Icon Project [AppStore, 0.79€]
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- iPhone expert
Re: Icon Project [AppStore, 0.79€]
server http://iphoneza.co.za/IconSettings/ povýšil na verzi 2.1 ,už se nikdy nezobrazí že jste offline a přináší daleko rychlejší přístup do nastavení při přesměrování z webové stránky. Jak? Dřív jste si dali stránku jako záložku v ikonce na plochu. Teď je to profil.
Kamarád má ten Icon Project a mě to umí naběhnout i rychleji než jemu (mám iPhone 4, on iTouch 4th gen)
Kamarád má ten Icon Project a mě to umí naběhnout i rychleji než jemu (mám iPhone 4, on iTouch 4th gen)
GR3NADE: ale porad neumi kontakty, co?
SteveJSF: iFavorite tam nikde nevidim, jen iFavorite pro za 1, 59 euro.
SteveJSF: iFavorite tam nikde nevidim, jen iFavorite pro za 1, 59 euro.
-
- iPhone expert
niky: kontakty ani nepotřebuju
takže ne, neumí to

-
- Starý pes fóra :)
To niky79:
Kdyz das hledat ifavorite, tak se to ukaze hned na zacatku, ale ted se to cele jmenuje "Preference & Contacts Shortcut ( iFavorite Basic : Home screen icon )".
Kdyz das hledat ifavorite, tak se to ukaze hned na zacatku, ale ted se to cele jmenuje "Preference & Contacts Shortcut ( iFavorite Basic : Home screen icon )".
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...
-
- Mírně pokročilý
GR3NADE dik za link. Máš recht, vďaka tomu profilu z tej stránky mi idú tie skratky trikrát rýchlejšie ako cez Icon Project.
Takže som zbytočne minul 79c.
Takže som zbytočne minul 79c.
+iPad mini iOS 7.1.2
Steve: ale tén basic neni zdarma a je nepoužitelný. Kdyz mas vypnuta data, vyskočí dialog o vypnutych datech. To iconproject nedělá.
-
- Mírně pokročilý
niky79 - použi stránku http://iphoneza.co.za/IconSettings/ je to rýchlejšie ako icon project
+iPad mini iOS 7.1.2
Cobra: ja vim, ale ja to pouzivam hlavne na kontakty
Na rychly pristup k systemovym nastavenim mam JB, ktery v tomto ohledu nabizi vice 

-
- Mírně pokročilý
no, keby si mal JB vyznačený v profile, tak ti to nenapíšem. 

+iPad mini iOS 7.1.2
-
- Mírně pokročilý
táto stránka je ešte lepšia, lebo inštaluje profil s overeným certifikátom priamo od applu
http://brdrck.me/settings/
sorry iphoneza...
Zdroj:
http://www.[zakázáno]/apple-novinky/ ... ailbreaku/
http://brdrck.me/settings/
sorry iphoneza...
Zdroj:
http://www.[zakázáno]/apple-novinky/ ... ailbreaku/
+iPad mini iOS 7.1.2
-
- Starý pes fóra :)
To niky:
Ja jsem to mel zdarma, ale mas pravdu - ted to stoji dolar. Ovsem pokud kouknes na Appshopper, tam tam je videt cenova historie a cena u tohodle poskakuje casto mezi free a $0,99. Funkcnost s vypnutymi daty jsem nezkousel. Sam to pouzivam jako zastupce pro volani - rychla volba. Zastupce pro wifi se mi neosvedcil - jednodussi je pro me jednou tuknout na settings a jednou na wifi a mam to same (a rychleji). Na BT uz by to melo vetsi smysl.
Pres ty odkazy jsem to zatim nezkousel, asi to az tolik nepotrebuju, tak me to nenuti.
Ja jsem to mel zdarma, ale mas pravdu - ted to stoji dolar. Ovsem pokud kouknes na Appshopper, tam tam je videt cenova historie a cena u tohodle poskakuje casto mezi free a $0,99. Funkcnost s vypnutymi daty jsem nezkousel. Sam to pouzivam jako zastupce pro volani - rychla volba. Zastupce pro wifi se mi neosvedcil - jednodussi je pro me jednou tuknout na settings a jednou na wifi a mam to same (a rychleji). Na BT uz by to melo vetsi smysl.
Pres ty odkazy jsem to zatim nezkousel, asi to az tolik nepotrebuju, tak me to nenuti.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...
-
- iPhone expert
Cobra: z té stránky mam ikonku na Bluetooth, WiFi a Airplane a to jen kvůli ikonkám, jinak jsem zůstal věrný iphoneza, protože tam mají víc zkratek do nastavení.. Teď mi vysvětli v čem je brdrck lepší, vždyť iphoneza se pořád zlepšuje, pořád je "nová" verze
-
- Klub čistého iOS
Tak na iOS 5.1 mi prestaly fungovat prikazy na otevreni wifi a 3G pripojeni. Ale ikony pro otevirani kontaktu stale fungujou.. Cili to vidim na downgrade na 5.0.1 

Leap motion
jind píše:Tak na iOS 5.1 mi prestaly fungovat prikazy na otevreni wifi a 3G pripojeni. Ale ikony pro otevirani kontaktu stale fungujou.. Cili to vidim na downgrade na 5.0.1
Take stejny problem..., jelikoz nemam JB tak downgrade asi nejde zejo..., docela me to stve.
-
- iPhone expert
Upravil jsem první příspěvek, kde jsem zmínil, že zástupci na položky v nastavení fungují pouze v iOS5.0 a 5.0.1. Nefunkčnost těchto zástupců byla již dříve avizována od developerů v rámci testování beta verzí iOS5.1.
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
mrzic píše:Upravil jsem první příspěvek, kde jsem zmínil, že zástupci na položky v nastavení fungují pouze v iOS5.0 a 5.0.1. Nefunkčnost těchto zástupců byla již dříve avizována od developerů v rámci testování beta verzí iOS5.1.
To je ovsem s prominutim na govno..., to mam jako pokazde, co si neco nainstaluju, sledovat s predstihem, zda to v dalsich upgradech bude stale fungovat? Na to s prominutim prdim... Je nejaka jina moznost jak dosahnout toho, co umel icon project?
-
- Senior uživatel
Jailbreak.
[Návod] Ako zisťovať aktuálne info o JB
-MacBook Air 13" 2014 - OSX Mavericks
-MacBook Air 13" 2014 - OSX Mavericks
-
- Host
To je fakt parada,v 5.1 nejede,nejak nechapu...a o tuhle aplikaci bych fakt stal.
Iphone 6SPlus 16Gb.