inak dnes sú ceny navig.zariadení tak nízke, že radšej bych kúpil plnohodnotnú navigáciu ako skoro za takú cenu soft do iPhonu
juramac píše:Aplikace tam je,google maps,a mapy, velmi presne, jsou take neustale k dispozici,kdekoliv ve svete za par supu stazene z netu podle momentalni potreby. Jen to nechce byt liny se naucit tu aplikaci ovladat.... Pak mozna prijdete na to, ze tady placete uplne zbytecne.
Carabei píše:OT: juramac: tve nazory se mi zdaji znacne omezene, vse je to stylu "podle sebe soudim tebe". navic ton tvych prispevku je znacne arogantni, coz nemusi byt vsem zrovna prijemne. co zde napriklad psal cyclope s temi 1700kc pri jezdeni okolo hranic a za hranicemi, chtel to napsat jako zajimavou zkusenost ktera by se mohla hodit i ostatnim, nikoliv jako stezovani si jak je to hrozny . proste jen mala rada ostatnim uzivatelum aby si na toto dali pozor. tvoje reakce vyznela tak ze on je pro tebe naprosty id*ot, ze zadny normalni clovek by prece neco takoveho neudelal.
četl jsem si snad všechny tvoje přízpěvky a musím říct,že jsi opravdu pitomec na svém místě.když si koupím telefon z foťákem tak chci aby fotil,když z televizí tak chci aby fungovala a když ho chci pouze na telefonování tak tak si koupím ten nejlevnější u svého operátora.Ty pořád asi nedokážeš pochopit,že majitelé iphonu asi očekávají plnodnotnou navigaci.Na googl mapy kašlu asi si podle ní ještě nejel a abych měl na okně krabici o to taky nestojím.Navigace v mobilu bohatě stačí a když mám v něm GPS tak chci aby fungovala stejně jako v jiných mobilech.Já osobně jsem z iphonem spokojený až na tu navigaci a jestli jí má někdo origo a nebo panč je každého věc.MUSEL JSEM NA TEBE REAGOVATjuramac píše:ma smysl odpovidat na blbosti ? Budiz, zkusim to....Ja jsem nikde nerekl, ze by mi vadila, jen rikam, ze navigaci v iPhonu povazuji za vetsi nesmysl, nez treba fotak, MMS,Flash apod... A ze pokud uz nekdo nekdy navigaci skutecne potrebuje, ze Google Maps svuj ucel splni stejne a jednoduse. Jinak, navigaci mam, externi, nejsem zadnym odpurcem navigace, i kdyz ji i pri castem cestovani pouzivam minimalne, ale navigace v iPhonu je pouze zrout baterky, blokuje prichozi hovory a je podle meho subjektivniho nazoru o nicem .....A pokud se te ma slova o "machrovani v hospode" a nebo "neschopnosti" nejak dotkla, nemej mi to za zle....zrejme padla na svuj cil......ale to uz neni muj problem.