Remote

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
hrom33

Re: Remote

Příspěvek od hrom33 »

me to slo nainstalovat na pc bez problemu, presto ze mam kerio a nod...
jen skoda, ze kdyz pripojim ipod tak muzu pouze davat dalsi/predeslou pisnicku a nemuzu vybirat interprety jako v library v itunes

Kaunaz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kaunaz »

Na Firewallu musi byt povolene porty 3689 TCP a 5353 UDP jinak se iPhone v iTunes vubec neukaze.

Goblin

Příspěvek od Goblin »

jenze me se tam ukaze :) mam to v devices, ale seknu se na tom zadávánim kódu.

Snowkill

Příspěvek od Snowkill »

cau na co je tenhle programek ,? asi moc využití nema co ? když mam jen v itunes hudbu. Jsem myslel že to jede jako tv proste nějaky program na sledovani videa a ono to jen sdílí data itunes :/ nic moc program teda.

sad69

Příspěvek od sad69 »

Nemáš pravdu, data z itunes to nesdílí pouze to umožňuje vzdáleně iTunes ovládat (odtud název remote - dálkový ovladač).

Také jsem řešil problém že mi to nešlo. Ve finále to bylo kvůli firewallu (pc mám na kabelu a iPhone na wifi). Firewall mám Eset Smart Security a musel jsem ho nastavit na interaktivní režim (při automatickém to iTunes blokovalo). Pokud s tím tedy má někdo problém hledal bych řešení v nastavení firewallu :wink:

Snowkill

Příspěvek od Snowkill »

no a řekni co ty specialne na tomhle programku dělaš?? :) ja fkt nevim na co bych ho mel pouzivat :)

sad69

Příspěvek od sad69 »

To je na každém, já jsem třeba na předchozím telefonu (sony ericsson k750i) používal HID profily k ovládání windows media playeru. Byl jsem treba na druhé straně bytu a poustel si hudbu aniž bych musel být fyzicky u pc. Proto mě tohle poměrně vyhovuje.

marseli
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od marseli »

je to pekna vecicka, ale nekdy se mi stane, ze se to nespoji a musim tedy parovat znova, je to jen obcas, ale stane se.

Snowkill

Příspěvek od Snowkill »

no jasne to je asi jedina vec :)na poušteni hudby kdyz tak :).

caesar
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od caesar »

a co bys chtel aby to delalo? Je to REMOTE, takze ovladac, a ten ti polivku varit nebude. Je to idealni vec na ovladani pocitace na dalku. Pousim si hudbu v obejvaku z kuchyne ovladam a nekdy i z iPhonu hodnotim hvezickama, coz se zaznamena v iTunes. Navic to pouzivam s Airport Expres, takze macboka mam v pokoji, hudba mi hraje v obyvaku a to vse ovladam iPhonem. Nema to chybu a spolu se Shazamem jsou to pro me dve nejuzitecnejsi aplikace.

hachetoeur
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od hachetoeur »

Mel bych dotaz, ktery tady jeste nepadnul, hlavni iTunes pro synchronizaci a backup mam nainstalovane na notasu, ale rad bych pouzival ovladac na stolnim PC, kde je "malicko" lepsi zvuk, musi se tento program pouzivat jen s iTunes, se kterymi normalne synchruji IP nebo jde pouzivat s vice iTunes knihovnami na vice pocitacich? Pokud bude nekdo vedet, diky za info

pacholek

Příspěvek od pacholek »

myslim ze pokud se na obou itunes prihlasis ke stejnemu uctu tak by nemel byt vubec zadny problem ;)

sten32
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od sten32 »

Wow tak to je super aplikacia beži aj v sleepe a je to super aj ovladanie hlasitosti :D

hachetoeur
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od hachetoeur »

Vyzkouseno na neatorizovanem iTunes a naprosta pohoda, tri kompy na jedne wifine, moznost prepinani jednotlivych knihoven - pro me aplikace no.1

kristyna90

Příspěvek od kristyna90 »

Máte někdo zkušenosti s tím, že vám po zapnutí Remote naskočí po pár sekundách "Could not find Library"?

Johnyz

Příspěvek od Johnyz »

1, mas zapnute iTunes
2, vyse jsou porty co se musi povolit na firewallu, nebo ten firewall vypnout
3, je iPhone a pocitac s iTunes na JEDNE siti (je jedno jestli PC kabelem a iPhone skrz wifi

pokud vse splnujes nevim si rady
pokud neco nesplnujes tak se to snaz splnit a pak to bude fungovat

DJDoom
Host
Host

Příspěvek od DJDoom »

Zdar fellow iDevice owners,
na starém počítači jsem dost úspěšně Remote používal. Dokonce mi i zapínal počítač, když byl vyplý a já zapl Remote. Potom jsem si koupil nový PC (a taky nám tady udělali optiku, což může být taky jeden z důvodů mého problému) a Remote začal zlobit. iTunes mi sice iPhone najdou a spárujou se, všechno funguje. Jenže jakmile iTunes nebo PC vypnu (prostě se odpojím od Remote), tak už se bez spárování ke knihovně nepřipojí.

Nenapadá někoho proč to tak je? Mám Windows 7, konfiguraci HW asi vědět nepotřebujete.. Jen dodám, že firewallem to není, ten jsem vypl a port forwarding na routeru nevím jak nastavit, protože nevím, přes který port to komunikuje.

Odpovědět