Navigace pro iPhone 3G - quo vadis Apple ?

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Crossbiker

Re: Navigace pro iPhone 3G - quo vadis Apple ?

Příspěvek od Crossbiker »

murder to kolečko na okne môže byť od prísavky na zápisníku :twisted:
inak dnes sú ceny navig.zariadení tak nízke, že radšej bych kúpil plnohodnotnú navigáciu ako skoro za takú cenu soft do iPhonu

birkofak

Příspěvek od birkofak »

No však si ji kup, já ji mám a jsem nešťastnej z toho tahání kabliku pouzder atd. Jsou situace kdy napotvoru nav nemáš a rád bys ji využil. Myslím si taky, že při masovém prodeji přez app. store by cena určitě tak závratná nebyla.

murder
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od murder »

Crossbiker promiň, ale zápisník snad nesundáváš a že se vykrádají auta kvůli navigacím a kolečkům na okně... je fakt na tom bohužel nic nezměníme. A ještě jedno chci vidět příznivce PNA v létě v kraťasech a triku, jak hodí do kapsy PNA, iPhone, klíče, peněženku... Měl jsem TomToma i MIO a jsem rád, že mám vše v jednom a těším se na iPhone (po 20.1 můžu prodloužit smlouvu) zatím jsem na WM6.1. Za kvalitní navigační SW, jsem ochotný dát klidně i od 2000,- nahoru, záleží na možnostech aktualizací.
Obrázek

burr0head
Starý pes fóra :)

Příspěvek od burr0head »

prijde mi to tu,jako kdyz se mydlej vlastnici 3G a iPhone 1 generace....:))))
muj nazor je ten, ze kdyz uz se APPLE laskave obtezovalo a GPS do IP zabudovalo, tak predpopkladam,ze tu bude taky plnohodnotna aplikace,bez nutnosti se kamkoli pripojovat a nekde sosat mapy, kdyz to nejvic potrebuju a chci zjistit kde ze sakra jsem v tom Adrspachu ,tak nechci aby na me blikalo modry kolecko na lautr prazdny plose...jo daji se stahnout mapy offline, ale to mi prijde za moc slozity pro naprostyho laika, ktery je jen obcasnym uzivatelem PC, to je uz pro nekoho zkuseneho,ze? :)) mel jsem i ty mapy v 3G, ale po upgradu jsou fuc a nejak se mi tam ten objemnej balik,kde mam jen Prahu a jine podobne malo zalidnene lokality nechce davat... neni to cely divny? ze by nechtel nikdo na tomhle vydelavat? jen APPLE? je takovej problem dat soft pres cidii a mapy tahat pres wifi za poplatek? ze by se toho nikdo nechyt?

a mimochodem hadate se tu o blbinach, nejlepsi na arogantni posmevacky nereagovat :))
iPhone 4S iOS 7 ,Vodafoun

birkofak

Příspěvek od birkofak »

To: Juramac
Nerozumím hodnotě tvého příspěvku do tohoto vlákna. "navigace pro iphone bude nebude jaká a kdy?" tvůj příspěvek ve zkratce jste pitomci je to zbytečný nikdo ji nepoužívá mluvím za všechny uživatele iphone a navigací vůbec. Ne nemluvíš já mám ambice používat svoje zařízení na 100% když mi někdo dá do přístroje interní GPS a sváže mě nutností být připojen i kvůli navigaci tak si připadám jako ve špatným vtipu. Jinak ten držáček mrkni sem http://www.nanopodlozka.cz tohle jsem si pořídil a no problem

Ronin
Host
Host

Příspěvek od Ronin »

Juramac: Heh, ty si vazne myslis, ze vsichni kdo maji na wm platforme gps aplikaci, tak ji "ukradli a osulili"??
Ja vidim problem ve velikosti - mapy pro GPS se pohybuji v radove stovek MB az po GB (celkem). To se obavam by AppStore nedalo...cili nejhorsi je jak zajistit distribuci techto dat k uzivateli, aniz by museli dat vyjimku na pravidla pro AppStore.
iPhone 3G 16GB od O2, fw 4.2.1, JB
iPhone 4 32GB od Vodafone, fw 6.0.1, nonJB
iPhone 5 64GB od Vodafone, fw 6.0.1, nonJB

