Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
iBluetooth mi ide, ale dost casto sa mi stava ze pri prijmani to zamrzne napr. na 60% a dalej to uz nejde, ked skusim restart tak uz to funguje a posle to cele 100%, a toto musim robit skoro furt... hm ? a ked vypnem app iBluetooth tak mi to nevypne bluetooth, nevite jak to vyriesit ???
Rád bych se jen zeptal, jestli by nemělo přenášení souborů přes bluetooth fungovat v nové verzi firmwaru bez aplikace? Popřípadě jak? Vždy, když bluetooth aktivuji, tak iPhone hledá zařízení v dosahu, ale žádná nenajde
Ahoj....tyhle žabomyší války:-) Můžeme mě někdo laicky poradit jak rozchodit zakoupený iBluetooth? Activity nejdou a ani přenos ven či do iphonu...díky za konstruktivní pomoc.
2.převedeme mp3 do formatu mp4 3.přes diskAid nebo přes itunel přesuneme překonvertovanou pisničku do private/var/stash/Ringtones 4.když ten soubor přesunete tak klikněte pravým a dejte rename a změnte koncovku na .m4r a podtvrdte
pak spuste ibluetooth dole dejte file system>library>ringhtones a tam mate na vyber i to vase zvoneni a to muzete posilat i na jine mobily hrat jim to bude dnes sem to skousel a vite co poslete protoze normalne jsou ty pisnicky pod divnyma nazvama
zacni citat od zaciatku, urcite sa to dozvies. mam pocit, ze nevie ale v teme to urcite spominaju.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
ako teraz budem asi OT: ale nic vzlom, keby som tu novy a mam citat 25 vlaknovu temu o bluetooth ktora neni ktovie ako obsiahla tak ma to urcite odradi tie veci co su tam spominane by sa kludne zmestili na 2 strany je to plne OT ja viem, ze aj ja som jeden akurat pridal, no potrebovalo by to poriadne "vypucovat"
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
dodulo: nic v zlom ale bud sa pucuje priebezne alebo sa na taketo sprostosti nenajde nikto, kto by chcel tym stravit volny vecer. Takze - bud nieco chcem a dosiahnem alebo nechcem a nedosiahnem. Toto vlakno je proste dlhe a bud ma motivaciu a preklika si to alebo to vzda. JA by som to vzdal len preto, ze ma iBluetooth nezaujima a posielanie suborov riesim klasickymi metodami. Okrem toho - iBluetooth je uz zrejme mrtvy projekt - to je moj odhad. Ty by si to za toho novacika ROBIL? Isteze nie.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
nugeta191613 píše:Ahoj chtel bych se zeptat kdyz mi kamos posle mp3 do jake slozky to mam dat abycvh to mohl prehrat v iPodu?? Diky
kdyz ti nekdo pres ibluetooth posle mp3 tak to (aspon si to myslim) v ipodu neprehrajes ... pres cydii si stahnes wild eyes a v ni tu poslanou mp3 najdes a ono ti to tam prehraje ... pokud se mylim opravte me
Pekny den přeju a taky par vět o iBluetooth. Čím bych zacal tak teda tím ze mám 2gcko a v něm nedávno nainstalovanou 3. Po stažení iBluetooth jsem byl cely nadšený ale mě nadšeni rázem odpadlo protože jsem nad tímto programkem strevil včera 5,5hod stal mě 3.9 ? a jedine co jsem z nej dostal při odesílání bylo to ze v iphonku se vytvoří soubor se stejným nazvem jako odesilany jenže s velikosti 0B. Zkusil jsem preinstal reset nastaveni opětovný instal pak přepsání složek na 7777 či 0755 a stále nic. Zajimavé je ze po kliknutí na odeslat mi aplikace spadne a neukáže se ani bar s vysledky odesílání a jedine co zůstane je ikonka iBluetoothu v horní listě. Tak jak jsem vždy nadšen ze skoro všemu přijdu na zub tak teď jsem pekne štve (sorry ). Prosím pokud je tu někdo co měl stejny problém u teto aplikace a ví jak jej odstranit tak poraďte. Předem díky.
Místo hvězdiček si doplň něco z jiného slovníku než jsi použil. Beavers.
Naposledy upravil(a) Tony1 dne stř srp 05, 2009 8:40 pm, celkem upraveno 1 x.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
Keby si toto vlakno trocha prestudoval tak zistis ze aktualna verzia nefunguje s 3.0 a akosi autor sa neunuva s upgradeom Avsak je na to uz riesenie aby to fungovalo, problem je v tom ze je to zaroven crack a potom uz nepotrebujes si ani kupit aplikaciu. Toto forum vsak nepodporuje warez cize sa tu tazko dostanes k rieseniu problemu...
No tak tuto variantu jsem dnes chtěl vyzkoušet sice nefandím craku ale když už jsem zaplatil tak to zkusím. Toto vlákno jsem pročetl celé a dukladně a myslím že zmiňovaná věta ze "iBluetooth 1.8.1 je vysloveně pro 3G" tak se přikláním k tomu že tu není ale můžu s plést v tom jak jsem vše zkoušel jsem ji mohl přehlédnout ). no jsem zvědav jestli se mi to rozjede:-)).
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
mam firmware 3.0.1 ale pokazde pri spusteni iBluetooth me to hodi "Unable to start the stack, please try restarting the application. If the poblem persist, try rebooting the device" zkousel sem vse i preinstalovani app a nic. myslite ze to muze byt tim novym firmwarem ze na to ta app neni delana ? ...
Presne tak. iBluetooth nieje kompatibilne s FW 3.0+ a preto nieje funkcny ako by mal byt. Zatial nema pre teba zmysel kupovat licenciu, pretoze ta ti zatial k funkcnosti na novy FW nepomoze. Autor planuje podporu FW 3.0+ v aktualizaciach, avsak ju negarantuje co je uz dlhsi pribeh. Odporucam precitat poslednych par stran tejto temy (a mozno ju aj spojazdnis), akurat sa tu nepytaj/neodkazuj na warez .
Vacil tak to mě zajímá, protože na iBluetooth jsem zkusil snad vše a nic aplikaci mám zapalcenou a nic, zkoušel jsem kreklou a taky nic, přepisoval práva, vytvářel nové složky, přepisoval soubory a nic, našel jsem snad tři návody a stále nic . Neštve mě ani to že ji mám zaplacenou, ale to že se mi ji nepodařilo rozchodit. Pokud poradíš budu rád.
Tony1 : a pise ti to stejnou chybu jako me ? ja jen jestli sem jediny s tim problemem. jinak taky zkousel sem vse. tahal sem cracked verzi a nebo normalni a daval do ni crack nastavoval prava vse...