iBluetooth [Cydia]
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Mírně pokročilý
Re: iBluetooth [Cydia]
3GS a iPod 2.gen iBT nepodporuje, používaj jiný čipy.
iPhone 2G 16 Gb 3.1.2 US (24/4/08), prodán 
iPhone 4 32 Gb from Vodafone

iPhone 4 32 Gb from Vodafone
-
- Host
zdravíčko, už si druhej den hraju s bluetoothem a mám z cydie staženou a bez problému nainstalovanou verzi 1.0.8
mám problém vtom, že když si kliknu na Transfers, tak se mi aplikace vypne. Nebo když dám něco poslat, tak než se to začne posílat, tak se to prostě vypne...
dělalo mi to před cracknutím aji po cracku.... a tady jsem nic nenašel
mám problém vtom, že když si kliknu na Transfers, tak se mi aplikace vypne. Nebo když dám něco poslat, tak než se to začne posílat, tak se to prostě vypne...
dělalo mi to před cracknutím aji po cracku.... a tady jsem nic nenašel

Iphone 3GS 6.1.2. JB - BB 05.13.04 
GC: Cvrckin

GC: Cvrckin
-
- Mírně pokročilý
Zkus si aplikaci stáhnout z Cydie a používat Ofico a určitě budeš mít nějaký čas na odzkoušení a to by v tom byl čert aby to nemakalo!Později můžeš přemýšlet o koupi aplikace když bude vše v pořádku.
Naposledy upravil(a) benedy dne sob zář 05, 2009 6:42 pm, celkem upraveno 1 x.
Pise ze to psalo i pred crackem, takze je jasne ze asi zkousel ten trial, a me to dela to sami tak jsem netahej zadnej warez....
mne to nefunguje tiez... pravdepodobne kvoli tomu ze autor aplikaciu neupdatoval uz pekne dlho 

-
- Senior uživatel
no ja mam taky takovy problem, nemuzu na IPHONu vubec asi zapnout Bluetooth. Kdyz pres SB zapnu Bluetooth a potom vyzkocim z menu SB a potom zase vlezu nazpet, tak je Bluetooth zase cerveny, to znamena vyply... A potom samozrejme nemuzu nikoho najit a ani nikdo me. Nevite cim by to mohlo byt ?? Diky
[*]iPad 2 Wi-Fi 16 GB Black JB
[*]iPhone SE 16 GB Gold
[*]iPhone 6 16 GB White
[*]iPhone X 64 GB Black
[*]iPhone SE 16 GB Gold
[*]iPhone 6 16 GB White
[*]iPhone X 64 GB Black
-
- Mírně pokročilý
Keď zapneš BT normálne cez nastavenia (nie v sbsettings) tiež sa ti vypne sám? Myslím si že to ti robí len sbsettings.
-
- Host
pokud si předtim zapnul ibluetooth tak ho musíš vypnout přes červenej křížek a ne přes tlačítko HOME... 

Apple IPHONE 3G 8GB Telefónica O2
-
- Senior uživatel
no kdyz ho zapnu pres nastaveni, tak se nacita a potom se zase vypne.... je tam ten posuvnik 0/1 a kdyz to dam na jednicku tak se to za chvilinku prepne na 0 a je poprdeli
[*]iPad 2 Wi-Fi 16 GB Black JB
[*]iPhone SE 16 GB Gold
[*]iPhone 6 16 GB White
[*]iPhone X 64 GB Black
[*]iPhone SE 16 GB Gold
[*]iPhone 6 16 GB White
[*]iPhone X 64 GB Black
Zdravím...
Je to zvláštní ale nemůžu v cydii najít aplikaci iBluetooth...
Najde mi to jen aplikaci "Bluetooth Toy" a v ty muzu poslilat pouze obrazky...
Nevíte proč to v Cydii nemůžu najít?
Díky
Je to zvláštní ale nemůžu v cydii najít aplikaci iBluetooth...
Najde mi to jen aplikaci "Bluetooth Toy" a v ty muzu poslilat pouze obrazky...
Nevíte proč to v Cydii nemůžu najít?
Díky
TriFith :bez na cydiu a dej si do surce ispaziorepository.com/
jinak co hosi uz faka ibluetooth na 3gs ?
diky
jinak co hosi uz faka ibluetooth na 3gs ?