Carabei

Příspěvek od Carabei »

problem s distribuci by nebyl, kazda zeme by se prodavala zvlast, vzdyt u iGO ma vetsina zemi mapu do 100MB mnohdy daleko min, mno a priznejme si ze jsou aplikace v soucasnosti ktere 100MB uz dosahly nebo se tomu blizi.
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2

JC_Gucci

Příspěvek od JC_Gucci »

a tyzas "nechces a nechces a nechces". Ja v iphonu mam nahrany aplikace ktery vyuziju i min nez jednou za mesic, ale presto jsou velmi uzitecne a nerad bych o ne prisel. Nechapu tvoji logiku, ze neco co clovek vyuzije jak ty pises dvakrat za mesic vlastne nema smysl delat vubec. Ja auto nemam, neridim a presto bych tam tu navigaci chtel, pac jednou za hodne dlouhou dobu jedu s nekym autem nekde kde to nezname a navigace by se fakt sikla. Nechapu jak muzes rict ze "vetsina uzivatelu" ji nechce. Zjevne je to jen tvuj nazor. Ja zase "nechci" streamovat video z iphonu, taky moc nechapu kdo to vyuzije a kolik uz je na to aplikaci?

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Žádný telefon, nebo jak to nazvat, nikdy nesplní požadavky všech zájemců. Univerzální krabička prostě existovat nikdy nebude, protože to je utopie. To by pak někdo mohl chtít, aby to v sobě mělo sprchu nebo větrák, topení, prostě obrazně řečeno dle voustého vtipu: a hodinky s vodotryskem byste nechtěli? Takže ani windowsí zařízení nebude nikdy univerzální. Proč to pořád řešit?

JC_Gucci

Příspěvek od JC_Gucci »

Jako me tam ta navigace zas tak moc nechybi, ale naprosto soucitim s tema lidma co by ji tam chteli. Naopak vubec nechapu jak nekdo muze takhle vehementne bojovat PROTI navigaci. To mi prijde trochu padly na hlavu.

ygy

Příspěvek od ygy »

vsak poviem to takto ...navigaciu nepouzivam ale ked tam bude nenahnevam sa 8)

JC_Gucci

Příspěvek od JC_Gucci »

Ja te chapu, proste ty ji nepotrebujes a myslis ze je zbytecna. Nechapu ale proc proti ni tak zbrojis.

aleseks007

Příspěvek od aleseks007 »

Já bych to viděl asi tak, aplikace zdarma a prodávat jednotlivé mapy, ať si každý koupí kterou využije. :D

birkofak

Příspěvek od birkofak »

To: Juramac. Nezlob se ale tebe něco trápí? Když už tu píšeš ty svoje názory omez se prosím na to, aby jsi se vyjadřoval opravdu jen sám za sebe měl bych z toho jak sám zmiňujěš velmi blažený pocit. Kdybych měl možnost mít aplikaci bez nutnosti připojení k netu byl bych ještě blaženější takovej malej ušní orgazmus.

Cyclope
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cyclope »

juramac píše:Aplikace tam je,google maps,a mapy, velmi presne, jsou take neustale k dispozici,kdekoliv ve svete za par supu stazene z netu podle momentalni potreby. Jen to nechce byt liny se naucit tu aplikaci ovladat.... Pak mozna prijdete na to, ze tady placete uplne zbytecne. :wink:

No takže asi tak. Bydlím v Severních Čechách a často se pohybuji v těsném okolí hranic, kde mi telefon chytne automaticky něměckého operátora. Jen tak *censored* jsem zkusil, kolik mne bude stát taková menší projížďka se zapnutou navigací a stahováním dat mimo rámec mého tarifu...
A výsledek.. za tu dobu to stáhlo 8 MB dat přes GPRS a faktura mi přišla na 1700,- Kč. Takže jestli je pro tebe sedmnáct stovek pár šupů, tak ok, ale pro mne ne. Google maps by mi v poho stačily, jen kdyby se mapy stále nestahovaly z netu..

Aloha

No Coment. Beavers.

pali777

Příspěvek od pali777 »

@cyclope...

