server - že sa na nejaký zaregistruješ a vytvoríš si pevnú IP adresu - dáš názov aký chceš Ty. Ale neviem či už táto služba nie je náhodou spoplatnená.
Ak chceš vidieť ako to funguje, ozvi sa cez PM a dám Ti DNS adresu môjho air video
Takže Specify Adress Manually. Tam sú potom dve položky. Location a Port. Do Location sa zadá tvoja IP adresa, ktorú má pridelenú PC od tvojho internetového poskytovateľa. Neviem čo máš za poskytovateľa, či máš statickú, alebo dynamickú IP adresu. Statická je stála, dynamická je taká, že ju poskytovateľ internetu obmieňa.
No a to číslo portu je 45631, ale to tuším núka air Video automaticky.
To by malo byť všetko k sprevádzkovaniu na diaľku.
Čo sa týka tých IP adries, ja mám dynamickú adresu, to znamená, že sa mení, ale dá sa obabrať aj to, cez DNS server - že sa na nejaký zaregistruješ a vytvoríš si pevnú IP adresu - dáš názov aký chceš Ty. Ale neviem či už táto služba nie je náhodou spoplatnená.
Ak chceš vidieť ako to funguje, ozvi sa cez PM a dám Ti DNS adresu môjho air video

-
- Klub čistého iOS
Mam zialbohu asi(vlastne urcite) dynamicku IP,mam dsl od T-Comu,takze mam smolu
.Co sa tyka tej DNS,to je uz na mna dost zlozite,resp. neviem,ako sa zaregistrovat na nejaky DNS server,ani na aky.Skusil som aj googlit,ale nic comu by som rozumel,som nenasiel.

iPhone 4S 16 GB
iPad 2 16GB WiFi
iPad 2 16GB WiFi
-
- Host
Pokud mas dynam. ip tak to v AirVideo pomerne hezky resi pripojeni pomoci "pin". Pin najdes na AirVideo serveru a pak si v AirVideo pro iP zadas pripojeni k serveru pomeci pin misto ip.
OpenFeint, Plus, GameCenter ID: CooLajz
-
- Mírně pokročilý
Akurát som googlil a zistil, že niektoré weby poskytujú DDNS stále zdarma. Napríklad tento web: http://www.no-ip.com/