-
- Klub čistého iOS
mne to nejak nefunguje 

-
- Starý pes fóra :)
iBluetooth pracuje na iPhone 2G, iPhone 3G na iPhone 3GS nefunguje, iPod Touch 1G bluetooth tusim nema a iPod Touch 2G pouziva iny typ bluetooth, s ktorym tato app nepracuje aspon podla mojich info ak som zle povedal opravte ma 

iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
Nejsem si jistý jestli to tu už není,ale z důvodu nedostatku času se jen zeptám.Když chci něco poslat do iP přes BT,tak mi to zařízení iP najde,ale když chci odeslat,tak se přenos nepovede.Poradí někdo co s tím nebo co dělám špatně?
-
V podstatě je tento tvuj problém zde vzpomenutý ale ne upkně vyřešený zajímavé je že já jsem iBluetooth konečně rozjel a popíšu zde pár postřěhu před iBluetooth jsem nainstaloval roqyBT před WinSCP a pomocí příkazu dpkg -i a celkem úspěšně. pak mě napadlo že zkusím i iBluetooth protože jsem ho měl uloženého v podobě koncovky iBluetooth3.0.deb. Soubor jsem zkopíroval do /privat/var/root a spustil příkaz dpkg -i iBluetooth3.0.deb pak ¨reset a zkouška z přijmutím souboru z notasu a vše bez problemu jediné co se mi seká je velký soubor při odesílání.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
-
- Host
neviete kedy ma byt uvolneny iBluetooth aj na 3GS ? alebo bude podporovany ?
niekde som nasiel aj nejaky iBluetooth 3.0, len chybne sa installoval, takze zrejme nejaka blbost
niekde som nasiel aj nejaky iBluetooth 3.0, len chybne sa installoval, takze zrejme nejaka blbost
iPhone 3GS 16GB [iOS 4 JB] - O2 SK
iPhone 3G 16GB [iOS 4.1 JB] - O2 SK
iPhone 3G 16GB [iOS 4.1 JB] - O2 SK
autor aplikace si nahrabal dost penez a na aktualizace se zdrejme vykaslal. Dalsi vylepseni programu uz asi ocekavat nemuzeme 

-
Tak musí se podělit se svou radostí z rozjetého iBluetoothu i zde na foru, a zde je návod a pár postřehů. Tak teda zaprvní iBluetooth jsem nainstaloval ze souboru iBluetooth3.0.deb je pravda že je to prý krecklý soubor ale já jsem si iBluetooth3.0 poctivě zaplatil tak že jsem zkoušel vše. Pokud někomu iBluetooth padá při spuštění je třeba přepsat práva souboru iBluetooth.app na 7777. Dále po spuštění v nastavení File System-Save patch / (najet na kmenový adresář prostě uplný začátek složek, který se zobrazí v kolonce jako lomítko) dále v kolonce FTP Root patch nastavit stejnou cestu. Po tomto nastavení mi iBluetooth odesílá i příjmá v poho jen se někdy zasekne a přenos stačí po chviličce smazat přetáhnutím prstu, tím se přeruší spojení s druhým telefonem a je možné odesílat či přijímat znovu. iBluetooth se vypíná červeným křížkem v levo nahoře a po vyskočení z aplikace je problem ji hned ji znovu spustit, ale dle pokusů tak na podruhé nebo po zapnutí a vypnutí Bluetoothu v SBsetings aplikace funguje v pohodě. To jsou mé postřehy třeba někomu pomůžou. Chtěl bych podekovat Vacil se kterým jsem na tohle téma prohodil několik zpráv.
-
- iPhone expert
je tu aj jednoduchsi sposob, kto mate zaujem napiste, ale smrdi to warezom takze to sem nemozem dat, ale pokial to mate zaplatene tak nevidim problem....
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB
iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB
MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2
MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2
GameCenter - BlazingUFO
iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB
MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2
MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2
GameCenter - BlazingUFO
mat funkcny iBluetooth 1.0.8 na fw.3.0 a zaroven ciste svedomie ze nekradnes aplikaie je moznost za nu zaplatit http://www.medevil.net/payments/ a stiahnut si funkcny iBluetooth 1.0.8 z isteho nemenovaneho repozitara. Otazkou je ci je spravne platit za nieco co nefunguje. Asi je chyba Medevila, ze tuto aplikaciu nedotiahol vo fw.3.0 do funkcnej podoby...
Ak je nejaka aplikacia fungujuca a pre mna potrebna, vzdy za nu zaplatim (napr. iBlacklist) aj ked su jednoduchsie moznosti na jej ziskanie.
Nenavadzam na warez
Ak je nejaka aplikacia fungujuca a pre mna potrebna, vzdy za nu zaplatim (napr. iBlacklist) aj ked su jednoduchsie moznosti na jej ziskanie.