No jo...tie nemcuriska su *censored* som vzdy hovoril :) Inak co takto si manualne nastavit operatora aby ti nepreskakovala siet na nemecku??? Aj ked chapem ze si to len testoval...a ze stahovanie map online nie je uplne idealne..ja sam pouzivam Google Maps na navigaciu len v krajnych extra brutlanych pripadoch....napr ked pol hodinu hladam v BA kde byvam 24 rokov nejaku zaprdenu ulicku a cena prejazdeneho benzinu zacina prevysovat cenu za ktoru by som stiahol data potrebne na navigaciu :))))))

peace...

Když už ve svých příspěvcích hlásáš mír, tak se také podle toho chovej. Beavers.

Cyclope
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cyclope »

@pali777

Samo, že to bylo v rámci testu. Jen jsem chtěl dotyčnému vyvrátit jeho hlášku "jsou take neustale k dispozici,kdekoliv ve svete za par supu stazene z netu podle momentalni potreby" :wink:

JC_Gucci

Příspěvek od JC_Gucci »

Jeste jsi nam stale nerek proc by ti navigace tak vadila. Zatim nam jen rikas ze kazdej kdo chce navigaci je pravdepodobne neschopnej nebo se s ni chce chlubit v hodpode.

JC_Gucci

Příspěvek od JC_Gucci »

Ve skutecnosti jsem se snazil narazet spise na tvoji predpojatost vuci navigaci v iphonu ktera z tvych prispevku primo cisi. Ja osobne navigaci nepotrebuju. nemam auto a nevim jak bych ji vyuzil.

brownicek
Host
Host

Příspěvek od brownicek »

OT: 2Juramac: uz nekolikrat v tomto tematu (asi 4x) a nekolikrat v jinych tematech sem byl v pokuseni Ti napsat at si nechavas urcity druh prispevku pro sebe, vzdycky sem to nakonec smazal protoze forum je preplneny komentarema ktery se opakujou nebo se dokola na neco ptaji a maj nulovou informacni hodnotu, ted uz mi to ale neda a rad bych te upozornil, ze si i ja myslim ze to jakym zpusobem reagujes na nektery prispevky mi prijde.... jak to rict slusne.. no nekdy k smichu.. tak snad si z toho myho dalsiho zbytecnyho prispevku neco vezmes a zamyslis se, to by bylo fajn..

Crossbiker

Príspevky jedného prispievateľa odtiaľto mi prídu ako: prispievateľ A-mám auto, ale trochu ma štve, že tam nemám autorádio, elektrické sťahovanie okien, centrál.uzamykanie. Odpoveď od prispievateľa B-načo chceš autorádio veď auto je na dopravu a nie aby si tam mal diskotéku! A čo nemáš ruky, keď potrebuješ el. sťahovanie okien a centrál? To si nevieš otvoriť ručne?! A ak sa ti nepáči kúp si iné auto! No čo už dodať......plodná diskusia.... :twisted:

Saddako
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od Saddako »

Nejak se trosku ztracim v poslednich prispevcich, ale nejake info ohledne navigace je tady: http://iphonefreakz.com/2008/12/04/app- ... -by-g-map/
Pokud by se do budoucna jednalo o navigaci bud TomTom a nebo iGo, tak doufam, ze se prosadi spis iGo (je mi proste nejak simpatctejsi).
Motto: Udělat cokoli blbuvzdorným je zhola nemožné, neboť blbci jsou ohromně vynalézaví

iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - TM - 13.7
iMac 27" 3.0GHz/32GB/256GB SSD (2019) CTO - 10.15.7
Macbook 12" 1.2GHz/8GB/256GB (2017) - 10.15.7

Crossbiker

ešte že mám MIO a na iPhon ako navigáciu nie som odkázaný. áno juramac pokiaľ ti auto ide max.20km/h možeš sa cez google maps navigovať. pri väčšej rýchlosti zistíš, že si mal odbočiť až keď si 100m za odbočkou. takže ak navigáciu v iPhone myslel výrobca pre peších OK inak o ničom. howg

Semtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Semtex »

to Crossbiker: tak s tou rychlosti si to vubec neni pravda, alespon u me to funguje nad ocekavani dobre. kdyz tu a i jinde ctu jak je to na prd, a ze to neni presny a tak dal.... zkousel sem to nekolikrat i v clenitem terenu a meste a bez problemu opakuju bez problemu me to navedlo kam sem si zadal.... i pri rychostech nad 100 km/h :lol:
iPhone 4S 16GB fw 6.1.3, O2 tarif Bronz + neomezeny data za 150,-
http://ocarina.smule.com/my/ocarina/user/semtex/

Carabei

Příspěvek od Carabei »

ano navede to i pri vysokych rychostech, ale porad to znamena se kazdych x vterin divat na display jestli nahodou nemam odbocit, coz muze znamenat ze se podivam pozde, prave treba tech 100 metru po odbocce.

