České SMS [AppStore, 1.59?]
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Re: České SMS [AppStore, 1.59?]
Charlie77 - HeyWire SMS - http://itunes.apple.com/us/app/heywire- ... 49089?mt=8
Btw. Taky při odesílání SMSky mi to napsalo "SMS nebyla odeslána" a přišla..
Btw. Taky při odesílání SMSky mi to napsalo "SMS nebyla odeslána" a přišla..
-
- Senior uživatel
Jo to znám, zkoušel jsem to, ale tam vidíš přijaté smsky, které ti odepíšou na to tvoje speciální číslo. Ne tvoje normální příchozí sms. A dost lidí se na to i bojí odepsat, že to bude drahé.
Navíc z HeyWire mi smsky chodili tak ze 70% 

Apple iPod Shuffle 5G, 2GB, pink
Apple iPhone 6S, 64GB, gold
Apple MacBook Air 13" 2014, 128GB
Apple iPhone 6S, 64GB, gold
Apple MacBook Air 13" 2014, 128GB
-
- iPhone guru
Žádné přihlašování do žádných služeb třetí strany neplánujeme. Mít v aplikaci přijaté SMS zprávy není možné s ohledem na podmínky App Store.
-
- Senior uživatel
Ta androidí aplikace Free SMS Sender šikovného studenta Michala Vojtíška má spoustu zajímavých funkcí:
-odesílá sms zprávy přes webové brány všech českých operátorů včetně jejich variant vyžadujících registraci
-pro odeslání se připojí k internetu přes WIFI nebo mobilní připojení
-zobrazuje zprávy v konverzacích
-notifikace příchozích zpráv
-napsat novou zprávu na číslo vybrané z kontaktů s napovídáním telefonních čísel
-načítá obrázky přiřazené ke kontaktům
-odstraňuje diakritiku z textu zprávy před odesláním
-nabízí ruční volbu brány přes kterou se zpráva odešle
-kontextové menu pro: mazání zpráv, detail zprávy nebo kontaktu, atd.
-rozsáhlá integrace se systémem
-automatický podpis k vybraným branám
-podrobné a přitom přehledné nastavení
-podporované jazyky: čeština, angličtina
Ale hlavně ta aplikace funguje sama o sobě, připojuje se přímo na internetové brány operátorů a nepotřebuje žádný hosting.
Proč to v aplikaci pro iPhone nejde také tak udělat?

PS: Recenze aplikace: http://www.svetandroida.cz/jak-posilat-z-androidu-sms-zdarma-pres-free-sms-sender-201012
-odesílá sms zprávy přes webové brány všech českých operátorů včetně jejich variant vyžadujících registraci
-pro odeslání se připojí k internetu přes WIFI nebo mobilní připojení
-zobrazuje zprávy v konverzacích
-notifikace příchozích zpráv
-napsat novou zprávu na číslo vybrané z kontaktů s napovídáním telefonních čísel
-načítá obrázky přiřazené ke kontaktům
-odstraňuje diakritiku z textu zprávy před odesláním
-nabízí ruční volbu brány přes kterou se zpráva odešle
-kontextové menu pro: mazání zpráv, detail zprávy nebo kontaktu, atd.
-rozsáhlá integrace se systémem
-automatický podpis k vybraným branám
-podrobné a přitom přehledné nastavení
-podporované jazyky: čeština, angličtina
Ale hlavně ta aplikace funguje sama o sobě, připojuje se přímo na internetové brány operátorů a nepotřebuje žádný hosting.
Proč to v aplikaci pro iPhone nejde také tak udělat?