Pracuje se na iBluetooth 2

Měl by být kompatibilní s: FW 3.x na iphone 2G, 3G, 3GS a iPod touch 2G

Měl by být kompatibilní s: FW 3.x na iphone 2G, 3G, 3GS a iPod touch 2G
-
MEDEVIL
I?ve just finished most of the User Interface and I?m now working on the daemon part. Splitting the UI from the stack is required for better perfomance and less bugs.
The new release will be ONLY compatible with 3.1 (and later) firmware and with the following devices: iPod Touch 2G (1G doesn?t have bluetooth), iPhone 2G, iPhone 3G and iPhone 3GS.
Dropping the 2.x compatibility will allow me to better support 3.x devices.
As said before, the old license purchased for iBluetooth WILL STILL BE VALID for the newer 2.x version.
no sam som zvedavy co z toho bude kedze som uz MEDEVIL-a zavrhoval, kedze sa k nefunkcnosti programu na 3.0 nevyjadril viac ako niekolko mesiacov, ale tak verime verime
uvidime snad to bude krok vpred
a app dostane o par funkci viac a popracuje na stabilite
I?ve just finished most of the User Interface and I?m now working on the daemon part. Splitting the UI from the stack is required for better perfomance and less bugs.
The new release will be ONLY compatible with 3.1 (and later) firmware and with the following devices: iPod Touch 2G (1G doesn?t have bluetooth), iPhone 2G, iPhone 3G and iPhone 3GS.
Dropping the 2.x compatibility will allow me to better support 3.x devices.
As said before, the old license purchased for iBluetooth WILL STILL BE VALID for the newer 2.x version.
no sam som zvedavy co z toho bude kedze som uz MEDEVIL-a zavrhoval, kedze sa k nefunkcnosti programu na 3.0 nevyjadril viac ako niekolko mesiacov, ale tak verime verime

iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
Když bluetooth app placene take nefunguje a je možnost řešení přes warez tak bych to mu tady nebranil. Něco jiného když se kradou apps z appstore. Když se dají normálně koupit.
Ahoj, mám dotaz na tuto aplikaci iBluetooth. Mám takový problém že já mohu odeslat obrázek přes bluetooth ale prostě kdyz mi nekdo chce poslat obrázek tak mě tam naskočí možnosti uložení a když něco vyberu tak to napíše ze je prenos dat přerusen, co mám delat nebo co delam spatne?
díky moc za radu
díky moc za radu
Už je to dlouho co jsem to testoval,ale z Nokie E66 to šlo oboustraně,ale kdyz jsem chtěl na Tátovo HTC touch HD něco poslat tak mi ho BT našel ale hned jak jsem dal odeslat napsalo to Failed,Zajímavé 

no bolo by fajn keby to je ide aspoň na 99%. konečne by to definívne zatvorilo hubu všetkým antiiphoňákom
-
iFrow zkus v nastaení iBluetooth ve dvou spodních kolonkách zadat začátek kořenového adresáře iPhonu prostě jen lomítko.
-
- Host
a co na FW 3.1.2? to je uz taky? nebo to skoncilo na 3.0??
-
Yang15 píše:a co na FW 3.1.2? to je uz taky? nebo to skoncilo na 3.0??

-
- Klub čistého iOS
Mám FW 3.1.2 a iBluetooth funguje úplne bez problémov!môžem príjmat a odosielať na akýkoľvek telefón,PC.niekde som to tu písal.Takže ja osobne nemám problém.mám to kúpene,funguje aj na moju licenciu.a to že sa našiel niekto kto to poriešil aj na nový FW je len +!prečo nevyužívať niečo za čo som zaplatil!?
Naposledy upravil(a) benitoSVK dne stř led 27, 2010 1:14 pm, celkem upraveno 1 x.
PC:Win8.1 Pro,Iphone 3G IOS 4.1.2,iPhone 4S 16gb IOS 9.2.3,iPhone 5S 16 GB iOS ,9.3.3,iPhone 6S 64GB iOS 9.3.3,iPad 2 16gb Wifi ios 9.2.3
-
- Host
benitoSVK píše:Mám FW 3.1.2 a iBluetooth funguje úplne bez problémov!môžem príjmat a odosielať na akýkoľvek telefón,PC.niekde som to tu písal.Takže ja osobne nemám problém.
a pres co to mas? kdes to splasil atd..??

-
- Klub čistého iOS
No nerád by som tu bol riešený za šírenie WAREZ!aj keď si myslím že keď si niekto niečo zaplatí tak má nárok aby mu to slúžilo tak aby bol spokojný!skús prehladať vlákno
viewtopic.php?f=69&t=23536 edit:niekde som tam písal že mám problém s prijmaním.nemal som zapnuté v nastaveniach viditelnosť:-) ale frčí to po zapnutí bezchybne!
viewtopic.php?f=69&t=23536 edit:niekde som tam písal že mám problém s prijmaním.nemal som zapnuté v nastaveniach viditelnosť:-) ale frčí to po zapnutí bezchybne!
PC:Win8.1 Pro,Iphone 3G IOS 4.1.2,iPhone 4S 16gb IOS 9.2.3,iPhone 5S 16 GB iOS ,9.3.3,iPhone 6S 64GB iOS 9.3.3,iPad 2 16gb Wifi ios 9.2.3
-
- Host
ibluetooth
neviete kbe by som stiahol ibluetooth pre iphon ze vraj komunikuje z viacerymi telefonmi.Dakujem
[mod=Metalgirl]Sloučeno do existujícího tématu, stačilo taky hledat před zadáním dotazu. MG[/mod]
[mod=Metalgirl]Sloučeno do existujícího tématu, stačilo taky hledat před zadáním dotazu. MG[/mod]