OT: juramac: tve nazory se mi zdaji znacne omezene, vse je to stylu "podle sebe soudim tebe". navic ton tvych prispevku je znacne arogantni, coz nemusi byt vsem zrovna prijemne. co zde napriklad psal cyclope s temi 1700kc pri jezdeni okolo hranic a za hranicemi, chtel to napsat jako zajimavou zkusenost ktera by se mohla hodit i ostatnim, nikoliv jako stezovani si jak je to hrozny . proste jen mala rada ostatnim uzivatelum aby si na toto dali pozor. tvoje reakce vyznela tak ze on je pro tebe naprosty id*ot, ze zadny normalni clovek by prece neco takoveho neudelal.

omlouvam se ostatnim ale tento komentar jsem musel napsat, zkusme ted vypoustet konflikty a bavit se vecne, tedy pokud prijde neco zajimaveho ohledne navigace.
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2

Mirec32
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od Mirec32 »

Na jednom fóre som našiel toto, sorry za preklad, tak mi to preložil PCtranslator :oops: :
Skutečné otáčecí--otáčecím GPS navigací nakonec příchodem k iPhone? Xroad společnost doufá, že dostat Apples schválení k tomu, aby přidalo GPS systém k App Store.
Obrázek
Některý z rysů zahrnují:
* samostatná elektronická mapa která nepotřebuje žádné internetové spojení
* nespoutané umístění hledá v horách, na oceánu, či středu ničeho, dokonce když v pohybu
* Large - capacity mapová data umožňuje snadné pátrání po žádané poloze a cestě
* skutečný 3D pohled na složitá významnější křižovatky a spojení hlavní silnice
* chytré hledání umístění poháněného podobného internetovým vyhledávacím strojům vyhledávacího stroje, používání hledání klíčového slova
* detailní informace o Restauracích, hotelech, a cílech volného času poskytnutého s Premium POI
* POI editující a memo způsobilost pro osobní POI
* cestovní náhled poskytuje optimální cestu cíli
* hledání telefonní číslem a šíří/délkou
* telefonní číslo vytočí POI (pro iPhone)
Skutečný 3D dívá se na: Časy SQ
Obrázek
Jestli Apple schvaluje toto app, bychom měli vidět to v App Store někdy tento měsíc
iPhone4S 16GB, iPhone 3GS 32GB, iPhone3G 8GB, iPad2 Wifi 32GB
Ping ID: mirec
pushme.to ID: mirec

Crossbiker

mam silny pocit ze to aple neschvali tak ako ostatne. A ak by schvalil je otazka ake kvallitne mapove podklady by mala tato apl pre nase regiony. Vsak napr. MIO ma dodnes problemy so spravnym znacenim cisel ulic. Aby tie gragicke vychytavky krizovatiek neboli len pre velke staty.

Cyclope
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cyclope »

** OT **
Carabei píše:OT: juramac: tve nazory se mi zdaji znacne omezene, vse je to stylu "podle sebe soudim tebe". navic ton tvych prispevku je znacne arogantni, coz nemusi byt vsem zrovna prijemne. co zde napriklad psal cyclope s temi 1700kc pri jezdeni okolo hranic a za hranicemi, chtel to napsat jako zajimavou zkusenost ktera by se mohla hodit i ostatnim, nikoliv jako stezovani si jak je to hrozny . proste jen mala rada ostatnim uzivatelum aby si na toto dali pozor. tvoje reakce vyznela tak ze on je pro tebe naprosty id*ot, ze zadny normalni clovek by prece neco takoveho neudelal.