PS: Recenze aplikace: http://www.svetandroida.cz/jak-posilat-z-androidu-sms-zdarma-pres-free-sms-sender-201012
-
- iPhone guru
Děkujeme za vyčerpávající feedback a skvělé srovnání s aplikací na Android. Rád bych přidal komentář ke každému z bodů.
Skvělé. My žádné přihlašování neplánujeme.Jirkus píše:odesílá sms zprávy přes webové brány všech českých operátorů včetně jejich variant vyžadujících registraci
Ta naše také.Jirkus píše:pro odeslání se připojí k internetu přes WIFI nebo mobilní připojení
Ta naše také. To, že nemůžeme do konverzace přidat přijaté zprávy není naše výsada, ale omezení, které nám dal Apple.Jirkus píše:zobrazuje zprávy v konverzacích
Tomu přesně nerozumím. iPhone notifikuje o příchozích zprávách sám o sobě. Doposud jsem měl za to, že je to docela zásadní součást každého telefonu.Jirkus píše:notifikace příchozích zpráv
Tomu také úplně nerozumím, každopádně do aplikace České SMS 2 budeme implementovat i našeptávač přesně tak, jak jej znáte z výchozí aplikace od Apple.Jirkus píše:napsat novou zprávu na číslo vybrané z kontaktů s napovídáním telefonních čísel
Nainstalujte si rozšíření z Cydie, jmenuje se Cyntact. Budete mít obrázků plný adrsář úplně všude.Jirkus píše:načítá obrázky přiřazené ke kontaktům
Nechápu, proč to zmiňujete jako výhodu. Přestože to naše aplikace dělá také (protože musí), tak to osobně považuji za nevýhodu.Jirkus píše:odstraňuje diakritiku z textu zprávy před odesláním
Naše aplikace také.Jirkus píše:nabízí ruční volbu brány přes kterou se zpráva odešle
Nevím, co přesně si představit pod kontextovým menu. Aplikaci jsem nezkoušel a s Androidem přílišné zkušenosti nemám. Pro práci se zprávami používáme obyčejné ovládací prvky, které jsou v iPhone všeobecně známé.Jirkus píše:kontextové menu pro: mazání zpráv, detail zprávy nebo kontaktu, atd.
Naší aplikaci do systému iOS nijak více, než ji mít na ploše, integrovat nemůžeme.Jirkus píše:rozsáhlá integrace se systémem
Dobrý nápad, nad tím už déle přemýšlíme. Stejně tak nad automatickým podpisem k jednotlivým kontaktům.Jirkus píše:automatický podpis k vybraným branám
Perfektní. Klidně nám na rovinu řekněte, co se Vám zdá na nastavení naší aplikace nepodrobného či nepřehledného. Rádi to změníme.Jirkus píše:podrobné a přitom přehledné nastavení
Nevím, jestli je to pro českého uživatele výhoda, ale budiž. Každopádně, aplikace České SMS 2 bude plně lokalizovatelná. V pilotní verzi bude minimálně čeština, angličtina a možná slovenština. Časem budou příbývat další jazyky.Jirkus píše:podporované jazyky: čeština, angličtina
Na to existuje snadná odpověď. Jestliže se aplikace připojuje přímo na brány, tak se stahuje celý obsah stránky. To, že aplikace pak jen vrací hlášku na základě toho, co stránka obsahuje, je věc druhá - nemění to nic na faktu, že datově se stáhla celá. Naše skripty vrací POUZE hlášku, takže je tok dat odhadem 1000x (?) menší. To považuji za zásadní. Navíc bych rád vypíchl, že naše aplikace odstraňuje captcha kódy. Nechci vytvářet zbytečné rozepře, autor aplikace je bezesporu velice šikovný. Nicméně naprogramovat aplikaci takto, je bez ohledu na to, že je psaný v javě, v rámci toho, o čem se bavíme, primitivní.Jirkus píše:Ale hlavně ta aplikace funguje sama o sobě, připojuje se přímo na internetové brány operátorů a nepotřebuje žádný hosting.
Proč to v aplikaci pro iPhone nejde také tak udělat?![]()
![]()
-
- Senior uživatel
Škoda. Dal jsem si práci, abych zjistil informace, které by mohli pomoci vylepšit aplikaci pro náš telefon a namísto kontruktivní reakce vidím pouze výmluvy. 
Možná, že by to nebylo tak těžké pro někoho, kdo by to uměl, takovouto jednoduchou aplikaci (jako je ta pro Android) vytvořit.
Osobně bych dal přednost jednoduché aplikaci, která komunikuje přímo a ne přes nějaké hostingy, které jenom zvyšují riziko nefunkčnosti během posílání SMS.