Ano děkuji za podporu, přesně takto to bylo míněno. Na juramacovi příspěvky raději nereagovat.. :-(

Pantani
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od Pantani »

Juramac: myslím, že jsem tě pochopil. Mně taky google mapy navigovaly bez problémů v místě, kde jsem to neznal. Ale šel jsem pěšky, nemám žádné zkušenosti s navigací takto v autě při vyšších rychlostech

ostatní: viděl jsem v akci tomtom a je to výrazně lepší než google maps a myslím, že chápu názory všech, kteří jezdí autem v neznámých místech. Apple ale podle mýho nikdy žádnou pořádnou navigaci do iPhone nepovolí, protože by vědomě odstřelil google maps - a to se jim chtít jistě nebude. Podle mýho jsou navigace dneska někde úplně jinde než je použitelnost google maps, jsou dál a pro řidiče auta lepší a pohodlnější a snad i bezpečnější a tak nějak tajně doufám, že se nějakej výrobce najde a že se dohodne s Applem na nějaký licenci
Pište vaše požadavky ohledně iOS na iPhone feedback popř. iPad feedback a k iCloud na iCloud feedback, jinak si tu nestěžujte že to něco neumí

homberg

Příspěvek od homberg »

Slovaci delaji docela zajimavou navigaci pro mobily/PDA - Sygic. http://www.sygic.com Zeptal jsem se jich, zda neuvazuji i o portaci na iPhone. Odpoved znela, ze zajem uz pocitili a az dokonci nejaky jiny velky projekt, rozhodnou se, jak dal...

Jinak aplikace na Cydii/Instaleru musi schvalovat Apple? Unika me pak smysl jailu...

Crossbiker

homberg nemusi schvalovat problem vsak nie je v aplikacii ale kde zobrat mapove podklady.

murder
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od murder »

Prosím tě a proč bych nemohl přijmout hovor, nebo si zavolat, při navigaci (řádným programem) To je jen tvoje demagogie, prostě při příchozím hovoru se zobrazí upozornění na nový hovor a buď přijmeš nebo ne, pokud ne tak dál naviguješ. A zavolat si, pokud jsem tam kde to neznám tak zastavím zavolám si a pak pokračuju.
Ten hovor je problém přijmout právě u Google Maps při probíhajícím datovém přenosu, páč se to hlásí jako obsazeno, jindy fakt ne.
Je vidět, že si tuto variantu ještě nikdy nepoužil.
A když už o tom píšu, prosím vysvětli už jednou nám všem, proč máš panickou hrůzu (nebál bych se nazvat až fobií) z TBT navigace do iPhone? Vždyť tě nikdo nenutí si ji koupit, nebo koupě je ten kámen úrazu? Bojíš se, že na ni nebudeš mít a tak strašně ji budeš chtít? :D :D :D (všimni si prosím těch smajlíků na konci, ty ukazují, že ta poslední věta je z legrace)

Opravdu tě nikdo nenutí si ji pořizovat a tvůj radikální názor na zbytečnost nemusíš neustále prezentovat. Jo a ještě vodotrysk do něj nechci, ale užitečných programů, jakým je například navigace, chci co nejvíce k dispozici a výběru, tak jako většina uživatelů, kteří se nepohybují v tvém úzkém okolí.
Obrázek

tachos
Host
Host

Příspěvek od tachos »

juramac píše:ma smysl odpovidat na blbosti ? Budiz, zkusim to....Ja jsem nikde nerekl, ze by mi vadila, jen rikam, ze navigaci v iPhonu povazuji za vetsi nesmysl, nez treba fotak, MMS,Flash apod... A ze pokud uz nekdo nekdy navigaci skutecne potrebuje, ze Google Maps svuj ucel splni stejne a jednoduse. Jinak, navigaci mam, externi, nejsem zadnym odpurcem navigace, i kdyz ji i pri castem cestovani pouzivam minimalne, ale navigace v iPhonu je pouze zrout baterky, blokuje prichozi hovory a je podle meho subjektivniho nazoru o nicem .....A pokud se te ma slova o "machrovani v hospode" a nebo "neschopnosti" nejak dotkla, nemej mi to za zle....zrejme padla na svuj cil......ale to uz neni muj problem. :wink:
četl jsem si snad všechny tvoje přízpěvky a musím říct,že jsi opravdu pitomec na svém místě.když si koupím telefon z foťákem tak chci aby fotil,když z televizí tak chci aby fungovala a když ho chci pouze na telefonování tak tak si koupím ten nejlevnější u svého operátora.Ty pořád asi nedokážeš pochopit,že majitelé iphonu asi očekávají plnodnotnou navigaci.Na googl mapy kašlu asi si podle ní ještě nejel a abych měl na okně krabici o to taky nestojím.Navigace v mobilu bohatě stačí a když mám v něm GPS tak chci aby fungovala stejně jako v jiných mobilech.Já osobně jsem z iphonem spokojený až na tu navigaci a jestli jí má někdo origo a nebo panč je každého věc.MUSEL JSEM NA TEBE REAGOVAT :evil:
iPhone 6

jendazhor

Příspěvek od jendazhor »