Možná, že by to nebylo tak těžké pro někoho, kdo by to uměl, takovouto jednoduchou aplikaci (jako je ta pro Android) vytvořit.
Osobně bych dal přednost jednoduché aplikaci, která komunikuje přímo a ne přes nějaké hostingy, které jenom zvyšují riziko nefunkčnosti během posílání SMS.
-
- iPhone guru
Buďte prosím konkrétní a vyjmenujte pasáže, které považujete za výmluvy. Společnými silami je rozebereme 

-
- Senior uživatel
Mám rád férové jednání a podle vašich odpovědí vidím, že buď nechcete a nebo neumíte ...
Pro zájemce o skutečné posílání sms zdarma mám tento odkaz:
http://m.smsmania.cz
Stačí, když tento odkaz otevřete v Safari a vytvoříte si odkaz na plochu (tlačítko + a poté volba Pridat na plochu).
Získáte tak zdarma přímý přístup k internetovým branám všech tří operátorů.
Pro zájemce o skutečné posílání sms zdarma mám tento odkaz:
http://m.smsmania.cz
Stačí, když tento odkaz otevřete v Safari a vytvoříte si odkaz na plochu (tlačítko + a poté volba Pridat na plochu).
Získáte tak zdarma přímý přístup k internetovým branám všech tří operátorů.
-
- iPhone guru
Také mám rád férové jednání a dle Vaší odpovědí vidím, že nechcete VY. Přesto stojím o to, aby jste konkretizoval to, co považujete za výmluvy.
-
- Sons of Jailbreak
Antabelus: mohu vedet, proc nelze legalne pouzivat starsi verzi?
Opravdu zijes v tom, ze je takovy problem si odchytnout novou URL a ty promenne "cislo", "obsah" a "odesilatel" mu rovnou predavat? Tohle je pro lidi, kteri se tim opravdu zabyvaji to nejmensi.
Používáte zastaralou verzi! Proveďte prosím update v AppStore, jinak nebudete moci odesílat SMS. Toto je opatření proti pirátům, kteří ilegálně sdílí pirátské kopie na internetu. Legálním uživatelům se velmi omlouváme za potíže. Copyright ? 2010, A&A Code
Opravdu zijes v tom, ze je takovy problem si odchytnout novou URL a ty promenne "cislo", "obsah" a "odesilatel" mu rovnou predavat? Tohle je pro lidi, kteri se tim opravdu zabyvaji to nejmensi.
Buď rád. Třeba ti co jí měli cracknutou přijdou k rozumu a koupí si ji (než se crackne znova). Bude víc peněz a z toho lepší služby 

-
- Senior uživatel
S474N píše:Opravdu zijes v tom, ze je takovy problem si odchytnout novou URL a ty promenne "cislo", "obsah" a "odesilatel" mu rovnou predavat? Tohle je pro lidi, kteri se tim opravdu zabyvaji to nejmensi.
Jsou lidi, co se celej život honěj za halířema a díky tomu jim utíkaj tisíce.

Víte co?
Nasměrujte mne na informace JAK TO UDÉLAT a já tu jednoduchou aplikaci PRO VŠECHNY IPHONISTY UDĚLAM ZADARMO!