Juramac ma velkou pravdu v tom, ze prani klasicke navigace je jen nase prani a ne povinnost firmy Apple. Pokud netvrdil Apple, ze iPhone takovou navigaci obsahuje, je veci nas klientu, jestli si iPhone koupime. Taky bych ji v iPhonu chtel, ale nazyvat Juramaca pitomcem, bych si netroufal...

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Sdílím Juramacovy názory a myslím, že jsou dobrou tečkou za ohnivou diskusí. Vše jste si tady vyříkali a prosím, aby se debata vrátila od stupňujícího se vzájemného napadání zpět k tématu. Vyjadřujte se zde pouze ti, kteří máte skutečně nějaké nové informace. Pokud tomu tak nebude, bude téma uzamčeno. Už teď počet jeho stránek vzrostl na plných pět a problém iP s navigací to stejně nevyřešilo. Úvahy a přání si nechte již pro sebe, uvádějte pouze fakta.

tachos
Host
Host

Příspěvek od tachos »

Tak si všichni co chtějí navigaci v iphone koupíme jiný telefon a tady se to může opravdu zabalit.Já tvrdím pouze jedno,když si něco koupím tak chci aby to fungovalo a ne,že ke všemu potřebuju internet.Když koupím auto tak chci aby mi jezdilo a ne,že mi bude fungovat jen motor.Věřím tomu,že většina bude souhlasit semnou.Admine už to radši uzavři,protože se tady bodou lidi jen napadat což je zbytečné.
Když někdo založí téma tak by se mělo k němu diskutovat a ne pořád proč to chceš,to nepotřebuješ,je to na nic atd. .Prostě bych tu navigaci v iphonu chtěl a basta.Mám i XDA Orbit s WM6 a navigací,ale proč tahat dvě věci sebou.
Jo a Juramac do zrcadla se koukám každý den a pohled na mě je příjemný,ale bejt tebou tak bych se občas kouknul taky. :idea:
iPhone 6

peter202

Příspěvek od peter202 »

caute mam taku otazocku chcem sa opytat ci sa da neako nastavit v apliacii maps vyhladanie trasy mimo dialnice ci len s dialnicou??lebo nemam dialnicnu znamku a potreboval by som trasu mimo dialnice ak to niekto vie ako na to pls hodte tu navod diky

Crossbiker

v apl maps ide nastavit akurat velky kulovy :wink:

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

:arrow: tachos: ve svém příspěvku potíráš jedno druhým. Nejprve píšeš, že chceš, aby ti fungovalo všechno ke tvé spokojenosti a jistě jsi předem věděl, že navigace v iP je neplnohodnotná a přesto sis ho pořídil. Pak píšeš, aby se téma zamklo, protože tu akorát každý naříká, že něco chce, že iP to a to nemá, že se tu lidi napadají atd. V předchozím příspěvku jsem všechny žádal, abyste se vyjadřovali k tématu a tys znovu pokračoval v OT diskusi. Prosím, už na tohle nereaguj nebo se to nezastaví a budu to muset opravdu zamknout.

tachos
Host
Host

Příspěvek od tachos »

Beavers:Máš pravdu,psal jsem ten poslední přízpěvek už v afektu,soráč.Koupil jsem si IP z tím,že určitě dřív nebo později tu navigaci do něj vytvoří.Když nějaký hacker v USA dokázal do něj dostat WM6 tak navigace bude brzo tomu pevně věřím.Ten borec sdělil,že by postup měl zdělit začátkem příštího roku a mi osobně nevadí jestli to bude ofiko a nebo ne.
Juramac:za pitomce sorry,ale řekni mi jak víš jaké já mám auto?A taky jsem tu četl,že na tvé hloupé odpovědi taky nekteří reagovat nebudou.
Už končím z tímto tématem,nemá smysl se do něj zapojovat.
Admin ještě jednou sorry!
iPhone 6

Odpovědět