Přesněji: Pokud se mi podaří vytvořit aplikaci na posílání sms zdarma, bude opravdu pro všechny na appstore k dispozici zdarma.
A na rozdíl od A+A neměním v průběhu 10x svá rohodnutí a své slovo dodržím.
-
- iPhone guru
NežijuS474N píše:Opravdu zijes v tom, ze je takovy problem si odchytnout novou URL a ty promenne "cislo", "obsah" a "odesilatel" mu rovnou predavat? Tohle je pro lidi, kteri se tim opravdu zabyvaji to nejmensi.

Naší snahou není odříznout tím lidi, kteří se o to opravdu zajímají, ale odříznout ty, kteří chtějí aplikaci používat cracklou. Jaké % z těchto lidí myslíš, že bude řešit nějaký sniffing nebo něco podobného? Jsou rádi, že si tu aplikaci umí stáhnout zdarma a nelegálně nainstalovat, přičemž 50% z nich při tom používá bodový návod na papírku přilepeném pod displejem monitoru, který jim sepsali šikovnější známí. Takhle to prostě chodí. Čeští crackeři nejsou žádní crackeři. Na crackování mají aplikaci, kde jsou schopni klepnout na tlačítko a aplikace všechno ostatní obstará. Toto naštěstí ne a více stejně neumí. Pokud se ukáže, že se nějaký šikovnější jedinec přeci jen najde a nejnovější cracklou verzi zprovozní tak, aby opravdu fungovala, nebude mě to ale vůbec udivovat, ani mrzet. V zásobě máme ještě jeden systém, který budeme v rámci anticrack snah implementovat v případě, že to bude nutné. Ten je takřka neprolomitelný i pro zkušenější crackery.
-
- Moderator fóra
Jirkus: programoval si nekdy?? vis co je to Objective-C, resp. mas poneti jak se programuje objektove? Delal si to nekdy? jinak muzu ti doporucit knihu od Stephen G.Kochan - Objective-C 2.0...pokud si ale myslis, ze vyvoj jakekoliv aplikace je sranda a lehka prace, tak si velmi naomylu...ale nejlepsi bude, kdyz si to sam vyzkousis 

- rony
- Klub čistého iOS

myslim, ze ste si uz navzajom nahadzali po sebe vsetci tolko spiny, ze s tymto vlaknom je uz koniec.
Tak Jirkus neprestane a aj ked mu rozumiem z jeho pohladu, tak nevie kedy prestat. Takisto druha strana sa neda a reaguje, pricom ma vsetky zakaznicke problemy riesit na svojom webe.
Takze dovidenia, akonahle uvidim, ze niekto VYTIAHNE temy z tohto vlakna a to nielen tieto ale aj odvodene:
- A&A
- sms zdarma
- diktovanie obchodneho modelu zakaznikmi predajcom (tj. naopak ako to ma byt)
- ohovaranie, ci pravdive alebo zakerne lzive
proste cokolvek, je mi z vas zle. a preto

s poznamkou: NIKDY a NIKTO uz toto vlakno neodomkne. Nanajvys sa z neho vymaze VSETKO okrem prvej spravy so suchou informaciou, ze nejaky program existuje.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Administrator
Na tomto foru uz nebude nikdy zadna nova informace o dalsi aplikaci od tehle podivnych lidi!!
Nechal jsem to byt protoze to bylo ze zacatku zdarma! Potom jsem to nechal byt a cekal zda se tu nekdo konecne kousne do zadku a zacne se chovat jako chlap. Nestalo se. Mam toho dost! Nehci uz zde zadnou informaci o jakekoli dalsi aplikaci od tohoto "teamu"!!!
Moderatori budou jakekoli informace mazat!
Nechal jsem to byt protoze to bylo ze zacatku zdarma! Potom jsem to nechal byt a cekal zda se tu nekdo konecne kousne do zadku a zacne se chovat jako chlap. Nestalo se. Mam toho dost! Nehci uz zde zadnou informaci o jakekoli dalsi aplikaci od tohoto "teamu"!!!
Moderatori budou jakekoli informace mazat!
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.